• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1112023:
הנה מצאת אותה :)
קודם אבל קודם קודם קודם כל -
העגלה הזו נוחה בטירוף. בואי לנסיעת נסיון ותביני...
אישית - אני חיפשתי עגלה גבוהה.מאד גבוהה.
וכל העגלות שרשמת למעלה לא מגיעות לגובה שאני צריכה,ואני צריכה ללכת בכיפוף כדי להגיע לידיות..
חוץ מזה שהעגלה יפה (כן היא מהממת...) מאיפה את קובעת שהיא לא נוחה?! רק בגלל שהיא לא נראית לך??
מבטיחה לך שהיא נוסעת הרבה יותר טוב מכל עגלה אחרת - ואני יכולה להעיד,כי יש לי 4 עגלות.
(מישהו צריך עגלה???)
קודם כל, נעים מאוד :)
דבר שני, אולי אני קובעת בגלל שניסיתי?
ומעניין מאוד כמה זה נוח לך באוטובוסים? במעליות קטנות? במדרגות?
נסיעה מעולה יש גם בעגלות זולות יותר (נכון, לא בפשוטות מאוד, אבל וודאי בפחות מ6000 ש"ח)
לגבי הגובה 1:0

• הוסף לסימניות
וכל העגלות שרשמת למעלה לא מגיעות לגובה שאני צריכה,ואני צריכה ללכת בכיפוף כדי להגיע לידיות..
חוץ מזה שהעגלה יפה (כן היא מהממת...) מאיפה את קובעת שהיא לא נוחה?! רק בגלל שהיא לא נראית לך??
מבטיחה לך שהיא נוסעת הרבה יותר טוב מכל עגלה אחרת - ואני יכולה להעיד,כי יש לי 3 עגלות.
(מישהו צריך עגלה???)

אגב, איך הקיפול שלה בנסיעות?
יש סיפורי אימה על סטוקי שממלאת את כל המושב האחורי ברכב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1112021:
סליחה?!?!?!?!?!
אולי למי שמתענין על עגלה ב6000 שקל יש אפשרות לקנותה בלי לקחת הלוואה?!
למה לנו להתערב בענינים לא לנו

איש הישר בעיניו יעשה :)
זאת בדיוק הפליאה שהועלתה כאן:
האם זה אותו ציבור אברכים הנאנק תחת עול הגזרות הכלכליות?

• הוסף לסימניות
לא כולם אברכים

חלק נכבד מהציבור מתפרנס ואפילו יפה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1111572:
חע,
מצחיק שכל הביקורות על העגלות האלה מגיעים מכאלה שבכלל אין להם אותם...

מבטיחה לך שהיא נוסעת הרבה יותר טוב מכל עגלה אחרת - ואני יכולה להעיד,כי יש לי 3 עגלות.
(מישהו צריך עגלה???)

אף אחד לא דיבר אישית עליך, יתכן ואת שלמת אלפי שקלים על עגלה רק מצד זה שאין נוחות ממנה בשוק.
אבל בא נודה ולא נחטא לאמת שיש הרבה שקונות עגלות יקרות מאוד! לא בגלל שאין נוחות מהן אלא בגלל הסחף החברתי/ מודה וכו'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1112034:
זאת בדיוק הפליאה שהועלתה כאן:
האם זה אותו ציבור אברכים הנאנק תחת עול הגזרות הכלכליות?

בפרוג אין ייצוג לכל ציבור האברכים.
אני גרה בשכונה אברכית מאוד מאוד, ואני יכולה להעיד שעגלות היוקרה נדירות שם מאוד.
יש עגלות יפות, לא כולן ממש מהפשוטות, אבל משהו מסכומי הביניים (2,000-3,000).

אני יכולתי לקבל במתנה עגלה שמאוד אהבתי, עגלת יוקרה יפהפיה,
וויתרתי כי לא היה לי נעים לצאת עם כזה דבר מהבית ולהרגיש טוב בין השכנות.

במיוחד שאין לי על העגלה שלט שקיבלתי אותה במתנה מסבתא בעלת אמצעים
ואנ מקפידים מאוד לא להכנס לפיות של אנשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1112031:
קודם כל, נעים מאוד :)
דבר שני, אולי אני קובעת בגלל שניסיתי?
נסיעה מעולה יש גם בעגלות זולות יותר (נכון, לא בפשוטות מאוד, אבל וודאי בפחות מ6000 ש"ח)
לגבי הגובה 1:0
מוזמנת לכוס קפה :) אם תגיעי בזמן אולי תשאר גם עוגה...
אולי ניסית,לא יודעת,נשמע שלא דווקא...
אני כמעט ולא נוסעת באוטובוסים,ובפעמים שכן נסעתי,לא היתה לי שום בעיה. (בכנות,היא עולה את המדרגה בקלות בגלל הגובה שלה)
מעלית קטנה יש לי אצל השוויגער והיא נכנסת פיקס כי כל הידית שלה מתקפלת
ובמדרגות - כמו כל עגלה,בגלל הגלגלים הגדולים היא דווקא מדלגת אותם יותר בקלות.אז נכון היא קצת כבדה,אבל זה לא מה שעושה לי את זה...
יש לי גם את הביבה שהיא נחשבת לעגלה מעולה והיא באמת כזו - להגיד לך שהיא יותר טובה מהסטוקי??ממש לא. היא יותר קלה ממנה,זה כן.
נכתב ע"י KR;1112033:
אגב, איך הקיפול שלה בנסיעות?
יש סיפורי אימה על סטוקי שממלאת את כל המושב האחורי ברכב.
אני נוסעת איתה קבוע ברכב,היא נכנסת בבגאז',אף פעם לא במושב האחורי. רק האמבטיה היא הבעיה,אבל זה כמו בכל אמבטיה שזה לא דבר שמתקפל.(אבל זה גם נכנס בבגאז)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1112031:

ואם היא גרה בקומת כניסה ובעלת רכב פרטי?

ואם בעלה עובד לפרנסתו והיא עובדת לפרנסתה ושניהם מרוויחים יופי ויכולים להרשות לעצמם?

גילוי נאות: אין לי עגלת סטוקי, המלצתי עליה כי אני מכירה את העגלה מקרוב וראיתי את טווח המחירים. זה מה ששאלו כאן וההמלצות בהתאם. מה נסגר עם כל המחנכות והמטיפות כאן? העלו דיון אם לקנות עגלה במחיר כזה או לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;1112049:
ואם היא גרה בקומת כניסה ובעלת רכב פרטי?

ואם בעלה עובד לפרנסתו והיא עובדת לפרנסתה ושניהם מרוויחים יופי ויכולים להרשות לעצמם?

גילוי נאות: אין לי עגלת סטוקי, המלצתי עליה כי אני מכירה את העגלה מקרוב וראיתי את טווח המחירים. זה מה ששאלו כאן וההמלצות בהתאם. מה נסגר עם כל המחנכות והמטיפות כאן? העלו דיון אם לקנות עגלה במחיר כזה או לא?

התשובה הזאת היא גם לרחלי:

אין שום בעיה, מי שרוצה שיקנה להנאתו, גם אם אין לו גרוש על הנשמה (זאת במסגרת תפקידי כמחנכת), רק להודות שהעגלה המדהימה הזאת היא לא מהעגלות הנוחות (קיבלה קצת יותר מ3 מתוך 5 במבחן העגלות), אלא בעיקר מעוצבת ומודרנית. ובא לציון גואל.

למי שמעניין אותה, כך סוקרים את העגלה המדהימה הזאת:

עגלת סטוקי היא עגלה בעיצוב הייטקי , שמושך תשומת לב בשל הייחודיות שבמבנה ועיצוב העגלה.
למרות העובדה שהעגלה קצת מסורבלת לתפעול, הורים רבים עדיין בוחרים בה ולא מוכנים להתפשר על פחות מבחינת עיצוב העגלה.
לעגלת סטוקי יש ידית שניתנת לכיוונון וגם למצבים שונים כדי להגיע להתאמה מקסימלית לכל גובה, והיא מתאימה גם לאנשים גבוהים.
יש אפשרות לכיוונון גובה המושב או האמבטיה בעגלה.
את המושב ניתן להרכיב עם הפנים כלפי האם או כלפי חוץ.
יש לעגלה 2 מצבי ישיבה – זוית של 110/130 מעלות כאשר התינוק פונה כלפי חוץ, ו3- מצבי ישיבה כאשר התינוק עם הפנים כלפי האם , כולל מצב שכיבה של 160 מעלות. שימו לב שכאשר התינוק במצב שכיבה במושב הטיולון, המוט של העגלה תקוע לו בין הרגליים וגם אין תמיכה מספקת לרגלי התינוק במצב שכיבה מאחר ויש מסעד רגליים מתכוונן מפלסטיק שמתאים יותר למצב ישיבה ופחות נוח לתינוק במצב של שינה.
המושב של עגלת הסטוקי הוא למעשה מעין פלסטיק מרופד. שימו לב שהמושב צר יחסית, ואינו מתאים לתינוקות גדולים או מלאים מדי.
לעגלה יש 4 גלגלי גומי, 2 קטנים יותר מקדימה ו2 גדולים מאחור, דבר המקנה נוחות נסיעה לתינוק ועבירות בשטחי עפר, דשא או דרכים משובשות די בקלות.
כמו כן, יכולת ההיגוי של העגלה מאוד מוצלחת, גם כאשר העמסנו עליה משקל רב.
שימו לב שהעגלה לא כל כך יציבה כאשר תולים תיק על הידית ואין לתלות על הידית תיק מחשש שהיא תתהפך, ובנוסף הסל של העגלה הוא מעין תיק נשלף שנכרך סביב הידית אבל אינו ממוקם בצורה יציבה כך שאם יש לכם תיק לתינוק, תאלצו לסחוב אותו על הגב.כמו כן, יש מקום על גבי המוט לתליית תיק לתינוק בחלק התחתון של העגלה.
חשוב לציין שהחומרים של עגלת הסטוקי וכמו כן הגימורים באיכות מאוד גבוהה וכך גם המנגנונים השונים.
הפירוק וההרכבה של האמבטיה והטיולון די פשוטים לתפעול וגם שינוי מצבי הישיבה די קל לתפעול באמצעות קליפס בצד המושב.
יחד עם זאת, הקיפול והפתיחה של העגלה די מסורבלים ודורשים מאמץ והשקעת כח, תוך כדי ביצוע של מספר פעולות שהן קצת מסורבלות, והקיפול והפתיחה לא ממש עובדים בצורה חלקה יחסית לעגלות פרימיום אחרות, גם אחרי מספר פעמים של ניסיונות.
את העגלה ניתן לקפל יחד עם מושב הטיולון כאשר המושב עם הפנים כלפי חוץ אך היא עדיין תופסת מקום ולא תכנס לתא מטען קטן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1112044:
לא כולן ממש מהפשוטות, אבל משהו מסכומי הביניים (2,000-3,000).
.
תבואת השיגעון 2

גמרתי להיום :)

• הוסף לסימניות
אתר ממש מוצלח עם ביקורות מאמהות כמעט לכל העגלות.
http://come2mama.com/

• הוסף לסימניות
רק בשביל לאזן קצת...
למה יצא הקצף רק על העגלות?
מה עם הוצאות החתונות המפוארות שעולות הון רב?
וזה הכסף של ההורים, בד"כ,
מה שאין כן עגלות, שהזוג הצעיר חסך לעצמו כסף,
(כן, מנסיון, לזוגות הצעירים, הטריים ממש, יש את האפשרות לחסוך הרבה כסף)
ועכשיו הוא רוצה לקנות לעצמו את מה שמוצא חן בעיניו, מה יש?
אם הבעיה היא בבזבזנות סתם, אזי לא מדובר רק על העגלות,
ואם בזוגות הצעירים- אז הנה התשובה!

ולגבי המחיר המוגזם לזמן כה קצר, יש עוד דברים שמוציאים עליהם סכום דומה, והם משמשים אפילו לזמן קצר יותר.
דוגמאות? בבקשה:
שמלת כלה, צלם בחתונה, ביגוד זה לכל האחינים בחתונה, ביגוד סתם, טיולים, נופש, ועוד... ועוד....
אז למסקנה הסופית: אל תוציאו את הכעס רק על העגלות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוצי;1112037:
אף אחד לא דיבר אישית עליך, יתכן ואת שלמת אלפי שקלים על עגלה רק מצד זה שאין נוחות ממנה בשוק.
אבל בא נודה ולא נחטא לאמת שיש הרבה שקונות עגלות יקרות מאוד! לא בגלל שאין נוחות מהן אלא בגלל הסחף החברתי/ מודה וכו'...
לא אני שלמתי,וזה גם לא משנה.
מה אכפת לכם שנשים יקנו עגלה בשביל היופי שלה??
ככה זה,נשים אוהבות יופי.
ואם יש להן / להורים / לסבתות אפשרות - למה זה צריך להפריע לכם??
לי הרבה יותר נעים לצאת עם עגלה שהבן שלי יושב בה כמו נסיך ורואה את העולם ולא קבור תחת ערימת שמיכות כמו שמעטה בתוך עגלה מקרטעת...
אי אפשר להצליח לחנך את כל העולם,צאו מזה...

נכתב ע"י GRN;1112066:
התשובה הזאת היא גם לרחלי:

אין שום בעיה, מי שרוצה שיקנה להנאתו, גם אם אין לו גרוש על הנשמה (זאת במסגרת תפקידי כמחנכת), רק להודות שהעגלה המדהימה הזאת היא לא מהעגלות הנוחות (קיבלה קצת יותר מ3 מתוך 5 במבחן העגלות), אלא בעיקר מעוצבת ומודרנית. ובא לציון גואל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ג פלוטשעניק;1112115:
יש משהי שמכירה את silver cross

לשתי אחיותי ולגיסתי - עגלות שונות של סילבר קרוס נלקחו לתיקון לאחר שימוש קצר מאד.. תסיקי מסקנות.
אחיותי נטשו אותה לאנחות ועברו לבייבי ג'וגר.

• הוסף לסימניות
ולי יש אותה. ו2 הילדים שלי חרשו עליה!!! והיא נראית כמו חדשה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1112106:
לא אני שלמתי,וזה גם לא משנה.
מה אכפת לכם שנשים יקנו עגלה בשביל היופי שלה??
ככה זה,נשים אוהבות יופי.
ואם יש להן / להורים / לסבתות אפשרות - למה זה צריך להפריע לכם??
לי הרבה יותר נעים לצאת עם עגלה שהבן שלי יושב בה כמו נסיך ורואה את העולם ולא קבור תחת ערימת סמיכות כמו שמעטה בתוך עגלה מקרטעת...
אי אפשר להצליח לחנך את כל העולם,צאו מזה...

טוב בסדר לא נחנך אותך :)
מפרגנת לך על העגלה בכיף בכיף, פה דברו על אנשים שאין להם יכולת וקונים למרות זאת,
זה הכל.
ולי יש ב"ה עגלה שהילדים שלי מרגישים בה נסיכים, לא כי היא הכי יפה בעולם, (כי אני מלכה....) והיא ממש לא שמאטע ומחברה מוכרת ומעולה. ועלתה בערך רבע מחיר מהעגלות שהוצעו כאן.

בכל אופן בריאות ונחת מכולם ושנתווכח רק על עגלות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ג פלוטשעניק;1112115:
יש משהי שמכירה את silver cross

יש לי את הטיולון כבר 3 שנים, היא מחזיקה מעמד מעולה, נראית כמו חדשה!

• הוסף לסימניות
כמובן שיהיו דעות לכאן ולכאן על כל עגלה. אני מדברת על עגלה משולבת עם אפשרות לאמבטיה וגם לטיולון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה