'עגלת תאומים' המלצות? מחירים?

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על מאונטיין באגי!
מעלות: צרה מאד,עוברת בכל מקום, נכנסת עם עוד עגלה במקום של העגלות באוטובוס עירוני נוחה- נוסעת טוב!
חסרונות- כבדה במדרגות- לא יודעת ביחס לאחרת, מזיעים בה מאד בקיץ.
עלה לי 2,700 ברהיטי אור, ירושלים

• הוסף לסימניות
יש לי כבר שנה וקצת עגלת בייבי מונסטרס. יפה כמו חדשה. ממש לא כבדה כמו המאונטיין, סל גדול, עוברת בכל מקום!! גם כאלה שאני בטוחה שאין סיכוי.
חסרונות: כמו המאונטיין באגי - המושבים צרים. בכללי זה בסדר אבל בחורף עם הסוודר והמעיל וכל הנפח - בן השנתיים שלי לא נכנס ברוחב הכתפיים והיה יושב מעט באלכסון.

בגדול אומרים שהבייבי מונסטרס זה שידרוג של המאונטיין באגי. עולה בסביבות מאתיים ש''ח יותר.

• הוסף לסימניות
חברה שלי קנתה עכשיו עגלה יד שניה אומנם כי המחיר המקורי יקר מאוד
וממליצה עליו בחום
גלגים מתנפחים
טובה
קלה
נוסעת מדהים
חברת במבלרייד

• הוסף לסימניות
לי יש עגלה של ג'וי היא זולה- בערך 900 ש"ח, קלה מאוד, יחסית צרה
אני לא יודעת כמה השלד חזק, אני משתמשת בה 8 חודשים והיא עדיין כמו חדשה
היא בטוח לא חזקה כמו המאנטון באגי אבל גם לא כבדה כמוה...

• הוסף לסימניות
חסרונות: כמו המאונטיין באגי - המושבים צרים. בכללי זה בסדר אבל בחורף עם הסוודר והמעיל וכל הנפח - בן השנתיים שלי לא נכנס ברוחב הכתפיים והיה יושב מעט באלכסון.

ממה שאני התרשמתי (מסייגת - לא ניסיתי את הביבי מונסטרנס, יש לי את המאונטיין) - המושבים שלה קצת צרים יותר וגם פחות 'עמוקים', כלומר שטוחים יותר. ולכן באמת יש לילדים פחות מקום.

מהנסיון שלי - בת השלוש יושבת עם המעיל שלה במאונטיין בנוחות רבה....

החסרון היחיד הוא באמת הכובד.

• הוסף לסימניות
אין על המאונטיין באגי! לפני הלידה חרשתי חנויות ובדקתי עגלות (אח"כ עם תאומים זה קצת קשה:p), ראיתי את כל העגלות תאומים שיש בשוק וסגרתי בסוף על המאונטיין באגי, שימשה אותי 3 שנים ועכשיו השאלתי אותה לחברה שילדה תאומים והיא עדיין במצב מעולה!
יש לי 2 זוגות תאומים ואצל הראשונים עוד לא היה מאונטיין באגי ולא היה מבחר של עגלות תאומים כמו היום, אז קנינו עגלה של שילב ( לא זוכרת חברה) אבל היא לא עברה לי בכל המקומות, לא שהיא היתה כל כך רחבה, אבל לא מספיק צרה ובגיל שנה עברתי לטיולון. הפעם חיפשתי עגלה צרה שתעבור בכל מקום ומאוד נהניתי מהמאונטיין באגי, עד כדי כך שבכלל לא עברתי לטיולון (שכבר היה לי) כי היא הרבה יותר נוחה. לגבי הכובד: אני לא הרגשתי אותו במיוחד, ואני גרה קומה שלישית בלי מעלית, עד שהם עלו לבד מדרגות הייתי מעלה אותם עם העגלה והסתדרתי, אבל ברור שכל אחת עם הכוחות שיש לה...

• הוסף לסימניות
המאונטיין באגי, שימשה אותי 3 שנים ועכשיו השאלתי אותה לחברה שילדה תאומים והיא עדיין במצב מעולה!
י.
מעניין. כי דווקא המאונטייניות שאני מכירה מתבלות מהר. זו אחת הסיבות שלא קניתי. כבר אחרי שנה הצבע דוהה ובכללי נראה עגלה ישנה. העגלה שלי [בייבי מונסטרס] נראית חדשה ומבריקה עם בדים מתוחים ונקיים. ממש תענוג

• הוסף לסימניות
לא דהתה לי בכלל, נראית כמו חדשה. פעם בכמה חודשים פירקתי אותה לגמרי (פלוס נוסף שלה), השריתי את החלקים באמבטיה עם מים חמים וחומר כביסה, שפשפתי במקומות המלוכלכים, שטפתי ותליתי לייבוש. ולגלות לכן בסוד: את הגגונים ושאר האביזרים, פרט למושבים עצמם כיבסתי במכונה עדינה עם סחיטות עדינות ויצא כמו חדש! את המושבים פחדתי לכבס בגלל הרצועות וחלקי הפלסטיק שלהם, שלא יישברו...

• הוסף לסימניות
סיימתי עכשיו מסכת ברורים מטורפת על עגלות תאומים, מסקנה שלי: אין עגלת תאומים מושלמת, על מה להתפשר - תחליטי מראש.
או עגלה עם מושבים צרים, או עגלה רחבה מדי (עוברת במקומות סטנדרטיים, אבל אפ' ס"מ פחות מזה כבר נתקעים).
או עגלה חלשה, או עגלה כבדה.
וכן על זו הדרך.

מאחר וגם המראה היה לי מאד חשוב, ושישאר יפה לאורך זמן - קניתי בסוף את הבייבי מונסטרס בצבע ג'ינס אפור (חדש בשוק), ובסך הכל אני מרוצה ממנה - חוץ מאשר המשקל שהוא לא קל בכלל.
(היה לי קודם את הבוגבו תאומים, שאונמם שוקלת עוד יותר ממנה, אבל הנסיעה המדהימה שלה מפצה על זה בצורה שהמשקל כלל לא מורגש. יכולתי ללכת ברחוב עם עגלה של 40 ק"ג +, לכוון אותה בקלות ובכיף ביד אחת, וביש השניה לדבר בטלפון.... וכן במדרגות - אמנם הייתה כבדה יחסית, אבל הגלגלים הגדולים הקלו מאד על העליה - כך שבפועל הבייבי מונסטרס מרגישה לי כבדה הרבה יותר.)

• הוסף לסימניות
הבייבי מונסטרס בצבע ג'ינס אפור (חדש בשוק)
גם לי יש אותה ואני מרוצה
לדעתי יותר יפה מהמאוטן באגי
המעצור מאחורה יותר נוח
ונראה לי שגם להעלות ולהוריד את המושב יותר נוח
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מעניין. כי דווקא המאונטייניות שאני מכירה מתבלות מהר. זו אחת הסיבות שלא קניתי. כבר אחרי שנה הצבע דוהה ובכללי נראה עגלה ישנה. העגלה שלי [בייבי מונסטרס] נראית חדשה ומבריקה עם בדים מתוחים ונקיים. ממש תענוג

לפי דעתי זה אלה שמשאירות אותה למטה.
לי ג"כ לא דהה בכלל.

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על מאונטיין באגי!
מעלות: צרה מאד,עוברת בכל מקום, נכנסת עם עוד עגלה במקום של העגלות באוטובוס עירוני נוחה- נוסעת טוב!
חסרונות- כבדה במדרגות- לא יודעת ביחס לאחרת, מזיעים בה מאד בקיץ.
עלה לי 2,700 ברהיטי אור, ירושלים
גם אני ממליצה בחום עלה לי 2600 בגרין פארק

• הוסף לסימניות
ממליצה גם בחום על הביבי מונסטרס
יש לי אותה כבר שנה וחצי היא נראית ממש כמו חדשה!

• הוסף לסימניות
יש לי כבר שנה וקצת עגלת בייבי מונסטרס. יפה כמו חדשה. ממש לא כבדה כמו המאונטיין, סל גדול, עוברת בכל מקום!! גם כאלה שאני בטוחה שאין סיכוי.

בגדול אומרים שהבייבי מונסטרס זה שידרוג של המאונטיין באגי. עולה בסביבות מאתיים ש''ח יותר.

לפי המחירים שכתובים פה - הבייבי מונסטרס עלה לי יותר זול אפ' מהמאונטיין באגי, קניתי בב"ב בניו בורן - הצבעים הרגילים של הבייבי מונסטרס עלו 2500, והג'ינס - 2800, בחנויות אחרות קיבלתי הצעות מחיר בפער של 500 + ש"ח (!)

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה עגלת תאומים- אחים? אני צריכה צד אחד אמבטיה והשני טיולון, אבל לא אמבטיה שמתלבשת על הטיולון אלא יותר כמו בוגבו דונקי, שזה בנפרד
אשמח להמלצות
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה עגלת תאומים- אחים? אני צריכה צד אחד אמבטיה והשני טיולון, אבל לא אמבטיה שמתלבשת על הטיולון אלא יותר כמו בוגבו דונקי, שזה בנפרד
אשמח להמלצות
תודה רבה!!
מצאת משהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה