התייעצות עדשות מול מחשב

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם מומלץ או לא, אבל מאוד לא נוח, העיניים התייבשו לי ולפעמים עשו לי כאבי ראש.
כמובן שתלוי באיזו תמיסה את משתמשת, יש יותר איכותיות ויש פחות. אלו שפחות כמובן פחות נוחות גם מול מחשב...

• הוסף לסימניות
כמובן שתלוי באיזו תמיסה את משתמשת, יש יותר איכותיות ויש פחות. אלו שפחות כמובן פחות נוחות גם מול מחשב...
יודעת את זה ממקור מוסמך?
לי יש תמיסה מחברה מצוינת, ועדיין אני מרגישה אי נוחות כשאני זמן רב מול מחשב עם עדשות.

• הוסף לסימניות
המון זמן השתמשתי בתמיסה פשוטה מהפופולאריות שבשוק, עד שאחרי כאבים מדי יום נכנסתי לחנות קצת יותר מומחית, ביקשתי תמיסה מאוד איכותית שתתאים לי לישיבה מול מחשב, אין מה לומר, היה לי הרבה יותר נוח, למרות שתכלס ביום יום כדי לא לאמץ את העיניים יותר מידי, אני במשקפיים...

• הוסף לסימניות
אני עובדת שעות על גבי שעות מול מחשב עם עדשות ,
השקעתי בסוג עדשות יקר יותר שזה עשוי מסיליקון הידרוגל שזה אומר שהעדשה מגע נושמת , לא מרגישה כלום!!!
יש ימים שאני עיפה מאוד או שיש לי יובש חריג בעין וכל שעה בערך אני צריכה לעצום את העינים לשניה ולפתוח,
לי בזמנו כשקניתי אמרו שלא מומלץ וקשה בהתחלה פצצצצות!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה