חסרונות: כמו המאונטיין באגי - המושבים צרים. בכללי זה בסדר אבל בחורף עם הסוודר והמעיל וכל הנפח - בן השנתיים שלי לא נכנס ברוחב הכתפיים והיה יושב מעט באלכסון.
מעניין. כי דווקא המאונטייניות שאני מכירה מתבלות מהר. זו אחת הסיבות שלא קניתי. כבר אחרי שנה הצבע דוהה ובכללי נראה עגלה ישנה. העגלה שלי [בייבי מונסטרס] נראית חדשה ומבריקה עם בדים מתוחים ונקיים. ממש תענוגהמאונטיין באגי, שימשה אותי 3 שנים ועכשיו השאלתי אותה לחברה שילדה תאומים והיא עדיין במצב מעולה!
י.
גם לי יש אותה ואני מרוצההבייבי מונסטרס בצבע ג'ינס אפור (חדש בשוק)
מעניין. כי דווקא המאונטייניות שאני מכירה מתבלות מהר. זו אחת הסיבות שלא קניתי. כבר אחרי שנה הצבע דוהה ובכללי נראה עגלה ישנה. העגלה שלי [בייבי מונסטרס] נראית חדשה ומבריקה עם בדים מתוחים ונקיים. ממש תענוג
גם אני ממליצה בחום עלה לי 2600 בגרין פארקממליצה בחום על מאונטיין באגי!
מעלות: צרה מאד,עוברת בכל מקום, נכנסת עם עוד עגלה במקום של העגלות באוטובוס עירוני נוחה- נוסעת טוב!
חסרונות- כבדה במדרגות- לא יודעת ביחס לאחרת, מזיעים בה מאד בקיץ.
עלה לי 2,700 ברהיטי אור, ירושלים
יש לי כבר שנה וקצת עגלת בייבי מונסטרס. יפה כמו חדשה. ממש לא כבדה כמו המאונטיין, סל גדול, עוברת בכל מקום!! גם כאלה שאני בטוחה שאין סיכוי.
חסרונות: כמו המאונטיין באגי - המושבים צרים. בכללי זה בסדר אבל בחורף עם הסוודר והמעיל וכל הנפח - בן השנתיים שלי לא נכנס ברוחב הכתפיים והיה יושב מעט באלכסון.
בגדול אומרים שהבייבי מונסטרס זה שידרוג של המאונטיין באגי. עולה בסביבות מאתיים ש''ח יותר.
מצאת משהומישהי מכירה עגלת תאומים- אחים? אני צריכה צד אחד אמבטיה והשני טיולון, אבל לא אמבטיה שמתלבשת על הטיולון אלא יותר כמו בוגבו דונקי, שזה בנפרד
אשמח להמלצות
תודה רבה!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים