התייעצות עגלת בוגבו פוקס 5 מכירה? ממליצה?

אשמח לדעת איפה אפשר לקנות גגון לבד לפוקס 5 וכמה בערך עולה
תודה!!!!!!!

יש לי למכירה גגון שחור מקורי ממש חדש
באתר של סופר פארם זה צבעים שבסייל כמובן אין שם שחור

300

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-11-16 203152.png
    צילום מסך 2025-11-16 203152.png
    KB 107.7 · צפיות: 27
אם את מעונינת לקנות באילת תעדכני אותי
אולי יהיה שווה לעשות משלוח ביחד

לי יצא להיות בשילב עודפים לפני שנה באיירפורט סיטי והיה שם מבחר גגונים של בוגבו וצבעים מעניינים לא בכמויות אבל ממש חמוד
השתמשתי באיזה מועדון שיש לי שמתקבל בשילב והגגון יצא לי 140 שווה ממש

מוכרת עגלת פוקס 5 כחדשה ממש, הייתה בשימוש חצי שנה.
לפרטים נוספים-5580cg...

מוכרת עגלה חדשה סגורה באריזה חברת אינפנטי
כמו הספורט ליין צבע שחור רוז גולד מהממת!
עלתה 2600
נמכרת ב 1800
לרציניים בלבד- morh1540
והסיומת הרגילה.

בוגבו דרגונפליי
חדשה באריזה סגורה! נקנתה בשילב לפני שבוע - אחריות ל4 שנים
עקב קבלת עגלה אחרת במתנה אנחנו מוכרים את הדרגנופליי ב3800
SHONOT.RACHY וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה