התייעצות עגלת בוגבו פוקס 5 מכירה? ממליצה?

קניתי עגלת בוגבו פוקס 5 לפני כחודשיים,
עכשיו ראיתי שיצא פוקס 5 החדשה , יותר משודרגת,
אולי יש מישהי שמעונינת לקנות ממני את העגלה ( היא במצב חדש)
במחיר יותר מוזל?

קניתי עגלת בוגבו פוקס 5 לפני כחודשיים,
עכשיו ראיתי שיצא פוקס 5 החדשה , יותר משודרגת,
אולי יש מישהי שמעונינת לקנות ממני את העגלה ( היא במצב חדש)
במחיר יותר מוזל?
גם לי יש פוקס 5 לפני חצי שנה
וכשראיתי שיצא פוקס 5 החדשה התבאסתי והתעצבנתי אבל תכלס לא באמת הבנתי מה משודרג שם
מה החידוש הגדול חוץ משינויים חיצוניים
אולי תחכימי אותי מה החידוש בעגלה שאני ידע על מה להתבאס

גם לי יש פוקס 5 לפני חצי שנה
וכשראיתי שיצא פוקס 5 החדשה התבאסתי והתעצבנתי אבל תכלס לא באמת הבנתי מה משודרג שם
מה החידוש הגדול חוץ משינויים חיצוניים
אולי תחכימי אותי מה החידוש בעגלה שאני ידע על מה להתבאס
זה כמה שינוים , לא מידי דרמטי ,
אבל זה ביאס אותי כי קניתי שניה לפני שזה יצא ,
ומתחשק לי את המשודרגת

למה את צריכה הכי משודרג ועם היצא אחרי שאת תקני עוד אחד אז מה תעשי??.
סתם מי שרוצה ההגלה פוקס 5 הרגילה עולה 4000 בביבילנד

למה את צריכה הכי משודרג ועם היצא אחרי שאת תקני עוד אחד אז מה תעשי??.
סתם מי שרוצה ההגלה פוקס 5 הרגילה עולה 4000 בביבילנד
את מבינה למה זה מעצבן שיוצא חדש שניה אחרי שקנית?
אני שילמתי כמעט 5000 על הפקוס 5 ופתאום לראות את זה בהרבה פחות זה גם מעצבן

תגידו גגון שחור דוהה מאד מהר נכון?!
נראה לכם כדאי לוותר על היופי של השחור ולקחת גגון אחר בשביל שלא יהיה דהוי לגמרי אחרי ילד אחד כבר....?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה