דרוש מידע עבודות סמינריוניות - תואר BED

• הוסף לסימניות
שלום לכולן....

משלימה לתואר ראשון בחינוך מיוחד בנוות ישראל
אני עושה את העבודות הסמינריוניות לבד!!
ומתחילה להרגיש קצת ייאוש מהעניין :(

יש מישהי בקהל שעשתה את העבודות לבד?
הייתי שמחה לשמוע האם זה דבר הגיוני
ואם אפשר לקבל ציונים גבוהים

יש לציין שעכשיו אני בשלב סקירת הספרות

תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש מישהי בקהל שעשתה את העבודות לבד?
הייתי שמחה לשמוע האם זה דבר הגיוני
ואם אפשר לקבל ציונים גבוהים

יש לציין שעכשיו אני בשלב סקירת הספרות

1. לא מכירה,
אבל---

2. סקירת ספרות הכי קשה לדעתי
אם עברת את זה הכל ירוץ לך בעז"ה.

3. נורא תלוי מי המנחה

• הוסף לסימניות
זהו שעכשיו אני מתחילה עם סקירת הספרות וזה נראה לי מאד מאיים

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לפני 4 שנים גם בנוות. קיבלתי 96,95, מאד תלוי מי המנחה. (אני עשיתי בתור זו"צית)
אני חושבת שבגדול מה שצריך זה השקעה של:
1. זמן
2. כח רצון
יש לך אותם? לכי על זה...
אם לא-
כדאי לך לעשות אפילו חלק וחלק להביא למישהי שעוסקת בזה. וכך גם את משלמת לה הרבה פחות כי עשית את הסקירה וגם את מורידה ממך על.
אם יש לך עוד שאלות- בשמחה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד שאת עושה לבד או לפחות מנסה
אם זה עבודה מחקרית הייתי כן ממליצה לך להעזר אחרי שתסימי את הסקירת ספרות
תנסי להשיג דוגמאות של עבודות זה יעזור לך להתרשם ולקלוט את הסגנון
המון הצלחות

• הוסף לסימניות
תודה רבה

זה מחזק אותי !
אני באמת ינסה לבד מקווה להצליח (כמוכן... :D )

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי את 2 העבודות לבד (למדתי גם חנ"מ) כשהיו לי 3 קטנטנים.
וקיבלתי 90,94 זה ממש אפשרי...
מבחינת סקירת ספרות,
אחרי שיש לך נושא והחלטת על חלוקה לפרקים, תחפשי חומרים שמתאימים גם לנושא הכללי וגם לכל פרק בפני עצמו.
אפשר לחפש גם ברשת כדי לקבל רקע, איזה ספרים עוסקים בנושא ולפעמים אפשר גם למצוא מאמרים.
באיזה נושא את עושה? אולי יש לי מאמרים מתאימים.

• הוסף לסימניות
עשיתי לבד. התפרש על פני מס' שנים. אם הייתי היום צריכה לעשות שוב, היה לוקח לי רבע מהזמן, לכן, לא פלא שרבים מזמינים...
יש בספריה של הסמינר החדש בירושלים המון עבודות מוכנות, ראיתי בנות שלקחו מכמה עבודות בנושא קרוב ושילבו

• הוסף לסימניות
תודה !!!
אני גם עם ילדים קטנים ולכן ממש עודדת אותי....

לגבי מאמרים איפה חיפשתן חוץ מברשת?

• הוסף לסימניות
לגבי מאמרים,
את יכולה לנסות להעזר בספריות,
אני אפילו קניתי 2 ספרים שהיו קשורים לנושא..

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהי שכתבה לבד, אבל את הסקירה הספרותית מישהי שמתעסקת בתחום עשתה לה וזה חסך לה מלא זמן.
כעקרון מדובר בתשלום של כמה מאות שקלים, אם את רוצה לחסוך זמן ועבודה קשה, אולי ישתלם לך.

• הוסף לסימניות
גם לי זה נתקע כבר כמה שנים (בתקווה שלא פספסתי את הכל..) כל שנה אני מוסיפה עוד איזה עמוד כמובן אחרי שמצליחה להכנס לזה וכולם טענו שבכסף שהפסדתי יכלתי שם למי שמתעסקת בזה..
בכל אופן אשמח לדעת היכן יש חומרים ברשת-דוגמאות של עבודות מוכנות? ובמקביל למקרה שאתיאש כמה לוקחים היום על עבודה מוכנה?
ואם יש מקום שמעביר יותר בקלות בשביל BA אקוולנטי?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אני כתבתי לבד, 2 עבודות (עם חמישה קטנים בבית...).
תכלס זה לא קל, זה מאתגר. אבל אני אישית ממש נהניתי!
ההתחלה יותר קשה, כשנכנסים לעניין העסק מתחיל לרוץ.
מה שכן, ממליצה מאוד להיות צמודה למנחה ולתת לה כמה שיותר לעבור על העבודה.

• הוסף לסימניות
יש למישהי דוגמא של סקירת הספרות בתואר אקדמי
בעבודה עיונית או מחקרית או גם וגם
אני אשמח אם תוכל להעלות לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה