מידע שימושי ''עד דלא ידע'' מבינים במשקאות ? תנו המלצות למתחילים!

• הוסף לסימניות
אני שותה כל השנה בקבוק בירה כל יום כשעה לפני השינה אגב ממליץ בחום לכולם
בפורים אני ישתה כנראה משך היום 5 בקבוקים זה לא מכניס אותך לשיכרות איומה אבל יש בזה הרגשת רוממות וניתוק מהלחצים

• הוסף לסימניות
ודקה אבסולוט מאוד טוב, וכמובן לא חייב לשתות 'נקי' אפשר לערבב בכיף עם מיצים בפנים, ואפילו שהמיץ יגבר ולא תרגישו שום טעם רע. אחרי כמה כוסות כאלה, ההשפעה תהיה טובה. (40 אחוז אלכוהול לעומת יינות שהם בערך 12 אחוז אלכוהול והטעם להרבה אנשים ביין לא משהו ולפעמים צריך לסיים פי כמה מודקה כדי להתבשם)
כמובן שכדאי תמיד לעצור אחרי כמה כוסות כאלו כדי לראות את ההשפעה.

• הוסף לסימניות
להרגשה נעימה , ואם אינך אוהב להכריח את עצמך לשתות אז ויסקי ''גלנפידיך'' קצת יקר (באיזור 150 ש''ח) אבל שווה כל שקל...
נלגם בקלות כמו תה.....

• הוסף לסימניות
מאוד מענין אותי לדבר עם שתיין מקצוען ולשאול אותו את הדבר הבא:
"שתיין יקר, שתיין חביב, האם וודקה זה טעים?"
אבל שיענה בכנות.
מענין אותי האם ההנאה מהשתיה היא מהצריבה בגרון או מהתוצאה או שבכלל וודקה זה הדבר הכי טעים בעולם
אני לא שתיין, ולא מקצוען... ;)
חובבן שקצת מבין ...אז כך, המקור של הוודקה כמובן מרוסיה, והמטרה שלו הייתה שיהיה מוצר זול, ומחמם
בלילות הקפואים שם... היה וודקות שהכינו מחומרים ממש לא נעים להזכיר... כיום יש בטעמים דווקא סבבה,
אבל מי ששותה וודקה זה לא בגלל שהוא אוהב את הטעמים, אלא בשביל לדפוק סיבוב, או בשביל לחמם את הגרון...
להבדיל המרוקאים ששותים ערק, זה באמת טעים וטוב, יש גם בטעמים ממש מוצלחים, והם יגידו לך שזה ההההדבר....

• הוסף לסימניות
6_1614161679019.jpg

• הוסף לסימניות
אני שותה כל השנה בקבוק בירה כל יום כשעה לפני השינה אגב ממליץ בחום לכולם
בפורים אני ישתה כנראה משך היום 5 בקבוקים זה לא מכניס אותך לשיכרות איומה אבל יש בזה הרגשת רוממות וניתוק מהלחצים
יוצאים בזה ידי חובה?

• הוסף לסימניות
אני שותה את זה כבר 7 שנים ונהנה מהקלילות ובלי התופעות לוואי אחרי זה
מצטרף. אגב אני יותר נהנה מהרוזה החצי יבש שלהם. אבל השנה לא מצאתי בחנות לא את זה ולא את זה.
מצאת?

• הוסף לסימניות
כתוב חייב איניש ל"בסומי" שהמשמעות היא להשתכר, ומצד שני שמחה מגיעה מיין, ויש פוסקים שמשמע מהם שצריך דוקא יין וכמו בכל חג, ויש כאלה שאפשר להבין שהעיקר הוא ה"לבסומי",
בכל אופן כל אחד צריך לדעת את מה שהוא אוהב ומה ש"משמח" אותו, ומי שמצטער ולא מרגיש טוב מלהשתכר אז איזה שמחה זה??
יש מעדיפים לשתות יין, ויש מעדיפים משקים יותר חזקים שככה צריך פחות לשתות,
שמעתי פעם מת"ח, שהוא שותה לפנה"צ יין, ואחרי זה בסעודה שאחרי הצהריים שותה וודקה וכו'
וכמובן צריך להיזהר לא לשתות על קיבה ריקה ולא לערבב, ועדיף לשלב את השתיה עם אכילת הסעודה,

• הוסף לסימניות
מצטרף. אגב אני יותר נהנה מהרוזה החצי יבש שלהם. אבל השנה לא מצאתי בחנות לא את זה ולא את זה.
מצאת?
אני חושב שהיה את זה בפיופ בצומת בר אילן ירושלים אני אישית לא קניתי השנה פשוט היה לי..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע האם יש בעיה של קורונה פלוס אלכוהול?
זה הולך ביחד?
וודאי.
והדברים קל וחומר, אם מעט אלכוג'ל על הידיים עוזרים, כוסית אלכוהול בקנה על אחת כמה וכמה...

• הוסף לסימניות
וודקה מעורבת עם מעט בנדיקיטן - מעולה!
הבנדיקטין נותן לו טעם מתקתק.

• הוסף לסימניות
הנידון הוא רק בשתי כוסות הראשונים........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה