מוצ"ש - ראשון אין שינוי בקווים לירושלים?
668 פונה מגשר המיתרים לתחנה המרכזית, משם לשרי ישראל, משם לבר אילן, נסיעה ישרה עד גבעת התחמושת. חזור באותו מסלול - רק בכיוון ההפוך.בירושלים - שימו לב שכמעט כל קווי בני ברק מסיימים ומתחילים במלחמה ולא בתחנה מרכזית
וקווי ביתר מודיעין עילית יוצאים מגבעת התחמושת
ויהיה 2 קווים מיוחדים: 668-669
במסלול סיבובי מלחה-בגין-ירמיהו/שרי ישראל-בר אילן-לוי אשכול-גבעת התחמושת
זה רק בשביל חניון מסודר יותר לכמות גדולה של אוטובוסים, מה שאין לו מקום במרכזית י-ם {מדובר על קווי 401/402}בירושלים - שימו לב שכמעט כל קווי בני ברק מסיימים ומתחילים במלחה ולא בתחנה מרכזית
בבני ברק זה נראה שלא, היה אולי הגיוני שיהיה כמו מוצאי ר״ה וכדו׳ אבל לא פורסם על כך עד עכשיו..מוצ"ש - ראשון אין שינוי בקווים לירושלים?
הנה סוף סוף באתר 'אגד' תודה לכולם...תודה נבחר, זה ראיתי, השאלה שלי הייתה כי בחלק מהמודעות נקראת תחנה זו גשר הולכי רגל ולא גבעת שמואל,
זה סטארטאפ מעניין שהתחילו שם בשנה שעברה, לעשות שאטל (89) שעשה סיבובים בטלזסטון ואין פיזור עם אטובוסים בין עירוניים בתוך היישוב.קרית יעריםצפה בקובץ המצורף 1918712
מידע עדכני? מאיזה שעה אין?בב"ב אין תח"צ פנימית בפורים.
הקישור שבברקוד במודעה כבר לא תקף...סליחה על האשכול אבל זה עוסק בתחב''צ אז מעניינת אותי דעתכם
אני מצרף פה דף שראיתי בתחנה מרכזית במודיעין
מה דעתכם למה רק במודיעין יש עידוד ע''י הגרלות כדי שיתקפו באוטובוס
אני לא רוצה ולא מצפה שיעשו הגרלה על אייפון אבל משהו שכן יעודד את הציבור
יש פה אפליה?
במודיעין עילית עשו הגרלות על אופנים ביחד עם סניף ביתר רוב הזוכים היו מביתרסליחה על האשכול אבל זה עוסק בתחב''צ אז מעניינת אותי דעתכם
אני מצרף פה דף שראיתי בתחנה מרכזית במודיעין
מה דעתכם למה רק במודיעין יש עידוד ע''י הגרלות כדי שיתקפו באוטובוס
אני לא רוצה ולא מצפה שיעשו הגרלה על אייפון אבל משהו שכן יעודד את הציבור
יש פה אפליה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים