נכתב ע"י R.Design;1110984:העגלה של מימה באמת נראית פלסטיקית כזו.. (יש כאן 2 תמונות)
צפה בקובץ המצורף 174646
צפה בקובץ המצורף 174647
ואם כבר המחיר הזה והמראה הזה - אז למה לא סטוקי? עגלה מהממת.
צפה בקובץ המצורף 174648
צפה בקובץ המצורף 174649
נכתב ע"י shuli43;1111223:אני קניתי עגלה מדהימה ויפה, קומפקטית קלילה, נוסעת כמו שצריך--- הכל.
שימשה ל2 ילדים .עלתה 400.![]()
המחיר לא טעות. לשם האיזון.
מה לעשות אין שבוי מתיר עצמו מבית האסוריםנכתב ע"י RacheliM;1111572:חע,
מצחיק שכל הביקורות על העגלות האלה מגיעים מכאלה שבכלל אין להם אותם...
למי שקונה עגלה לילד ראשון לא קיצצו מהקצבת ילדים.נכתב ע"י פרפר;1111923:לא יודעת למה, כשאני קוראת את האשכול על הקיצוץ בקצבאות הילדים, ואת האשכול כמו זה הנוכחי אני תוהה לפעמים אם מדובר על אותם אברכים מסכנים שקיצצו את פת לחמם... מי קונה עגלה לתינוק בסכומים דמיוניים כאלו? ועוד לכמה חודשים??! הלו! תתעוררו!! יש עגלות יפות וטובות בסכומים שפויים, ואני מדברת על פחות מאלף ש"ח. סתם דוגמאות שמצאתי בשתי דקות, יש עוד המון:
נכתב ע"י בראש מילה;1111533:איזו עגלה?
ממש בדיחה.נכתב ע"י sarigold5;1111960:למי שקונה עגלה לילד ראשון לא קיצצו מהקצבת ילדים.
נכתב ע"י שוצי;1111831:מה לעשות אין שבוי מתיר עצמו מבית האסורים![]()
אני מחפשת את האמא שקנתה סטוקי בגלל הנוחות.נכתב ע"י RacheliM;1112005:מאחלת לכולם להיות שבויים ככה...
הייתי טורחת לכתוב את כל המעלות של העגלות האלה,אבל זה כ"כ לא מעניין פה אף אחד שזה לא שווה תמאמץ..
אל תקנו אותם,תקנו לכם עגלה ב-300 שקל שתתקע בסיבוב הראש.
אבל לפחות אל תלכלכו כ"כ...
נכתב ע"י GRN;1112015:אני מחפשת את האמא שקנתה סטוקי בגלל הנוחות.
מילא, מקלרן, מאונטיין באגי, וכמובן - בייבי ג'וגר, אבל מכאן ועד למרכבות שתובעות מאמץ ונותנות בעדו יופי ולוק מודרני רב המרחק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים