- הוסף לסימניות
סליחה, אני מוחה, הפורום כאן מכיל את כולם.לא ברור האם קרון נפרד לנשים וגברים הוא פסגת שאיפותיהם של כ-ל קוראי הפורום,
אבל אתה שזה כ"כ דוקר לך, בטוח שאתה נמצא בפורום הנכון?
על כלל שיגעונותיהם שיגיונותיהם הזיותיהם ונפתוליהם....
סליחה, אני מוחה, הפורום כאן מכיל את כולם.לא ברור האם קרון נפרד לנשים וגברים הוא פסגת שאיפותיהם של כ-ל קוראי הפורום,
אבל אתה שזה כ"כ דוקר לך, בטוח שאתה נמצא בפורום הנכון?
שלחנו אותם לדאוג לענייני הדת, וגם לצרכים הגשמיים. אבל חשוב לזכור את הסדר ולא 'לשפוך את התינוק עם המים'.ו.נציגות החרדית בעיריה תתעררו לכן שלחנו אתכם!
יש עוד יעודים לתח"צ חוץ מלסוע עם הילדים והמזודות לסבתא ביום שישי...אז למה הקווים הללו יעברו בסוף דרך שפע חיים ירמיהו? לפחות נרוויח שהאוטובוסים יצאו ישירות מהעיר
מה שנקרא אכל, לקה ושילם, גם נצטרך להיטלטל עם הילדים והמזוודות ברכבת למסוף בגולדה מאיר וגם נשרוף עוד חצי שעה לסיבובים של האוטובוס בעיר
נוסע כל יום י"ם-בני ברק, י"ם בית שמש,שלחנו אותם לדאוג לענייני הדת, וגם לצרכים הגשמיים. אבל חשוב לזכור את הסדר ולא 'לשפוך את התינוק עם המים'.
וכמו שאומרים: בעלבוסטע טובה עושה חדר חדר לפסח, לא את כל הבית ביחדא. יש מושג של מקטע מקטע
עוד משהו הזוי שהעבודות הביאו
קו 418 לא עובר דרך בר אילן, למישהו יש הסבר לזה? מה ההגיון התחנה הכי עמוסה והכי מבוקשת היתה צומת בר אילן, למה לטלטל את כל האנשים עד לירמיהו למעלה?
האם מתכנני הרכבת הכניסו לתכנון מענה בינים עבור קווים אלו (כגון מסלול עוקף)?
יש עוד יעודים לתח"צ חוץ מלסוע עם הילדים והמזודות לסבתא ביום שישי...
לבעלי ממש קשה לסוע ברכבת , הוא אומר שיש פריצות גדולה מה שלא קיים בריכוז גבוה כ"כ באוטובוסיםהבעיה הגדולה של הרכבת הקלה
שזה קו שמחבר שכונות חילוניות ואוניברסיטאות
ואם זה יהיה ציר התחבורה של כולם -
אנה אנו באים ?
מה יהיה עם הילדים שלנו איך נוכל לנסוע אם כל ההוואי של החילונים.
תעלו יום אחד על קו האדום בין גבעת התחמושת ליפו ותבינו.
מתנחם בזה שאם הקב"ה עושה את זה
זה לטובה!
קרב יום אשר הוא לא יום
ונזכה לעלות ולהיראות בבית ד'
קרון אחד לגברים
וקרון נוסך לנשים
יותר טוב מהמהדרין של היום.
אוטטוטו.
אם קשה לעצום עינים אפשר לקחת ספרלבעלי ממש קשה לסוע ברכבת , הוא אומר שיש פריצות גדולה מה שלא קיים בריכוז גבוה כ"כ באוטובוסים
הבעיה שהנסיעה באוטובוסים הפכה להיות נסיעה ארוכה במיוחד עקב הפקקים הרבים מכל העבודות בירושלים
מה גם שלעצום עיניים ברכבת במשך 20 דקות זה ממש לא קל.
לבעלי ממש קשה לסוע ברכבת , הוא אומר שיש פריצות גדולה מה שלא קיים בריכוז גבוה כ"כ באוטובוסים
הבעיה שהנסיעה באוטובוסים הפכה להיות נסיעה ארוכה במיוחד עקב הפקקים הרבים מכל העבודות בירושלים
מה גם שלעצום עיניים ברכבת במשך 20 דקות זה ממש לא קל.
אמרתי לבעלי שהרכבת טובה לנשים חרדיות ולא ממש לגברים חרדייםמצד שני, לכל אשה חרדית קשה לנסוע באוטובוסים הדחוסים.
הרכבת, גם בשעות העומס שלה, טובה בהרבה מהבחינה הזאת (גם כי אין בה סיבובים חדים ובלימות ותאוצות שבהם הנוסעים נהדפים אחד על השני, אלא נסיעה ישרה.)
טובתה של אשתי היא טובתי שלי..אמרתי לבעלי שהרכבת טובה לנשים חרדיות ולא ממש לגברים חרדיים
לסוע ברכבת מבחינת פריצות לא ממש שייךטובתה של אשתי היא טובתי שלי..![]()
ירושלים-העיר שחפרו לה יחדיו...לגמרי נכון. התנועה בירושלים הפכה למסייטת לחלוטין.
אצלנו כבר מזמן אומרים שמשה ליאון יפסיד את הבחירות הבאות רק בגלל התחבורה והעבודות הלא נגמרות. מישהו שם איבד את זה לגמרי.
הכונה היא כי אין כאן שחור ולבן, גם הטוענים נגד יש הרבה מעלות שהם עצמם מודים להם ועוד יודו עליהם בעתיד, ולכן כשהמצב הנתון הוא ברור ולא ניתן לשינוי צריך לכוון את הכוחות למצוא פתרונות למה שמפריע להם, ולהודות על מה שמועיל.לסוע ברכבת מבחינת פריצות לא ממש שייך
ולסוע ברכב פרטי הפקקים בלתי נסבלים
וכן אני לא רוצה שבעלי יראה את המראות הללו שהינם הרבה יותר גרועים מאוטובוסים.
ממש בעיה להתנייד בצורה הזו בירושלים
אני לא בטוחה שמשה ליאון גרם לזהאחד מתלונן למה כן עושים מסלול עוקף והשני מתלונן למה לא עושים מסלול עוקף.
בסוף שניהם לא יצביעו לליאון. כי שניהם ממורמרים...
אני לא יודעת איפה את גרה.לסוע ברכבת מבחינת פריצות לא ממש שייך
ולסוע ברכב פרטי הפקקים בלתי נסבלים
וכן אני לא רוצה שבעלי יראה את המראות הללו שהינם הרבה יותר גרועים מאוטובוסים.
ממש בעיה להתנייד בצורה הזו בירושלים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים