מה זה?יש נגיעות של אקריות
אני אתמול דיברתי עם משגיח כשרות והוא אמר לי שזה קשור בדרך כלל למשרד הבריאות ואין זה תפקידם של המשגיחים לשטוף את הקרטונים אבל בכל זאת הם מטפלים בזה (מול משרד הבריאות)יש לציין שיש משגיחים בכשרויות שהוראתם היא לשטוף היטב את הקרטונים מבחוץ,
למה הדרך להודיע לציבור היא בפרוג?מכיון שהמצב עדיין נמשך,
לכך על הציבור לדעת שעל קרטוני החלב של תנובה יש נגיעות של אקריות, ועל הציבור להזהר, יש לציין שיש משגיחים בכשרויות שהוראתם היא לשטוף היטב את הקרטונים מבחוץ, אבל איני יודע אם זה פותר את כל הבעיה.
הבעיה היא לא רק בחלב של העדה החרדיתלמה לא מודיעים בצורה מסודרת בהודעות של העדה החרדית או כדו'?
מכיון שהמצב עדיין נמשך,
לכך על הציבור לדעת שעל קרטוני החלב של תנובה יש נגיעות של אקריות, ועל הציבור להזהר, יש לציין שיש משגיחים בכשרויות שהוראתם היא לשטוף היטב את הקרטונים מבחוץ, אבל איני יודע אם זה פותר את כל הבעיה.
אולי הבעיה החברת הפצה שמגיעה לעיר שלכם כי אני משתמשת רק בחלב העדה החרדית ורק בקרטונים ובעבודה של וכן של בעלי יש גם רק חלב בקרטונים ואין שום לכלוך ושום נגיעותהבעיה היא לא רק בחלב של העדה החרדית
צריך להתבונן היטב מכיון שהם בהתחלה נראים כמו לכלוכים קטנים באיזור של הפקק ובקיפולים של הקרטון בצדדים, ולפעמים רואים אותם הולכים.אולי הבעיה החברת הפצה שמגיעה לעיר שלכם כי אני משתמשת רק בחלב העדה החרדית ורק בקרטונים ובעבודה של וכן של בעלי יש גם רק חלב בקרטונים ואין שום לכלוך ושום נגיעות
ממש מוזר אני לא ראיתי א"פ לכלוך כזה או אחר על קרטוני חלב לא בבית ולא בחנות (שאני תמיד בודקת כמה קרטונים לראות מה התאריך הכי רחוק)צריך להתבונן היטב מכיון שהם בהתחלה נראים כמו לכלוכים קטנים באיזור של הפקק ובקיפולים של הקרטון בצדדים, ולפעמים רואים אותם הולכים.
וכאשר דיברתי עם תנובה הם אמרו לי שהם בדקו שאין בעיה במשאיות , ושהם יודעים שיש בעיה במקררים של החלב אחרי מילוי החלב, במפעל שת תנובה ברחובות, והם מנסים לפתור את הבעיה.
אבל הבעיה היא רק בתנובה או גם בטרה וכו' ?הבעיה היא לא רק בחלב של העדה החרדית
כפי מה ששמעתי הבעיה היא רק בתנובה אבל לא בטוחאבל הבעיה היא רק בתנובה או גם בטרה וכו' ?
מה יש לאקריות נגד תנובה בדווקא ?!
כפי הנראה אתה צודק, מפני שבדקנו עשרות קרטונים של טרה ושל רמת הגולן ושל יטבתה ותמיד נמצאו נקיים, חוץ מפעם אחת וכנראה שזה היה מפני שבחנות אותו הבקבוק היה קרוב לחלב של תנובה ועבר מהחלב של תנובה לעבר הקרטון השני.כפי מה ששמעתי הבעיה היא רק בתנובה אבל לא בטוח
הפתרון לזה הוא לשטוף היטב, ורק אז לפתוח פעם ראשונה ולסנן.ואיני יודע אם זה נכון מפני שאני לא סיננתי בקבוקי חלב שלא נפתחו, אלא רק כאלה שכבר נפתחו ומיד סגרו אותם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //