הנחה על הדונה החדשה וגם מעבר למה שקיים בחנות ניתן לקבל ע"י הטענה של כרטיס תמורה (ארגון המורים) או כרטיס מקביל של הסתדרות המוריםמעונינת לקנות עגלת דונה בשילב האם יש למישהו מושג באיזה אופן אפשר לקבל הנחה?
או האם יש מישהי שרוצה למכור יד שניה?
כרטיס אשמורת יתן הנחה?הנחה על הדונה החדשה וגם מעבר למה שקיים בחנות ניתן לקבל ע"י הטענה של כרטיס תמורה (ארגון המורים) או כרטיס מקביל של הסתדרות המורים
לאכרטיס אשמורת יתן הנחה?
אני הורדתי את הכריות של הניו ברוןמענין כי אני הבנתי שאי אפשר להשתמש בה להרבה זמן
כי אי אפשר להוריד את הכריות של הניו בורן
הורדתם גם את הכרית של הקלקר ?אני הורדתי את הכריות של הניו ברון
אני ממש ממליץ על העגלה במיוחד לבעלי הרכבים
אני גם מצטרפת לשאלה, זה לדעתי בלתי אפשריהורדתם גם את הכרית של הקלקר ?
איך אפשר להשיג את הכרטיס הזה? והאם יש בכרטיס כפל מבצעים כלומר אם יש עכשיו מבצע על הדונה הישנה אז ה30% זה בנוסף?הנחה על הדונה החדשה וגם מעבר למה שקיים בחנות ניתן לקבל ע"י הטענה של כרטיס תמורה (ארגון המורים) או כרטיס מקביל של הסתדרות המורים
ולכן זה מתאים לגיל יותר גדול?ברור שעדיף את החדשה הישנה נורא קטנה והתינוק כפוף שם
ובחדשה אפשר ממש להשכיב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים