עובדי הוראה איפה מחפשים אתכם?

• הוסף לסימניות
מה הפלטפורמה הכי מתאימה כדי להציע משרות לעובדי הוראה?
יש פורטל או פורום מתאים?
היכן נמצאים עובדי ההוראה האיכותיים?

• הוסף לסימניות
הרב פנחס ברייער בעיתון המבשר על המחסור במלמדים:

"במקביל לכך, דווקא בגלל שהדור של היום הוא דור של 'צמר גפן', כלומר, ילדים שדורשים טיפול מקצועי ורך יותר מהרגיל, אנחנו מקבלים לפעמים גם הורים של 'צמר גפן', כי כשל כוח הסבל.

לפני דור יכול היה המלמד או המג"ש להרים טלפון לאבא ולומר לו: 'אני לוקח את הבן שלך קצת קצר כדי להחזיק אותו חזק בתוך המסגרת, אני רק מבקש שתיתן לי גב', והוא היה מקבל את התמיכה.

היום הדברים כבר לא עובדים ככה. הסיבה לכך היא, בגלל שהאבא עצמו נטול-כוחות ואין לו את הכוח להתמודד עם הבן וצרותיו, ולכן הוא לא נותן גב למערכת החינוכית שמבקשת בדרך-כלל את טובתו ואת טובת בנו...

מה שמיוחד כל-כך בדבריו של הרב פנחס ברייער היא האותנטיות. הוא לא מחפש לעגל פינות ולברוח מהמציאות, הוא נוגע בנקודות הרגישות, אבל בחכמה ובתבונה.

כדי שנבין עוד יותר לעומק את ההישרדות הקיומית של המלמדים בדורנו הוא מספר לנו בהלצה את הסיפור עם מוישל'ה ואביו.

לדבריו: פעם היה המלמד הולך ברחוב ומולו הגיעו מוישל'ה ואביו. אמר המלמד בצהלה: "הו, אתה האבא של מוישל'ה? הוא ילד כל-כך טוב וצדיק", ומוישל'ה ואביו הלכו הביתה מרוצים.

היום הסיפור התהפך: המלמד הולך ברחוב ומולו מגיעים מוישלה ואביו. האבא פותח ואומר בחיוך: "הו, אתה המלמד של מוישל'ה? מוישל'ה מאוד אוהב אותך" – והמלמד הולך הביתה מרוצה וטוב לב.

"הסיפור הזה מסמל את השינוי הגדול בדור שלנו מול הדור הקודם", מסביר הרב ברייער. "פעם המלמד היה 'על הסוס' והילד רק רצה לשמוע מילה טובה מהמלמד, כיום המלמד כל-כך חושש מההורים ומהילדים, שהוא צריך לשמוע מהם שהוא בסדר.

"למציאות החדשה הזו יש גם השפעה גדולה על תופעת 'נשירת המלמדים' עליה מדברים כה רבות, כי המצב הזה מרתיע מאוד חלק גדול מהמלמדים, שאין להם את כוחות הנפש להתמודד עם כל-כך הרבה זירות ואתגרים".

יש לו גם משנה סדורה להסביר את המציאות הזו בה הופך המלמד להיות במגננה קבועה מול כל טלפון שמגיע מההורים, אבל לא כאן להרחיב בכך מפני קוצר היריעה. במילים ספורות הוא משלב זאת בעקבות דבריו הקודמים, היות ולהורים אין היום כוחות להתמודד עם הילדים שלהם במצבים מאתגרים במיוחד, שאז עובר התסכול הפנימי כלפי המערכת החינוכית גם במקרים בהם הילד אשם בלי שום ספק.

"במצב כזה בו המלמד נתון גם מול לחץ של ההורים וגם מול לחץ של ההנהלה, הוא אומר לעצמו בהיגיון בריא: 'אני חייב לחפש עבודה אחרת ורגועה יותר'...

"מלמדים רבים טוענים על תנאי שכר שאינם מוצדקים וזוהי הסיבה לשחיקתם הטבעית. בפשטות, בראייה בריאה ונכונה, אכן ראוי להוסיף להם ככל שניתנת היכולת...

• הוסף לסימניות
מה הפלטפורמה הכי מתאימה כדי להציע משרות לעובדי הוראה?
לא ברור האם את מורה או האם את מנהלת שמחפשת מורה.
ןאם את מורה חשוב לדעת איפה תרצי לעבוד.

אם את מחפשת עבודה ותרצי לעבוד במשרד החינוך בממ"ח ממ"ד או ממלכתי אז יש למשרד החינוך לוח דרושים וגם להסתדרות המורים, או שהכי פשוט לפנות למפקחת הרלוונטית לתחום ולאזור והיא כבר תפציץ אותך בהצעות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא זה ולא זה:)
אבל כן יש לי משרות טובות לעובדות הוראה איכותיות.
אני גם אשמח לשמוע במה מדובר,איך מגיעים אלייך?
מכירה כמה וכמה עובדות הוראה איכותיות מאד ונדירות
,פשוט עדיין לא מכירים אותם מספיק...
שווה לחטוף כל אחת מהם!

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לשמוע במה מדובר,איך מגיעים אלייך?
מכירה כמה וכמה עובדות הוראה איכותיות מאד ונדירות
,פשוט עדיין לא מכירים אותם מספיק...
שווה לחטוף כל אחת מהם!
הייתי שמחה שתביאי כמה לבית הספר שלנו. כמה שנים הן בתחום?

• הוסף לסימניות
ההודעה הראשונה התפרסמה לפני שבועיים... התיאשתי מחוסר התגובות
בינתיים התקדמנו עם כמה מועמדות
יש עדיין מה לשמוע על עובדות הוראה איכותיות מאד - לשלוח לי קו"ח בפרטי

• הוסף לסימניות
לא מתאים לי לפרסם כאן מייל אם תרצי תכתבי לי מייל שלך ואחזיר לך.

• הוסף לסימניות
את נמצאת עכשיו אם כן תתייגי לי ואני אכתוב את המייל ומיד אמחק ?

• הוסף לסימניות
איזה איזור?

אם הבנות איזור דרום , יש פה בשפע, ויש לי בשפע.

• תודה
Reactions: 535

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה