לפי מה ששמעתי מדרייברים.איך נרשמים למערכת?
להלן כמה נתונים מדוייקים ביותר:אשמח למי שיוכל לתת לי מידע איך להיות דרייבר,
דהיינו, האם החברות מוכנות להעסיק נהג חדש (רק 2 נוסעים)?
איזו חברות הכי מומלצות לעבוד אצלם?
איך נרשמים למערכת?
מה השכר הממוצע ליום?
וכל מידע אחר..
תודה מראש!
הכל סיפורים, כל התחנות מוציאות מיד גם בקבוצות החיצוניות, הם רוצים לתת ללקוח מענה מהיר שלא יברח - כדי שלא יפסידו את העמלה, וגם לא אותו בעתיד.לפי מה ששמעתי מדרייברים.
בכשרים צריך להירשם ולהתחייב על מכשיר.
בשאר התחנות ג"כ יש להירשם, הם שולחים קודם לאלו שרשומים אצלם.
חוץ מזה יש איזה קבוצה גדולה שכולם רשומים שם, ואם אין לתחנה אצלם הם מוציאים את זה לשם או סתם אנשים ועוד מעלים לשם נסיעות.
לגבי נהג חדש, נסעתי כבר כמה פעמים עם נהג חדש, אבל זה לאחר תקופת ההגבלה כך שאין לי מושג מה הנוהל בזה (עושה רושם שהם לא שואלים הרבה שאלות).
הבנתי גם שהחברות מקפידות שיהיה רכב טוב, קאמרי זה הכי נפוץ..... כל קאמרי חשוד כדרייבר (למרות שקרה לי פעם אחת שהגיע רנו סטיישן ישנה).
האם באופן גורף אין לזה ביטוח?! האם יש חברות/נהגים עם ביטוח מתאים לנסיעות משותפות כאלו בשכר?(ואגב הביטוח לא מכסה נוסעים בשכר - ככה שזה סיכון גבוה),
אתה עובר על החוק בזה שאת המסיע נוסעים בשכר ללא רכב מורשה וללא רשיון מתאים (נכון שאין כמעט אכיפה על זה, אבל אל תגיד לא אמרו לי)
באופן גורף איןהאם באופן גורף אין לזה ביטוח?! האם יש חברות/נהגים עם ביטוח מתאים לנסיעות משותפות כאלו בשכר?
אם כדבריך, 99.5% מהציבור שנוסעים עם הדרייברים במקרה ל"ע של פגיעה אין שום פיצוי? זה נורא לחשוב על זה..אולי חצי אחוז מהדרייברים כאלה, כל השאר בלי שום ביטוח
לגבי עבודה בשחור, כל נהג יכול לפתוח עוסק פטור/מורשה ולדווח על הכנסותיו כדת וכדין.אגב יש עוד בעיה שלא הזכרתי קודם זה העבודה בשחור ומס הכנסה... שזה מסוכן מאוד משפטית
אם כדבריך, 99.5% מהציבור שנוסעים עם הדרייברים במקרה ל"ע של פגיעה אין שום פיצוי? זה נורא לחשוב על זה..
.
ומה ירשום בהגדרת תחום פעילות העסק?..
לגבי עבודה בשחור, כל נהג יכול לפתוח עוסק פטור/מורשה ולדווח על הכנסותיו כדת וכדין.
אלא שגם אם לא יעשה את זה, אין השלכה על הנוסע, כמו למשל חוסר ביטוח כאמור.
מכיר מכלי ראשון סיפור נורא כזה שקשה לחשוב עליו.אם כדבריך, 99.5% מהציבור שנוסעים עם הדרייברים במקרה ל"ע של פגיעה אין שום פיצוי? זה נורא לחשוב על זה..
זה לא שאין ביטוח כי קרנית מבטחת את זה, אלא שכדי לקבל פיצויים מקרנית צריך לתת יפוי כח לתביעה נגד הנהג. וזה לא פשוט הלכתי ומוסרית.מכיר מכלי ראשון סיפור נורא כזה שקשה לחשוב עליו.
בדקתם פעם לעומק את המשמעות לקבל פיצוי מקרנית?זה לא שאין ביטוח כי קרנית מבטחת את זה, אלא שכדי לקבל פיצויים מקרנית צריך לתת יפוי כח לתביעה נגד הנהג. וזה לא פשוט הלכתי ומוסרית.
זה לא נכוןעל הכשרים... ועל נהג ללא סמארטפון וואטסאפ... טיפש המאמין (אמנם הם לא מוציאים אותו בנסיעה, וזה רווח נקי),
מסוכן משפטית, אבל עוד לפני זה העבודה בשחור מסוכנת לעסק עצמו ולעוסק עצמו שהכנסותיו לא מוכרות..באופן גורף אין
יש קומבינה אחת לרשום רכב כרכב שטח, וזה רק רכבים מאוד מסויימים, ורק מי שיש לו אצל מי לרשום... צריך מישהו עם צי רכב, קצין בטיחות וכו'. אולי חצי אחוז מהדרייברים כאלה, כל השאר בלי שום ביטוח
אגב יש עוד בעיה שלא הזכרתי קודם זה העבודה בשחור ומס הכנסה... שזה מסוכן מאוד משפטית
אני רק מחדד שגם אם לנהג אין ביטוח להסעת נוסעיםאם כדבריך, 99.5% מהציבור שנוסעים עם הדרייברים במקרה ל"ע של פגיעה אין שום פיצוי? זה נורא לחשוב על זה..
מה זה שונה מתביעת ביטוח רגילה?זה לא שאין ביטוח כי קרנית מבטחת את זה, אלא שכדי לקבל פיצויים מקרנית צריך לתת יפוי כח לתביעה נגד הנהג. וזה לא פשוט הלכתי ומוסרית.
יש לך מקורות לזה? כי בהצצה קטנה באתר קרנית אני לא רואה זכר לזה.אני רק מחדד שגם אם לנהג אין ביטוח להסעת נוסעים
הנוסע יפוצה מקרנית
מי שיסתבך זה הדרייבר שקרנית יתבעו אותו
ברידעס ועוד אמרו לי הנהגים שהתחנה לא מוציא מיד לחיצונים (בברידערס אמרו לי שזה הולך ככה, כשרים/ביפרים, אם אין אז היימיש מהתחנה, אם אין, מוציאים לקבוצה הכללית).הכל סיפורים, כל התחנות מוציאות מיד גם בקבוצות החיצוניות, הם רוצים לתת ללקוח מענה מהיר שלא יברח - כדי שלא יפסידו את העמלה, וגם לא אותו בעתיד.
כשר דרייב וכשערע נסיעות לא מוציאים לווצאפ, ויש התחייבות של הנהגים לגבי ווצאפ, ולא אכפת שיחזיק כל מוצר מדיה שהוא.... בהתחלה היו הרבה תחנות שעשו את השטיקל של סמארטפון בכיס היום מי שמצהיר על עצמו ככשר עבר לביפרים מאחר שהבינו שהציבור יודע להבדיל בין התחנות שמשחקות אותה.... (דווקא ראיתי נהג אחד שהצליח להשתחל לחברה כשרה עם סמארטפון+ביפר אבל זה נדיר).על הכשרים... ועל נהג ללא סמארטפון וואטסאפ... טיפש המאמין (אמנם הם לא מוציאים אותו בנסיעה, וזה רווח נקי),
גם בתחנות שהנהג מתחייב מולם, ההתחייבות היא רק שזה לא מכשיר נייד, אבל טאבלט מותר, והם עצמם מוציאים נסיעות בוואטספ.
ממש לא נכון!על הכשרים... ועל נהג ללא סמארטפון וואטסאפ... טיפש המאמין (אמנם הם לא מוציאים אותו בנסיעה, וזה רווח נקי),
גם בתחנות שהנהג מתחייב מולם, ההתחייבות היא רק שזה לא מכשיר נייד, אבל טאבלט מותר, והם עצמם מוציאים נסיעות בוואטספ.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים