לקנות דרגנופלי ולא בי5 זה סחף חברתי
יש את פג פרגו למשלתכיר לנו אותם
מאד תלוי בדגםל3 אחיותי יש את מאמס & פאפס. (מייצרים אותה עדיין היום??)
מרוצות מאוד מאוד!
אחת כבר בשימוש של ילד 5 נראית כמו חדשה!
המחיר שלה חצי מהמחיר של בוגבו וסייבקס.
גם בעיני חייב לקנות עגלה יציבה ואיכותיתאז זה מחיר באמת מופקע,
אבל להשקיע בין 3500-4500 לעגלה שתחזיק כמה ילדים ותהיה יציבה ונוחה לילד בעיני זה הכרחי,
עם כל המדרכות השבורות של בני ברק שאני מסתובבת עם עגלה יציבה אני מרגישה שזה בטיחותי הרבה יותר לתינוק
זה מה שאת חושבתלקנות דרגנופלי ולא בי5 זה סחף חברתי
מסכימה לחלוטין. ממש לא הייתי קונה B. הדרגונפליי יותר גדולה, יותר גבוהה, עם גלגלים אחוריים גדולים-יותר יציבה, והרבה יותר קלה לקיפול.זה מה שאת חושבת
אבל יש לה הרבה מעלות שאין ב B
(גם אם אני אקבל בחינם B אני לא אלך איתה, בלי נדר...)
קביעה נחרצת.... אני למשל אהבתי יותר את העיצוב של בי5 ולא קניתי פשוט בשל העובדה שהעגלה הזאת כבר לא מיוצרת יותר וכל חלק שאני אצטרך להחליף אם אצטרך - זה יהיה סרט רציני להשיג. לגמרי לגמרי לא קשור לסחף חברתי. ומי שלא מוכן להוציא יותר על דרגונפליי - אין בעיה מקבלת ומבינה, גם אני התלבטתי על זה מאוד, אבל שלא ירגיע את עצמו שזה לא בגלל כסף אלא בגלל להיות נגד הזרם...לקנות דרגנופלי ולא בי5 זה סחף חברתי
בדיוק דרגונפליי?? דווקא לדעתי זה החיסרון המשמעותי שלה... אני עולה איתה לאוטובוס - כל השטח של הדלת צריך להיות ריק לפנות לה מקום, מגיעה איתה לאולם שמחות - כל האולם צריך להתקווצץ והמלצרים מתעצבנים....נכנסת בכל מקום,
אז אם בכל מקרה קונים כי רוצים להתחדש, למה לא לקנות מראש זול ולהתחדש כשנשבר?וקניתי עכשיו טיולון סייבקס כי הרגשתי שבא לי להתחדש ..כנראה שהעגלה בוגבו לא נהרסת לעולמים
כי הרי הנוחות קיפול של היויו עולה על כולםוהנוחות בהליכה, בקיפול וכו'?
???כי הרי הנוחות קיפול של היויו עולה על כולם
הטיולון הכמעט יחיד שלא מתקבל ביחד אחד בלחיצה אחת.
גם לי יש אןתה 7 שנים כמו חדשה.ל3 אחיותי יש את מאמס & פאפס. (מייצרים אותה עדיין היום??)
מרוצות מאוד מאוד!
אחת כבר בשימוש של ילד 5 נראית כמו חדשה!
המחיר שלה חצי מהמחיר של בוגבו וסייבקס.
להפך העגלה שימשה 5 ילדים!!! זה מראה על עגלה באיכות מטורפתאז אם בכל מקרה קונים כי רוצים להתחדש, למה לא לקנות מראש זול ולהתחדש כשנשבר?
כי הרי הנוחות קיפול של היויו עולה על כולם
הטיולון הכמעט יחיד שלא מתקבל ביחד אחד בלחיצה אחת.
לא אכפת לי מה אומריםתבדקי במקביל כמה אשכולות מתוסכלים על עגלות בוגבו ויויו שנשברו מהר
דיברתם על הרחוב....לסייבקס יש סטייל מטורף.
לדעתי הרבה יותר ייחודי ושיק מבוגבו.
דווקא זה שאין מליון צבעים אלא צבעים בודדים ושיקים נותן את הייחודיות בעיני
כמה אני מתעללת ביויו.עגלה אם תשמרי עליה לצורך שלה-אמורה להחזיק
קרי-לא לקניות
לא לסחוב עליה כמה ילדים
לא לדפוק אותה במדרגות-( כל שלד עגלה תיהרס ככה)
וכן על זו הדרך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים