• הוסף לסימניות
עגלה לאשה זה כמו רכב לגבר;)
אחד מסתפק בטראנטע, והשני עם מרצדס....:)

אחרי הכל, נשים שאוהבות עגלות בומבסטיות, בהחלט מגיע להן.:):):)

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה, אבל הרבה עגלות יקרות- הגזרה שלהן עושה רושם של עגלה שיקומית לנכים ל"ע.
נפגשתי פעם במפלצת כזו, ונורא ריחמתי על האם המתמודדת. מתברר שזו עגלה רגילה לפעוט מפותח יפה, עגלה ששווה משהו כמו 5000 ש"ח. אז היא עשתה רושם, אבל איזה רושם...

• הוסף לסימניות
....

• הוסף לסימניות
אני קניתי עגלה מדהימה ויפה, קומפקטית קלילה, נוסעת כמו שצריך--- הכל.
שימשה ל2 ילדים .עלתה 400.:)

המחיר לא טעות. לשם האיזון.

• הוסף לסימניות
וואי וואי, ניסיתי פעם לעזור למישהי להעלות כרכרה בומבסטית במדרגות, אחרי זה הרגשתי את הזרועות 3 ימים...
קחי בחשבון את מימד המשקל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;1110984:
העגלה של מימה באמת נראית פלסטיקית כזו.. (יש כאן 2 תמונות)

צפה בקובץ המצורף 174646

צפה בקובץ המצורף 174647

ואם כבר המחיר הזה והמראה הזה - אז למה לא סטוקי? עגלה מהממת.

צפה בקובץ המצורף 174648

צפה בקובץ המצורף 174649

בעלי אומר שהעגלות האלה מזכירות לו שולחן גיהוץ..
האמת הן יפות. אבל לא שוות את הכסף במיוחד שזה לכ"כ קצת זמן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shuli43;1111223:
אני קניתי עגלה מדהימה ויפה, קומפקטית קלילה, נוסעת כמו שצריך--- הכל.
שימשה ל2 ילדים .עלתה 400.:)

המחיר לא טעות. לשם האיזון.

איזו עגלה?

• הוסף לסימניות
חע,
מצחיק שכל הביקורות על העגלות האלה מגיעים מכאלה שבכלל אין להם אותם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1111572:
חע,
מצחיק שכל הביקורות על העגלות האלה מגיעים מכאלה שבכלל אין להם אותם...
מה לעשות אין שבוי מתיר עצמו מבית האסורים :):):)

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה, כשאני קוראת את האשכול על הקיצוץ בקצבאות הילדים, ואת האשכול כמו זה הנוכחי אני תוהה לפעמים אם מדובר על אותם אברכים מסכנים שקיצצו את פת לחמם... מי קונה עגלה לתינוק בסכומים דמיוניים כאלו? ועוד לכמה חודשים??! הלו! תתעוררו!! יש עגלות יפות וטובות בסכומים שפויים, ואני מדברת על פחות מאלף ש"ח. סתם דוגמאות שמצאתי בשתי דקות, יש עוד המון:

קבצים מצורפים

• עגלות.png
    KB 264.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפר;1111923:
לא יודעת למה, כשאני קוראת את האשכול על הקיצוץ בקצבאות הילדים, ואת האשכול כמו זה הנוכחי אני תוהה לפעמים אם מדובר על אותם אברכים מסכנים שקיצצו את פת לחמם... מי קונה עגלה לתינוק בסכומים דמיוניים כאלו? ועוד לכמה חודשים??! הלו! תתעוררו!! יש עגלות יפות וטובות בסכומים שפויים, ואני מדברת על פחות מאלף ש"ח. סתם דוגמאות שמצאתי בשתי דקות, יש עוד המון:
למי שקונה עגלה לילד ראשון לא קיצצו מהקצבת ילדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;1111533:

לא בדיוק בצבעים אלו ולא יודעת אם קיימת היום,
אבל ברצינות נהניתי ממנה בכל המובנים.

קבצים מצורפים

• קאם פורטופינו.jpg
    KB 53.5 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1111960:
למי שקונה עגלה לילד ראשון לא קיצצו מהקצבת ילדים.
ממש בדיחה.
אז קיצצו להורים שלו
אז הוא משלם משכנתא, או שכירות גבוהה, בגלל יוקר הדיור
אז הוא מקבל סכום קטן יותר מהכוילל
אז אשתו עובדת בשכר מינימום

יודעים להתבכיין יופי טופי
אבל גם לקנות עגלות יוקרה ובגדי יוקרה
כי איך אפשר בלי זה

(אמרה לי גיסתי שאחרי שהיא ילדה את הבכורה שלה, חברה שלה אמרה לה ש"אין ברירה, בעלך צריך למסור איזה שיעור, הוא כבר לא יכול כל הזמן לשבת וללמוד כי צריך לקנות בגדים ואביזרים לתינוקת. מה, תקני בבאזר שטראוס?!")

הגענו למצב כל כך משוגע, שכבר איננו מכירים בשיגעון. וזה כבר ממש מזכיר את "תבואת השיגעון":

פעם אמת אמר המלך לאהובו המשנה למלך:
- באשר אני חוזה בכוכבים, ראיתי באיצטגנינות, שהתבואה של השנה כל אוכליה יכנס בהם
השגעון. ובכן, תן עצה ידידי: מה נאכל השנא?
ענה ואמר המשנה למלך:
- אני זאת עצתי, אדוני המלך. תן צו להכין למעננו תבואה של אשתקד די צרכנו, ולא נאכל כלל
מיבול השנה.
חזר ואמר המלך:
- אבל מה הועלת, חכם, בתקנתך? מה בצע שאנחנו לבדנו נהיה צלולי-דעה וכל יתר הבריות
משוגעים? הרי הכל יאמרו שאנחנו המשוגעים ולא הם.
תאמר: נכין גם בשביל אחרים משל אשתקד - אין אנו מספיקים.

- ובכן, מה עצתך, אדוני המלך? - שאל המשנה למלך.
ענה המלך ואמר:

- אני, ידידי אהובי, עצתי, אין לנו ברירה אלא לאכול גם כן מן התבואה של השנה ולהיות
משוגעים יחד עם כל העולם. אלא שרצוני כי שנינו ניבדל מיתר הבריות בזאת, שנדע לפחות כי
הננו משוגעים. ואילו אחרים לאו.
שאל המשנה למלך:
- ילמדני אדוני המלך כיצד נעשה זאת.
ענה המלך ואמר:
- לזאת יש לי עצה. בוא ונחקוק על מצחנו סימן של שיגעון. וכל פעם שאתן עיני בך ואתה תיתן
עינך בי נדע שאנחנו משוגעים.

לפחות שנדע שאנחנו משוגעים ולא נצדיק את עצמנו בכל מיני תירוצים.

• הוסף לסימניות
לילד הראשון שלנו קנינו עגלה ב-600 ש"ח. נוחה, קלה וחזקה. עברנו איתה ארבעה ילדים. היא טיפסה אתנו במדרגות, עלתה בעליות וגלשה בירידות, כיסוייה כובסו עשרות פעמים, עמדה בגבורה בהתעללות של הזאטוטים שמשכו וקיפצו וטיפסו עליה, שרדה תאי מטען ואוטובוסים צפופים... החלפתי אותה רק כי נמאס לי, אז במקום לקחת פטיש ולשבור אותה (אחרת היא לא היתה נשברת!) העברתי אותה לשכנה שרצתה. נראה לי שאם הייתי קונה עגלה בכמה אלפים לא הייתי מעזה להחליף גם אחרי 20 ילדים... אז הנה עוד מעלה לעגלות הזולות: אם לא מוצא חן אפשר לקנות אחרת בלי נקיפות מצפון.

• הוסף לסימניות
יש עגלות שעולות ככה כי האיכות שלהם בהתאם למחיר. העגלות האלו גם עוברות מילד לילד בכיף
קחי את המקלרן חברה של עשרות שנים שמוכיחה את עצמה ועולה בהתאם. אל תשווי אותה לאיזי בייבי וכו'
יכולת הנשיאה שלה(ילדים עד גיל 3-4) הריפוד, החוזק.
בכלל כל אדם מוציא על מה שחשוב לו, יש אנשים שיוציאו על עגלות, ביגוד,
ויש אנשים שיוציאו את זה על אוכל יותר משודרג ומקושקש.
כל אחד עם "שגעונותיו"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוצי;1111831:
מה לעשות אין שבוי מתיר עצמו מבית האסורים :):):)

מאחלת לכולם להיות שבויים ככה...
הייתי טורחת לכתוב את כל המעלות של העגלות האלה,אבל זה כ"כ לא מעניין פה אף אחד שזה לא שווה תמאמץ..
אל תקנו אותם,תקנו לכם עגלה ב-300 שקל שתתקע בסיבוב הראש.
אבל לפחות אל תלכלכו כ"כ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1112005:
מאחלת לכולם להיות שבויים ככה...
הייתי טורחת לכתוב את כל המעלות של העגלות האלה,אבל זה כ"כ לא מעניין פה אף אחד שזה לא שווה תמאמץ..
אל תקנו אותם,תקנו לכם עגלה ב-300 שקל שתתקע בסיבוב הראש.
אבל לפחות אל תלכלכו כ"כ...
אני מחפשת את האמא שקנתה סטוקי בגלל הנוחות.
מילא, מקלרן, מאונטיין באגי, וכמובן - בייבי ג'וגר, אבל מכאן ועד למרכבות שתובעות מאמץ ונותנות בעדו יופי ולוק מודרני רב המרחק.

• הוסף לסימניות
יש הרבה נשים צעירות שרוכשות עגלות יוקרה כתוצאה מלחץ חברתי,
ולא בגלל עודפי מזומנים המכבידים על כיסן.

• הוסף לסימניות
סליחה?!?!?!?!?!
אולי למי שמתענין על עגלה ב6000 שקל יש אפשרות לקנותה בלי לקחת הלוואה?!
למה לנו להתערב בענינים לא לנו

איש הישר בעיניו יעשה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1112015:
אני מחפשת את האמא שקנתה סטוקי בגלל הנוחות.
מילא, מקלרן, מאונטיין באגי, וכמובן - בייבי ג'וגר, אבל מכאן ועד למרכבות שתובעות מאמץ ונותנות בעדו יופי ולוק מודרני רב המרחק.

הנה מצאת אותה :)
קודם אבל קודם קודם קודם כל -
העגלה הזו נוחה בטירוף. בואי לנסיעת נסיון ותביני...
אישית - אני חיפשתי עגלה גבוהה.מאד גבוהה.
וכל העגלות שרשמת למעלה לא מגיעות לגובה שאני צריכה,ואני צריכה ללכת בכיפוף כדי להגיע לידיות..
חוץ מזה שהעגלה יפה (כן היא מהממת...) מאיפה את קובעת שהיא לא נוחה?! רק בגלל שהיא לא נראית לך??
מבטיחה לך שהיא נוסעת הרבה יותר טוב מכל עגלה אחרת - ואני יכולה להעיד,כי יש לי 3 עגלות.
(מישהו צריך עגלה???)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה