מידע שימושי עובד עם סמארט פון פוגע במכירות!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
משהו שממש אהבתי וזה מראה על הישרות של הדור הקודם (אולי גם בדור שלנו יש כאלו?)
יש חנות סידקית בבני ברק באיזור ויזניץ יש שם עובדת אחד בגיל המעבר והיא סיפרה שהיא באה לעבודה בלי פלאפון הרי כתוב "נשאת ונתת באמונה" וככה הא עובדת ומי שצריך אותה דחוף יכול להתקשר לטלפון של החנות אבל חברה שרוצה עכשיו סתם לפטפט איתה בטח לא תתקשר לחנות

• הוסף לסימניות
מוכר בחנות ספרים בן 30+ ישב עם רגליים על הדלפק וצפה בפרוגמדיה מהמחשב (או משהו דומה, החלון מאחוריו היה מחזיר אור והיה אפשר לראות בדיוק מה הוא רואה), גם כששאלתי אותו איפה ספר מסוים הוא אמר לי לחפש באזור מסוים בלי להתאמץ מדי.

חנות צעצועים, המוכר גם כן בן 30+ יוצא מהשירותים כשיש הרבה אנשים בתור, ובידו - המכשיר סליקה.
במשך כל הזמן המוכר "לא פה", והוא כל הזמן מסתכל במכשיר סליקה, ככל הנראה יש שם סרטים.
גם כשביקשתי לשלם לקח לי כמה דקות להסב את תשומת ליבו, וזכיתי למבט זגוגי כזה ותנועות איטיות לסגור את מה שהוא עושה ולעבור לסליקה.

עכשיו תדברו איתי על מוסר עבודה, אז תדעו שבשתי החנויות המוכרים לא היו שכירים, הם היו בעלי העסק.
מסך זה ממכר, ובשתי החנויות האלה נמנעתי להיכנס אחרי זה.

• הוסף לסימניות
מי שמשאיר מוצרים והולך
מן הסתם בעה"ב לא יודע שהעובד שלו דפוק
והעובד חסך עבודה בזכות שהלכת, ועוד כמוך
נמצא חוטא נשכר .

• הוסף לסימניות
מי שמשאיר מוצרים והולך
נמצא חוטא נשכר .
אם לבעל הבית יש אפשרות לדעת מה קורה בחנות גם כשהוא לא בשטח
מספיקה הצצה קטנה כדי להבין למה המוצרים נשארים והלקוח הולך..
יש עסקים שכנראה למרות זאת שווה להם להמשיך להעסיק את העובדים האלו למרות שהם מייצרים נזקים

• הוסף לסימניות
מי שמשאיר מוצרים והולך
נמצא חוטא נשכר .
מי מזמין את הסחורה?
בעה"ב יכול לראות לפי הכמות האם הולך לו או לא!
ואם הוא אינו בודק את העובדים שלו-בעייתו, וחבל.

• הוסף לסימניות
הייתי פעם בחנות והיו 2 מוכרים שפשוט ראו סרט במחשב של העמדת שירות
בתחילה הם בכלל לא ראו שנכנסתי,
גם כשפניתי אליהם הם ענו כשהעיניים עדיין על המסך
רק כשהתעקשתי קם אחד (ועצר את הסרט כמובן, שלא יפסיד)
הלכתי להתלונן למנהל הסניף, צעיר חרדי
ראיתי שגם הוא באמצע סרט...
(ולא, לא הייתי במרכז שירות של יס/הוט)
חנות פופקורן?

• הוסף לסימניות
אין מצלמות אבטחה בחנות?
מקובל שבאזור הקופה יש משהו.
הייתי בחנת נעליים, עם מוכר כבן 50+ שאם אני לא טועה הוא בעל הבית.
הבנאדם היה שקוע במשחק מטופש (מוכר)עד למעלה מיכולתיו לענות על שאלה פשוטה של מחיר.
שאלתי שוב ושוב- סליחה? כמעט צעקתי.
נמלכתי בדעתי ועזבתי את החנות.
למרות שאהבתי את הנעליים וזאת חנות שמתחיל שם ב-300 פלוס...

• הוסף לסימניות
אצל אישתי בעבודה (משרד רואי חשבון גדול) הבוס גילה שהממוצע שיטוט ביוטיוב בזמן עבודה הוא 20 אחוז (לא שירים שמתנגנים אוטומטי אלא שיטוט) הוא התחרפן מזה (בצדק) וסגר להם את היוטיוב אינסטגרם אתרי חדשות ועוד.
הגיל הממוצע שם בערך 30

בוקר טוב אליהו.

מה הוא חשב? ומה חושבים אחרים? לא מבין בכלל למה משרד שרוצה שהעובדים שלו יעבדו, מושיב אותם על מחשב עם אינטרנט פתוח. יש להם את כל העולם, מיליון סרטים, משחקים, פורומים וצ'אטים, תחת ידם, והם צריכים להתגבר על כל זה ולהתרכז בעבודה?

לדעתי צריך להקים סוג של תוכנה, שמשאירה את האינטרנט פתוח רק למה שצריך, ומאפשרת לכל משרד להתאים אותה לצרכים שלו. פלא שעד היום לא המציאו דבר כזה.

• הוסף לסימניות
בוקר טוב אליהו.

מה הוא חשב? ומה חושבים אחרים? לא מבין בכלל למה משרד שרוצה שהעובדים שלו יעבדו, מושיב אותם על מחשב עם אינטרנט פתוח. יש להם את כל העולם, מיליון סרטים, משחקים, פורומים וצ'אטים, תחת ידם, והם צריכים להתגבר על כל זה ולהתרכז בעבודה?

לדעתי צריך להקים סוג של תוכנה, שמשאירה את האינטרנט פתוח רק למה שצריך, ומאפשרת לכל משרד להתאים אותה לצרכים שלו. פלא שעד היום לא המציאו דבר כזה.
בתעשיה הצבאית הטלפונים נשארים אצל השומר, ויש סינון מחמיר על האינטרנט

• הוסף לסימניות
יש כמה וכמה תוכנות שכאלו

• הוסף לסימניות
למתקדמים....
הן טוענות שהקופה השניה לא עובדת (מעניין שרק לסלוק שם שניה אשראי או מועדון כן "עבד" להן... בקיצור עושות מה נח להן)
או שעושים טובה וכן מוכנים להעביר את המוצר
אבל רק אחרי השיחה
ורק אחרי החבר שבא לקנות משהו

• הוסף לסימניות
בתעשיה הצבאית הטלפונים נשארים אצל השומר, ויש סינון מחמיר על האינטרנט
אין אינטרנט.
יש סביבה וירטואלית שמדמה אינטרנט, עם רשת מחשבים פנימית סגורה.
(מטעמי אבטחה)

• הוסף לסימניות
אצל אישתי בעבודה (משרד רואי חשבון גדול) הבוס גילה שהממוצע שיטוט ביוטיוב בזמן עבודה הוא 20 אחוז (לא שירים שמתנגנים אוטומטי אלא שיטוט) הוא התחרפן מזה (בצדק) וסגר להם את היוטיוב אינסטגרם אתרי חדשות ועוד.
הגיל הממוצע שם בערך 30
מעניין אותי כמה זמן ממוציע השיטוט של עובדות חרדיות בגמייל-הנגאאוט

• הוסף לסימניות
זה לא הסמראטפון.
זה סביבת העבודה ורמת החיבור אליה.

יש רשתות או בעלי עסק שיודעים לגרום לעובדים לאהוב את העבודה ולהתמסר אליה.
זה מגיע עם אווירה טובה, משכורת טובה יותר ובונוסים מתגמלים.

הם מרוויחים יותר מכירות, אווירה טובה בחנות ויציבות של עובדים לתקופות ארוכוות מאוד בלי תחלופה.

• הוסף לסימניות
אולי זאת הודעה חופרת, אבל אני מאמינה שזה באמת יעזור לבעלי עסקים.

היום בעלי הלך לחנוך טמבוריה מפורסמת ב.... והיה צריך לקנות מוצרים בשווה של כמעט 5000 ש"ח ללא גוזמא!

בקיצור העובד שהיה שם פשוט ישב שם עם סמארט פון שלו, ואפילו כשבעלי ביקש עזרה על כל מיני מוצרים (מיקום או סתם עצה מה עדיף יותר), העובד הזה פשוט היה שקוע עד כדי כך שהוא לא רק שלא עזר אלא עוד אמר לבעלי "נו תסתדר!" וחזר להתעסק במכשיר...
לאחר שבעלי ראה שבאמת אין אם מי לדבר הוא הלך לחנות אחרת בעיר וקיבל שירות מעולה וכן המחיר יצא קצת יותר יקר (נראה לי) אבל משתלם.

עכשיו לבעלי העסקים. תראו מה קורה עם העובדים שלכם! אולי הם גורמים לכם להפסדים! אולי הם מרחיקים לקוחות!
אני ממש שוקלת להתקשר לבעל החנות שהוא אדם צדיק ולספר לו על המקרה. (לאחר שאלת רב כמובן).
אני כל הזמן שם לב לזה.
יישר כח על העלאת המודעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה