דרוש מידע עד איזה גיל אתם נותנים מטרנה?

• הוסף לסימניות
בלת”ק.
מיותר לחלוטין.
חבל על הכסף, חבל להמשיך עם ההרגל הזה,.
ממליצה לפנק בפירות מזינים וטעימים, לגוון בירקות ובמרקים.
את הכסף שחשבתם להשקיע בקופסאות מטרנה, אפשר להשקיע בארוחות טובות שמתאימות לגוף.
מה שהקב”ה ברא, זה הכי טוב ובריא בעולם.
זה בסה”כ תחליף..

• הוסף לסימניות
אני נותנת בערך עד גיל 14-15 חודשים ואח"כ עוברים לחלב עם דייסה.
בהמשך מורידים את הדיסה ונשארים רק עם החלב.

• הוסף לסימניות
כל הילדים שלי בגיל שנה וחצי בערך כבר הפסיקו לצרוך בקבוקים,
הרביעי שלי בן שנתיים ועדיין לגמרי בעניין,
מה שקרה שלאחרונה הוא הפסיק לשבועיים שלוש, עשה רושם שהוא נגמל לחלוטין אבל בשבוע האחרון הוא פתאום דורש בקבוק לפני השינה,
השאלה לאמהות המנוסות האם להמשיך כי אם - לא יועיל לא יזיק,
או שזה סתם הרגל מיותר ואין צורך..

נ.ב דוקטור גוגל ממליץ (אם את לא מיניקה כמובן) על הזנת התינוק בתמ"ל עד גיל שנה, כאשר מגיל 6 חודשים הדבר ייעשה בשילוב של מזונות מוצקים.
הילדים הגדולים שלי שצרכו מטרנה הפסיקו כמעט בגיל 3, חוץ מזה שזה קצת יקר לא אכפת לי, מלא ויטמינים וברזל, משביע אותם , לא ראיתי סעבה להפסיק, עדיף לי משוקו או חלב, מה שכן לילד אחד שהיה מוצץ את הבקבוק הרבה זמן זה גרם לעששת בשיניים קדמיות, לבן השני שהיה שותה במהירות וזהו זה לא קרה, בנוסף לא נתתי בלילה, אלא לפני השינה ואז צחצוח,

• הוסף לסימניות
שאלה קצת שונה
הבת שלי בת שנתיים וחצי חייבת בקבוק מים בלילה
הביה שהיא גמולה כבר אבל בגלל שהיא נרדמת אם מים אני לא יכולה לחשוב לגמול אותה בלילה
לא דחוף לי אבל אייך אפשר להוציא לה את הבקבוק בלילה?

• הוסף לסימניות
שאלה קצת שונה
הביה שהיא גמולה כבר אבל בגלל שהיא נרדמת אם מים אני לא יכולה לחשוב לגמול אותה בלילה
אם לא דחוף לך אז אל תוציאי
מה בוער לך לגמול אותה בלילה? היא קטנה
גם הבן שלי ישן עם בקבוק מים ליד המיטה
לא רואה בזה בעיה

• הוסף לסימניות
תסתכלו פעם על הרכיבים של המטרנה זה 50 אחוז סוכר
אישית הפסקתי קצת אחרי גיל שנה , בבקבוק עברתי למים
במטרנה שלב 3 - בכל 100 מ"ל מוכן להזנה (כפי ההוראות) - יש 5.14 גרם סוכר.
בחלב רגיל יש בכל 100 מ"ל - 4.95 גרם סוכר.
לא הבדל כזה גדול - למי שבשונה ממך עוברת לחלב ולא למים.

אמנם בחלב זה הסוכר הטבעי שיש בחלב. אין תוספת מבחוץ. אולי זה עדיף, אינני יודעת.
מצד שני במטרנה יש ויטמינים ומינרלים שמוסיפים.

כמדומני במטרנה שלב 2 יש פחות סוכר משלב 3. אך גם הרכב הויטמינים והמינרלים שונה - מתאים יותר לתינוקים פחות מגיל שנה.

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת שנתים ורבע ועדין מקבלת פעם ביום סימילאק, היא לא אכלנית גדולה אז אני רגועה כך יותר, לפעמים מקבלת את זה בלילה ולפעמים בבקר כשקמה.
זה מוזר?

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת 4.5 ועדיין עם בקבוק העברתי לה את זה מהלילה לבוקר ומוסיפה לה דייסה כך אני יודעת שהיא הולכת שבעה לגן וכשאני רואה שלא אכלה כלום בערב נותנת לה גם בלילה בקבוק היום אני כבר שמה לה חלב כי כשהייתה בת 3.5 הרב אמר שעדיף לא להביא קטניות בפסח לילד מעל גיל 3 אם היא אוכלת דברים אחרים אז החלפתי לה לחלב ולא רצתה לחזור למטרנה אבל מטרנה עדיף יש בזה מלא ויטמינים וברזל אם לא מפריעה לך הכסף ולהמשיך שלב 2 כי בשלב 3 אין כלום יותר חוץ מסוכר (הבת שלי פיצפונת שוקלת 10.5 קילו)

• הוסף לסימניות
שאלה קצת שונה
הבן שלי נגמל לפני גיל שנתיים- (יום ולילה) והיה לו ויש לו בקבוק מים במיטה והוא שותה במהלך הלילה.

• הוסף לסימניות
כמדומני במטרנה שלב 2 יש פחות סוכר משלב 3. אך גם הרכב הויטמינים והמינרלים שונה - מתאים יותר לתינוקים פחות מגיל שנה.
שלב 2 מתאים לכל גיל החל מחצי שנה. את המינרלים והויטמינים תינוקות בכזה גיל כבר מקבלים מתזונה שוטפת מוצקה. שלב 3 סתם תוספת סוכר. חבל.
אצל הילדים שלי כולם-
לא נתתי לאף אחד בכל גיל בקבוק לפני השינה-הרגל מזיק מאד בעתיד. נתתי כשהיו צריכים בלי קשר לשעות שינה.
מגיל שנה לערך ירדו לבקבוק אחד באמצע הלילה(אזור 12-2) וזהו. ככה עד גיל שנתיים וחצי בערך עד שנגמלו והפסיקו.
(מעדיפה לא להביא חלב ניגר בכלל. המוצר הזה לא נכנס אלי הביתה אין אף אחד שמשתמש..)

• הוסף לסימניות
בגיל שנה ויום מפסיקה,
מטרנה הורסת את השיניים,
עוברת לחלב מהול במים וזה גורם לתינוק לאכול אוכל מגוון והוא נחשף להרבה מאכלים וככה נהיים פחות בררניים (שימו לב גיל שנה הוא גיל מעולה לחשיפה למאכלים כי רוב הילדים מוכנים לטעום בשלב הזה הכל.)

• הוסף לסימניות
להוריד את הכמויות בהדרגה
עד שתשנה 20 מ"ל בשביל ההרגל
ואז יהיה קל גם להוריד את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה