נכתב ע"י bhj;646360:לא מתמצאת בעגלות של היום,
אבל לי יש עגלה מעולה של פג,
שהמינוס שלה זה שהיא לא נשכבת 180 מעלות,
וזה מינוס ע-צ-ו-ם!!!
בשלושת החודשים הראשונים אני ממש משתגעת מזה..
הייתי ממליצה לך לחפש עגלה שנשכבת 180.
בהצלחה ושיהיה בשעה טובה!
נכתב ע"י ח. לב;646356:אני מעוניינת לקנות עגלה חדשה לרך שבעז"ה יוולד בקרוב, על איזו אתן ממליצות?
זה לא תינוק ראשון, הוא יהיה בעז"ה כבר השביעי, כך שאני לא מחפשת עגלה שעולה 5,000 ש"ח ועושה רושם על כל הסביבה... אלא עגלה טובה, נוחה ובמחיר סביר.
מה מומלץ?
את קונה אותה?נכתב ע"י נעמי ברקאי;646543:אני ממליצה על פג דגם סויטצ' אני בדיוק הולכת לקנות לקראת הלידה השלישית. זה היה נשמע לי הכי מכל ל העגלות שראיתי. ביבי ג'וגר זה טיולון אני לא יודעת אם זה מתאים לתינוק קטן.
בכל מקרה יש פה הרבה מידע תחפשי
אני לא יודעת בני כמה הילדים הגדולים יותר אבל יש בפג כמו מדרגה בעגלה שהילד הגדול יותר עומד עליה. מניסיון מאוד נוח!!!נכתב ע"י ליקי;646574:את קונה אותה?
ומה את עושה עם התינוק הקודם? אני באותה הבעיהולא כ"כ ברור לי אך פותרים אותה.
המדרגה הזאת מצוינת מנסיון עם הפג הקודמתנכתב ע"י eden7115;646614:אני לא יודעת בני כמה הילדים הגדולים יותר אבל יש בפג כמו מדרגה בעגלה שהילד הגדול יותר עומד עליה. מניסיון מאוד נוח!!!
נכתב ע"י אסנת לוי;646447:חוץ מאמבטיה,כל העגלות זה180מעלות,וזה לא כזה נורא,אני קניתי מזרון לעגלה,וזה עשה כעין שכיבה של190מעלות.אני קניתי עגלה בסה"כ ב500 שקל,של גו ביבי(איה ביבי לשעבר)יש אותה בהרבה צבעים לבחירה ,ופשוט נהנתי!היא ממש כמו חדשה.לא צעקה אחרונה ולא גלגלים מוזרים,אני לא כ"כ התחברתי לכל העגלות המוזרות האלה(אפילו שזה ילד ראשון).בהצלחה בבחירה
נכתב ע"י YAFAS1000;646471:בייבי גוגר או בוגבי(לא בוגבו)
נכתב ע"י נעמי ברקאי;646543:אני ממליצה על פג דגם סויטצ' אני בדיוק הולכת לקנות לקראת הלידה השלישית. זה היה נשמע לי הכי מכל ל העגלות שראיתי. ביבי ג'וגר זה טיולון אני לא יודעת אם זה מתאים לתינוק קטן.
בכל מקרה יש פה הרבה מידע תחפשי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים