גם לי יש פוקס 5 לפני חצי שנהקניתי עגלת בוגבו פוקס 5 לפני כחודשיים,
עכשיו ראיתי שיצא פוקס 5 החדשה , יותר משודרגת,
אולי יש מישהי שמעונינת לקנות ממני את העגלה ( היא במצב חדש)
במחיר יותר מוזל?
זה כמה שינוים , לא מידי דרמטי ,גם לי יש פוקס 5 לפני חצי שנה
וכשראיתי שיצא פוקס 5 החדשה התבאסתי והתעצבנתי אבל תכלס לא באמת הבנתי מה משודרג שם
מה החידוש הגדול חוץ משינויים חיצוניים
אולי תחכימי אותי מה החידוש בעגלה שאני ידע על מה להתבאס
רק אמבטיה?אני רוצה למכור אמבטיה של דרגונפלי עם משהו רוצה שיכתוב!
בלי השלד?כן בצבע שחור השתמשו בה 4 חודשים שמורה כחדשה
תודה, לא מעוניינת.
אני מוכרת פוקס מהממת ב2,000תודה, לא מעוניינת.
אם מישהי מוכרת עגלה משולבת כלשהי במצב כחדש- אשמח לפרטים
למה את מוכר? ואיזה צבע? פוקס 5? תודהאני מוכר עכשיו ב 4499 מישהו רוצה?
את מבינה למה זה מעצבן שיוצא חדש שניה אחרי שקנית?למה את צריכה הכי משודרג ועם היצא אחרי שאת תקני עוד אחד אז מה תעשי??.
סתם מי שרוצה ההגלה פוקס 5 הרגילה עולה 4000 בביבילנד
רוצה חדש. שחור הכל. כן. בבקשה,למה את מוכר? ואיזה צבע? פוקס 5? תודה
יש 4 שנים אחריותתגידו גגון שחור דוהה מאד מהר נכון?!
נראה לכם כדאי לוותר על היופי של השחור ולקחת גגון אחר בשביל שלא יהיה דהוי לגמרי אחרי ילד אחד כבר....?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים