- הוסף לסימניות
אם יש לך כרטיס אשראי אז לאממש תודה על ההסבר.
עכשיו בררתי והכרטיס שיש לי זה של אשמורת זה אותו דבר?
אלא כרטיס חבר אשמורת 360
אם יש לך כרטיס אשראי אז לאממש תודה על ההסבר.
עכשיו בררתי והכרטיס שיש לי זה של אשמורת זה אותו דבר?
איך הצלחת להוריד את הכרית ??אני הורדתי את הכריות של הניו ברון
אני ממש ממליץ על העגלה במיוחד לבעלי הרכבים
מצטרפת לשאלהאיך הצלחת להוריד את הכרית ??
קטנה יותר אני מתכוונת שפחות מרופדת בצדדים ואז יש לתינוק מרחב גדול יותרמי שקנה את העגלה בשילוב
דברו עם השרות לקוחות
הם נותנים כרית קטנה יותר
מגיע תוך שבוע
קניתי בשילב,מקבלים לכתחילה שתי מזרונים
אחד לניו בורן עד גיל חודש ואחד שונה עד גיל שנה
משהו אולי יודע?אולי אתם יודעים אם בזמן הקרוב יש צפי למבצע על עגלת דונה הישנה /החדשה בשלב?
היה עד הבוקר המבצעיםמשהו אולי יודע?
את המזרן העבה שמחובר לעגלה בתיקתק והחלק של הבטיחות לרכבקניתי בשילב ממש בקניון מלחה וקיבלתי שתי מזרונים
וגם הדבר ההוא של בטיחות ברכב ועוד איזה בד כזה
מה כן קיבלת?
קניתי בשילב,
לא קיבלתי.
איפה אפשר להזמין? קניתי דרך האתר
כמה עולה?
היית אמורה לקבל את העגלה בארגז ובתוכו 2 מזרנים אחד מחובר ועוד אחד נשלך לניו בורן, כסוי לרכב , SIP ועוד כמה דבריםקניתי בשילב ממש בקניון מלחה וקיבלתי שתי מזרונים
וגם הדבר ההוא של בטיחות ברכב ועוד איזה בד כזה
מה כן קיבלת?
קילתי את כל מה שציינתהיית אמורה לקבל את העגלה בארגז ובתוכו 2 מזרנים אחד מחובר ועוד אחד נשלך לניו בורן, כסוי לרכב , SIP ועוד כמה דברים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים