דרוש מידע עגלת דונה החדשה

• הוסף לסימניות
יש להם חוסר כבר תקופה ארוכה
אני הזמתי מעלי אקספרס
אני קניתי עכשיו בסניף פתח תקווה - ליד רכבת קלה שחם
וראיתי גם בירושלים
אין להם בסניף שהייתי
יש סניף אחר שמיהיא ראתה?

מתאים לדגם הנשכב?
העלי אקספרס זה מתאים לדונה הישנה, כלומר שיתאים לחדשה רק במצב סלקל בעוד שהמגן גשם שמיוחד לדונה X מתאים לה בכל המצבים

• הוסף לסימניות
אני קניתי עכשיו בסניף פתח תקווה - ליד רכבת קלה שחם
וראיתי גם בירושלים

העלי אקספרס זה מתאים לדונה הישנה, כלומר שיתאים לחדשה רק במצב סלקל בעוד שהמגן גשם שמיוחד לדונה X מתאים לה בכל המצבים
לאחר שזה הגיע ראיתי שזה מתאים לדגם הישן

• הוסף לסימניות
למי שמענין אותה יש עכשיו 10% הנחה באתר שילב
מלבד ה20% הנחה על הדונה I כך שיוצא ממש משתלם..
מהדגם הישן נשאר רק עגלה עם גגון ורוד. יש אפשרות לקנות בנפרד גגון בצבע אחר דרך האתר? לא ראיתי אופציה כזו

• הוסף לסימניות
איפה קונים נילון לעגלת דונה X (החדשה)
קצת באיחור אבל יכול להיות שהתשובה רלוונטית לכולם... יש לקנות ברשת ניובורן ניילון גשם ברמה מאוד גבוהה שמיוצר במיוחד לדונה x!
סניפים בבני ברק ובירושלים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר למלא את כל הסכום בפעם אחת?
או בפעימות?
אפשר למלאות עד 2000 שקל
אני יסביר איך זה עובד מזינים את הסכום הנצרך והאתר מוריד 30% ואת זה צריך לשלם
ואם את צריכה יותר מ2000 שקל לאחר שהטענת פעם ראשונה תזיני שוב את היתרה שאת צריכה לשלם וגם מזה ירד 30%
כך לי יצא 2300

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה