נכתב ע"י חנון;1559717:היה לי לפחות 3 פעמים תקליט שעקב הפגיעות בראש הישיבה שליט"א לא נצביע לאף אחד
רק לא ג'
נכתב ע"י pr;1559722:וזהו, מילא עוד רגע אין טעם לדבר על זה - יש עוד שלוש דקות בלבד...
אלו הפעילים... הם רוצים להספיק להיות בפנים בזמן ספירת הקולותנכתב ע"י efrat1;1559726:אני גרה מול הקלפי.
ואני רואה אנשים רצים![]()
נכתב ע"י פרפר;1559753:אלו הפעילים... הם רוצים להספיק להיות בפנים בזמן ספירת הקולות![]()
נכתב ע"י OR_Design;1559765:בד"כ אני לא מגיבה בנושאים כאלה,
אבל אני לא מצליחה להבין!!!
לא חבל על כל הקולות של אלו שהצביעו ליחד שהולכים לשווא,
לא היה עדיף להצביע ג או ש"ס?
במקום להתאחד ולהצביע לאותם מפלגות, הפילוג הזה.. כמה שהוא הורס!!
עכשיו נזכרת?נכתב ע"י OR_Design;1559765:בד"כ אני לא מגיבה בנושאים כאלה,
נכתב ע"י הלל;1559770:צודקת במליון אחוז!
וזה מה שכולם צעקו להם כל הזמן שהם לוקחים הימור על גבי הציבור החרדי כולו
כמה חבל על ישי, היה יכול להיות היום מספר 2 עם תפקיד בכיר מובטח
ואילו כרגע - אין לו כלום! וגם איבד את כל עתידו הפוליטי
בתקוה שילמדו כבר את הלקח הזה לתמיד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים