- הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו EG;1559099:אתם מתחילים להפחיד... אני לא אוהבת את זהתגידו פעם שלחו לי במייל משהו של תהילים שעשו שאמרתי פרק והיה לי אפשרות לעוד פרק וכו'.. וככה גמרו ספרי תהילים שלמים לצורך משהו..
כרגע זה נראה שאנחנו צריכים הרבה רחמי שמים ותפילות!!
יש מישהו שידע איך פותחים כזה דבר מה האתר של התהילים הזה?
אהה יפה חיפשתי משהו כזה ולא מצאתי..כל הכבוד!-תודהנכתב ע"י כלומניק;1559140:יש כבר קריאת תהילים שהתחילה מוקדם יותר - לתשומת לבכם -
http://tehilimyahad.com/mr.jsp?r=v238AIo53C
נכתב ע"י זהו זה;1559145:גם אתכם מטרידים כל רגע בטלפונים שתצביעו????
קיבלנו היום כבר עשרות טלפונים
http://tehilimyahad.com/mr.jsp?r=v238AIo53C-חובת ההשתדלות כל אחד פרקנכתב ע"י 102;1559146:אנשים צריך רחמי שמים!!!!!
אבא שלי עובד באחד הקלפיות (לא בעיר חרדית)
רובם שם מצביעים יש עתיד. ומיעוטם מחנ"צ.![]()
נכתב ע"י efrat1;1559141:גם אתכם מטרידים כל רגע בטלפונים שלא תצביעו????
קבלתי היום כבר 4 או 5 שיחות כאלה
נכתב ע"י זהו זה;1559145:גם אתכם מטרידים כל רגע בטלפונים שתצביעו????
קיבלנו היום כבר עשרות טלפונים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים