- הוסף לסימניות
יש וישבטח לא מוציאים סמארטפונים (אולי אין להם).
ראיתי אותם פעם עם הכלי הטרף הזה?
כי איזה בחורים צעירים עובדים בחנויות כאלה?
יש וישבטח לא מוציאים סמארטפונים (אולי אין להם).
ראיתי אותם פעם עם הכלי הטרף הזה?
אז מה אתה מציע?מי שמשאיר מוצרים והולך
מן הסתם בעה"ב לא יודע שהעובד שלו דפוק
והעובד חסך עבודה בזכות שהלכת, ועוד כמוך
נמצא חוטא נשכר .
אם לבעל הבית יש אפשרות לדעת מה קורה בחנות גם כשהוא לא בשטחמי שמשאיר מוצרים והולך
נמצא חוטא נשכר .
אין לי אפשרות באישי אבל המייל שלי rhlywwynbrg בג'ימייל@רחלי ווינברג יכולה לפנות אלי באישי בדחיפות?
מי מזמין את הסחורה?מי שמשאיר מוצרים והולך
נמצא חוטא נשכר .
חנות פופקורן?הייתי פעם בחנות והיו 2 מוכרים שפשוט ראו סרט במחשב של העמדת שירות
בתחילה הם בכלל לא ראו שנכנסתי,
גם כשפניתי אליהם הם ענו כשהעיניים עדיין על המסך
רק כשהתעקשתי קם אחד (ועצר את הסרט כמובן, שלא יפסיד)
הלכתי להתלונן למנהל הסניף, צעיר חרדי
ראיתי שגם הוא באמצע סרט...
(ולא, לא הייתי במרכז שירות של יס/הוט)
אצל אישתי בעבודה (משרד רואי חשבון גדול) הבוס גילה שהממוצע שיטוט ביוטיוב בזמן עבודה הוא 20 אחוז (לא שירים שמתנגנים אוטומטי אלא שיטוט) הוא התחרפן מזה (בצדק) וסגר להם את היוטיוב אינסטגרם אתרי חדשות ועוד.
הגיל הממוצע שם בערך 30
בתעשיה הצבאית הטלפונים נשארים אצל השומר, ויש סינון מחמיר על האינטרנטבוקר טוב אליהו.
מה הוא חשב? ומה חושבים אחרים? לא מבין בכלל למה משרד שרוצה שהעובדים שלו יעבדו, מושיב אותם על מחשב עם אינטרנט פתוח. יש להם את כל העולם, מיליון סרטים, משחקים, פורומים וצ'אטים, תחת ידם, והם צריכים להתגבר על כל זה ולהתרכז בעבודה?
לדעתי צריך להקים סוג של תוכנה, שמשאירה את האינטרנט פתוח רק למה שצריך, ומאפשרת לכל משרד להתאים אותה לצרכים שלו. פלא שעד היום לא המציאו דבר כזה.
יש כמה וכמה תוכנות שכאלולדעתי צריך להקים סוג של תוכנה, שמשאירה את האינטרנט פתוח רק למה שצריך, ומאפשרת לכל משרד להתאים אותה לצרכים שלו. פלא שעד היום לא המציאו דבר כזה.
משום חשש שידלוף מידעבתעשיה הצבאית הטלפונים נשארים אצל השומר, ויש סינון מחמיר על האינטרנט
או שעושים טובה וכן מוכנים להעביר את המוצרלמתקדמים....
הן טוענות שהקופה השניה לא עובדת (מעניין שרק לסלוק שם שניה אשראי או מועדון כן "עבד" להן... בקיצור עושות מה נח להן)
אין אינטרנט.בתעשיה הצבאית הטלפונים נשארים אצל השומר, ויש סינון מחמיר על האינטרנט
מעניין אותי כמה זמן ממוציע השיטוט של עובדות חרדיות בגמייל-הנגאאוטאצל אישתי בעבודה (משרד רואי חשבון גדול) הבוס גילה שהממוצע שיטוט ביוטיוב בזמן עבודה הוא 20 אחוז (לא שירים שמתנגנים אוטומטי אלא שיטוט) הוא התחרפן מזה (בצדק) וסגר להם את היוטיוב אינסטגרם אתרי חדשות ועוד.
הגיל הממוצע שם בערך 30
אני כל הזמן שם לב לזה.אולי זאת הודעה חופרת, אבל אני מאמינה שזה באמת יעזור לבעלי עסקים.
היום בעלי הלך לחנוך טמבוריה מפורסמת ב.... והיה צריך לקנות מוצרים בשווה של כמעט 5000 ש"ח ללא גוזמא!
בקיצור העובד שהיה שם פשוט ישב שם עם סמארט פון שלו, ואפילו כשבעלי ביקש עזרה על כל מיני מוצרים (מיקום או סתם עצה מה עדיף יותר), העובד הזה פשוט היה שקוע עד כדי כך שהוא לא רק שלא עזר אלא עוד אמר לבעלי "נו תסתדר!" וחזר להתעסק במכשיר...
לאחר שבעלי ראה שבאמת אין אם מי לדבר הוא הלך לחנות אחרת בעיר וקיבל שירות מעולה וכן המחיר יצא קצת יותר יקר (נראה לי) אבל משתלם.
עכשיו לבעלי העסקים. תראו מה קורה עם העובדים שלכם! אולי הם גורמים לכם להפסדים! אולי הם מרחיקים לקוחות!
אני ממש שוקלת להתקשר לבעל החנות שהוא אדם צדיק ולספר לו על המקרה. (לאחר שאלת רב כמובן).
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים