התייעצות עגלה - האם מדובר בסחף חברתי או בצורך אמיתי

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיש להבדיל בין הדגים בבוגבו למשל
לקנות דרגנופלי ולא בי5 זה סחף חברתי
אבל בוגבו זה איכותי ללא צל של ספק בכל הליכה ומחזיק יותר שנים
ויוי השילדה שלה הכי חזקה בשוק...

• הוסף לסימניות
תכיר לנו אותם
יש את פג פרגו למשל
קנינו לילד הראשון לפני 6 וחצי שנים נראה חדששש
איכותי בטירוף ברזל פלדה כלום לידו..
רק מה - קצת מגושם, ולפעמים זה מבאס אותי שזה כ"כ איכותי יאלה שהיה נשבר וזהו הייתי מגונת.. טוב אני צריכה לפרגן לעצמי גם ככה.. רק מי שאוהב גיוונים שיקח בחשבון..

• הוסף לסימניות
בלת"ק חלקי
מהניסיון שלי
בלידה ראשונה מאד רציתי סטוקי, והיה לי ממישהו עגלה עם אמבטיה ממש חדשה
בהחלט מאד נהניתי ללכת איתה ברחוב היא גדולה ויציבה ומהממת, והתינוק גבוה
רק מה כבדה מסורבלת (פעם יצאתי לבד עם התינוק, חיכיתי לאוטובוס וכשהוא הגיע לא יכולתי לעלות כי התחנה היתה ריקה, ולא היתה לי עזרה. פשוט נשארתי בתחנה:(
הטיולון (של הסטוקי) לא היה כ"כ חדש, אז קניתי טיולון של סייבקס. בתחילה נהניתי מאד, המלצתי לכולם, אבל לצערי אחרי שנתיים ו2 ילדים היא ממש גמגמה. ממש לא היה הצדקה למחיר.
לאורך כל השנים לא סבלתי את בוגבו גם בגלל העדריות וגם כי היא היתה נראית לי נמוכה כזו והגגון כמו שריון של צב, לא מאוורר ולא נוח לילד.
אז בדקתי עוד הרבה עגלות, מאד אהבתי לדוגמה את העיצוב והנוחות של מוצי אייגו ועוד,
אבל וזה אבל חשוב, לא לחינם יש עגלות שיותר מוכרות במגזר. הן פשוט עונות יותר על הצרכים. העגלות שהזכרתי ועוד עגלות אחרות שאהבתי, פשוט לא פרקטיות! בעלי לא הסכים לקנות אותן ובצדק. הקיפול מסורבל, תופסות המוןןןןןןןןן מקום בתא מטען ובאחסון, ולרוב בלי אחריות כ"כ ארוכה
יש סיבה למה אוהבים את בוגבו זה כמו טויטה קורולה 😜 לא רואה מוסך... ועוד 4 שנות אחריות! קיפול פרקטי וקל ואחסון נוח.
אז כן בסוף נכנעתי וקניתי בוגבו (ואגב אצלינו במשפחה כל אחת התחילה עם עגלה אחרת מאמס אנד פאפאס, סייבקס, סטוקי, ובסוף זה כבר צחוק על כל אחת שעורקת לבוגבו... חחחח עכשיו אני תופסת שזה ג"כ היה סחף לא לקנות בוגבו)
ודווקא את הדרגונפליי כי היא ענתה על הצרכים שלי - קומה שלישית בלי מעלית, יוצאת הרבה עם התינוקת לבד, חוסר מקום באחסון בבית ועוד. מה גם שהיא כן יותר גבוהה ונוחה מהבי, ולכל הקנאים אני מוציאה לשון... (באמת, בהתחלה ממש התפדחתי ללכת איתה. עוד אחת...)
צר לי אבל זה פשוט עולם אחר!!!
אני מבינה לגמרי את כל המכורים! מעולם לא היה לי כ"כ כיף וקל לצאת עם התינוק שלא לדבר על הטיולון, פשוט חוויה!
שנים לא הבנתי איך תינוקות נרדמים בטיולון עד העגלה הזאת, הגיע למצב שהילדה שלי נרדמת רק בעגלה...
יואו איזה ארוך, מחילה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ל3 אחיותי יש את מאמס & פאפס. (מייצרים אותה עדיין היום??)
מרוצות מאוד מאוד!
אחת כבר בשימוש של ילד 5 נראית כמו חדשה!
המחיר שלה חצי מהמחיר של בוגבו וסייבקס.
מאד תלוי בדגם
(וגם בשימוש. היא רחבה וכבדה. מתאימה מאד להליכה ברחוב ואם רוצים מדרגות בלי אחריות, פחות להרבה נסיעות בתח"צ או תא מטען קטן)

• הוסף לסימניות
אין תשובה חד משמעית לשאלה שלך
יש כאלה שזה מגיע מלחץ חברתי
יש כאלה שזה באמת כיף להן לבזבז כסף על עגלה (כמו שיש אחרת שתקנה לעצמה טבעת יהלום למשל..)
ויש כאלה שקונים בזול כמו שאת רואה ברחוב לפעמים

• הוסף לסימניות
גם אני בילדה הראשונה לא רציתי את הסחף אחרי הבוגבו (מדובר לפני 13 שנים, כבר אז זה היה ואווו), קניתי אחרת לא החזיקה אפילו את הילדה הראשונה נשברה באמצע המדרגות, נתנו לי חדשה החזיקה בקושי לשני, בעוד שהחברות שלי מחזיקות את הבוגבו כבר ילד שביעי.....
עכשיו קניתי בוגבו דרגונפליי בשימוש כבר 3 חודשים, מטריפה, מאלפת, מומלצת, נוחה, סל ענק, טסה ברחוב, רחבה לילד, גבוהה מספיק, נכנסת בכל מקום, לא כבדה מאד, קלה לקיפול לכל תא מטען בכל גודל. התלבטתי המוןןןן, גם בגלל העדריות כמו שאומרים פה וגם כי העיצוב שלה לא מאד אהבתי, אבל תכל'ס אני מרוצה עד הגג.

• הוסף לסימניות
אז זה מחיר באמת מופקע,
אבל להשקיע בין 3500-4500 לעגלה שתחזיק כמה ילדים ותהיה יציבה ונוחה לילד בעיני זה הכרחי,

עם כל המדרכות השבורות של בני ברק שאני מסתובבת עם עגלה יציבה אני מרגישה שזה בטיחותי הרבה יותר לתינוק
גם בעיני חייב לקנות עגלה יציבה ואיכותית
אני עשיתי סקר ואיכות של סייבקס היא מעולה ובטיחותית גם לתינוק
יש שם בולעם זעזועים בכל הגלגלים מה שאין בעגלות אחרות
ממליצה ממש והמחיר שלהם נכון יקר אבל שווה כל שקל

• הוסף לסימניות
זה מה שאת חושבת
אבל יש לה הרבה מעלות שאין ב B
(גם אם אני אקבל בחינם B אני לא אלך איתה, בלי נדר...)
מסכימה לחלוטין. ממש לא הייתי קונה B. הדרגונפליי יותר גדולה, יותר גבוהה, עם גלגלים אחוריים גדולים-יותר יציבה, והרבה יותר קלה לקיפול.

• הוסף לסימניות
לקנות דרגנופלי ולא בי5 זה סחף חברתי
קביעה נחרצת.... אני למשל אהבתי יותר את העיצוב של בי5 ולא קניתי פשוט בשל העובדה שהעגלה הזאת כבר לא מיוצרת יותר וכל חלק שאני אצטרך להחליף אם אצטרך - זה יהיה סרט רציני להשיג. לגמרי לגמרי לא קשור לסחף חברתי. ומי שלא מוכן להוציא יותר על דרגונפליי - אין בעיה מקבלת ומבינה, גם אני התלבטתי על זה מאוד, אבל שלא ירגיע את עצמו שזה לא בגלל כסף אלא בגלל להיות נגד הזרם...
נכנסת בכל מקום,
בדיוק דרגונפליי?? דווקא לדעתי זה החיסרון המשמעותי שלה... אני עולה איתה לאוטובוס - כל השטח של הדלת צריך להיות ריק לפנות לה מקום, מגיעה איתה לאולם שמחות - כל האולם צריך להתקווצץ והמלצרים מתעצבנים....
עדיין היא שווה בשביל האיכות והיציבות והקיפול בקלות אבל היא ענקיתתת...

• הוסף לסימניות
וקניתי עכשיו טיולון סייבקס כי הרגשתי שבא לי להתחדש ..כנראה שהעגלה בוגבו לא נהרסת לעולמים
אז אם בכל מקרה קונים כי רוצים להתחדש, למה לא לקנות מראש זול ולהתחדש כשנשבר?

והנוחות בהליכה, בקיפול וכו'?
כי הרי הנוחות קיפול של היויו עולה על כולם :ROFLMAO:
הטיולון הכמעט יחיד שלא מתקבל ביחד אחד בלחיצה אחת.

• הוסף לסימניות
???
אני עם יויו כבר כמעט 6 שנים ומקפלת אותה ביד אחת בלבד. כשאני נוסעת לבד באוטובוס:
את הידית מורידה כשהילד עוד יושב בעגלה כך שאמנם צריך 2 ידיים אבל זה לא בעיה
אח"כ מוציאה את הילד וביד אחת מקפלת
והכיף שלה זה כשאני עולה על אוטובוס בין עירוני אני בכלל לא שמה בתא מטען אלא לוקחת על הכתף כמו תיק. (יש לי פחד מהתא מטען מה לעשות).

• הוסף לסימניות
ל3 אחיותי יש את מאמס & פאפס. (מייצרים אותה עדיין היום??)
מרוצות מאוד מאוד!
אחת כבר בשימוש של ילד 5 נראית כמו חדשה!
המחיר שלה חצי מהמחיר של בוגבו וסייבקס.
גם לי יש אןתה 7 שנים כמו חדשה.
עלתה אז 1400

• הוסף לסימניות
אז אם בכל מקרה קונים כי רוצים להתחדש, למה לא לקנות מראש זול ולהתחדש כשנשבר?

להפך העגלה שימשה 5 ילדים!!! זה מראה על עגלה באיכות מטורפת
ואחרי 5 ילדים לא יזיק לגוון קצת ..
לא חושבת שעגלה זולה ופשוטה תחזיק ככ הרבה זמן מעמד ..

• הוסף לסימניות
ספורטליין מחזיקה יפה מאוד 3 ילדים
שבטיולון שמתי 2 ביחד ...
בילד הבא כנראה אחליף כי נמאס

• הוסף לסימניות
תבדקי במקביל כמה אשכולות מתוסכלים על עגלות בוגבו ויויו שנשברו מהר
לא אכפת לי מה אומרים
לי יש אותה 8שנים והיא לא נראית בכיוון להשבר.
ויש לי 2 ריפודים שאני מגוונת מילד לילד.
חוץ מהנוחות של הנסיעה
יויו זה יויו.
כל שאר הטיולונים שנראים חיקוי לידיו הם באמת חיקוי.

עגלה אם תשמרי עליה לצורך שלה-אמורה להחזיק
קרי-לא לקניות
לא לסחוב עליה כמה ילדים
לא לדפוק אותה במדרגות-( כל שלד עגלה תיהרס ככה)
וכן על זו הדרך
כמה אני מתעללת ביויו.
גם 2 ילדים ביחד ועוד אחד מקדימה........
וגם עם אמבטיה אני מעמידה מאחורה על המוט הין 2 גלגלים
גם קניות
גם מדרגות
חופשי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה