- הוסף לסימניות
מה הפלטפורמה הכי מתאימה כדי להציע משרות לעובדי הוראה?
יש פורטל או פורום מתאים?
היכן נמצאים עובדי ההוראה האיכותיים?
יש פורטל או פורום מתאים?
היכן נמצאים עובדי ההוראה האיכותיים?
לא ברור האם את מורה או האם את מנהלת שמחפשת מורה.מה הפלטפורמה הכי מתאימה כדי להציע משרות לעובדי הוראה?
לא זה ולא זהלא ברור האם את מורה או האם את מנהלת שמחפשת מורה.
אני אשמח אם יש לך סייעת לימודיתלא זה ולא זה
אבל כן יש לי משרות טובות לעובדות הוראה איכותיות.
אשמח לשמוע.אבל כן יש לי משרות טובות לעובדות הוראה איכותיות.
אני גם אשמח לשמוע במה מדובר,איך מגיעים אלייך?לא זה ולא זה
אני גם אשמח לשמוע ממךלא זה ולא זה
הייתי שמחה שתביאי כמה לבית הספר שלנו. כמה שנים הן בתחום?אני גם אשמח לשמוע במה מדובר,איך מגיעים אלייך?
מכירה כמה וכמה עובדות הוראה איכותיות מאד ונדירות
,פשוט עדיין לא מכירים אותם מספיק...
שווה לחטוף כל אחת מהם!
לאיזה אזור את מחפשת מורה? לתיכון או ליסודי?לא מתאים לי לפרסם כאן מייל אם תרצי תכתבי לי מייל שלך ואחזיר לך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים