האלכוהול יחטא לך את הקורונה.מישהו יודע האם יש בעיה של קורונה פלוס אלכוהול?
זה הולך ביחד?
יש איזשהו מקור? נראה לי שהאלכוהול מחליש קצת את הגוף, ואם כן זה יפריע להחלמה.האלכוהול יחטא לך את הקורונה.
תעשה בדיקה קורונה ותצא שלילי.
בדוק ומנוסה
מי שיש לו קרישיות יתר בדם בגלל הקורונה, האלכוהול יכול להיות מסוכן כי זה ממריץ את הדםמישהו יודע האם יש בעיה של קורונה פלוס אלכוהול?
זה הולך ביחד?
אני לא שתיין, ולא מקצוען...מאוד מענין אותי לדבר עם שתיין מקצוען ולשאול אותו את הדבר הבא:
"שתיין יקר, שתיין חביב, האם וודקה זה טעים?"
אבל שיענה בכנות.
מענין אותי האם ההנאה מהשתיה היא מהצריבה בגרון או מהתוצאה או שבכלל וודקה זה הדבר הכי טעים בעולם
יוצאים בזה ידי חובה?אני שותה כל השנה בקבוק בירה כל יום כשעה לפני השינה אגב ממליץ בחום לכולם
בפורים אני ישתה כנראה משך היום 5 בקבוקים זה לא מכניס אותך לשיכרות איומה אבל יש בזה הרגשת רוממות וניתוק מהלחצים
מצטרף. אגב אני יותר נהנה מהרוזה החצי יבש שלהם. אבל השנה לא מצאתי בחנות לא את זה ולא את זה.אני שותה את זה כבר 7 שנים ונהנה מהקלילות ובלי התופעות לוואי אחרי זה
אני חושב שהיה את זה בפיופ בצומת בר אילן ירושלים אני אישית לא קניתי השנה פשוט היה לי..מצטרף. אגב אני יותר נהנה מהרוזה החצי יבש שלהם. אבל השנה לא מצאתי בחנות לא את זה ולא את זה.
מצאת?
מחכים למבינים!הקפצה לכבוד פורים תשפ''ב!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים