עזרה עוברים לגור באופקים

• הוסף לסימניות
זה יכול לגרום לשנאת חרדים ולהפר איזון דק של חרדים- חילונים שקיים הרבה שנים.
לא מכיר את האזור אז אני לא מדבר מידיעה על האוכלוסיה שם
אבל בדרך כלל לפי מה שאני רואה הם מצד אחד חזקים ביותר ככה שזה תורה להתחרדות של המקום
אבל מצד שני לא רואים שזה שהם גרים איפשהו זה גורם לשנאת חרדים
ובלי להיכנס עכשיו לנושא ההפגנות אבל גם אם הם עושים הפגנות וכו' זה לא באזור שלהם אלא זה בכניסות לערים וכו'
אז ככה שהחשש שלך של הפרת האיזון שקיים במקום במשך שנים לא שייך

• הוסף לסימניות
שלום אנו עוברים לאופקים בעה רצינו בבקשה לקבל עזרה איפה אפשר לחפש עבודה בתחום של הנהלת חשבונות חשבת שכר
וגם אנחנו מחפשים דירה להשכרה 4/5 חד׳ באזור חרדי
אם אפשר להדריך אותי איפה לחפש
תודה רבה
יש מכרז לעבודה לחשבי שכר במס רכוש באשקלון.
יש סיכוי לא רע שהקבוצה תהיה חרדית

• הוסף לסימניות
אזור מתחרד באיטיות.
האוכלוסיה מקורית- אנשים פשוטי יום שאינם חרדים (אך אינם שונאי חרדים). מהסוג שלא נעים לפגוש לבד בלילה אך גם אינם מסוכנים כפי שנראים. יש במרכז הרחוב קיוסק שמרכז את כל האנושות הזו..

העצניקים פתחו שם 'מיני קהילה'. (יש גם חרדים לא עצניקים, אך העצניקים משמעותיים שם. יש כאלו שהמידע הזה חשוב להם).

כמו"כ מתווכים משווקים את השכונה כקרובה מאד לקהילה
למרות שכדי להגיע למוסדות הקהילה ולבתי הכנסיות של הקהילה יש דרך של כ-10 דקות שעוברת ברחוב ראשי שחרדי הזהיר על נפש ילדיו לא היה שולח אותם לשם לבד.
התאום הזה היה נכון לפני עשרים שנה.
האכלוסייה המקומית הזדקנה, וגם הקיוסק הרבה פחות פעיל כיום.

הציבור החרדי שמתגורר במקום מונה כבר לפחות 70 משפחות אבל ברובם צעירים מאוד, ולכן למשפחה עם ילדים יהיה קשה קצת עם חברה לילדים.

מבדיקה שנערכה לא מזמן, אין התכנות לפתיחת גן ילדים בשנה הקרובה בגלל הגיל הצעיר של המתגוררים במקום.

• הוסף לסימניות
התאום הזה היה נכון לפני עשרים שנה.
האכלוסייה המקומית הזדקנה, וגם הקיוסק הרבה פחות פעיל כיום.
אני עובררת שם מדי בוקר, בשעות שבין 8-10.
עדין הקיוסק פעיל בקביעות.
מאמינה שבערב הוא לא סגור, ואף מלא יותר.

ואני שמחה לשמוע שמדובר כבר על 70 משפחות! כן ירבו!
אבל עדין זו שכונה מנותקת מעט מהקהילה.

• הוסף לסימניות
ור מתחרד באיטיות.
האוכלוסיה מקורית- אנשים פשוטי יום שאינם חרדים (אך אינם שונאי חרדים). מהסוג שלא נעים לפגוש לבד בלילה אך גם אינם מסוכנים כפי שנראים. יש במרכז הרחוב קיוסק שמרכז את כל האנושות הזו..
האזור הזה לא ליד המכללה?
זה הקיוסק שכל הבנות עושות שם את הקניות שלהם?

• הוסף לסימניות
יש סיכוי שאופקים תהיה בית שמש הבאה מבחינת התחרדות?
הבנתי שיש שם תיכנון להכפיל את העיר באוכלוסייה - יש מזה אחוזים לציבור החרדי?
וסתם שאלה שמסקרנת אותי: יש סיכוי לראש עיר חרדי בקדנציה הבאה? עוד איש אחד במועצה- ואנחנו הרוב.
אני טועה?

• הוסף לסימניות
וסתם שאלה שמסקרנת אותי: יש סיכוי לראש עיר חרדי בקדנציה הבאה? עוד איש אחד במועצה- ואנחנו הרוב.
אני טועה?
אין סיכוי נראה לעין, אין באמת רוב זה רק בגלל שהאחוזי הצבעה נמוכים, אם יההי מועמד חרדי האחוזי הצבעה יקפצו, לטובת החילונים

• הוסף לסימניות
אני טועה?
אין הרבה סיכוי שהעיר תהפוך לחרדית, אבל בנתיים נשמר היחס בין חרדים לחילונים, ונראה שגם ישמר בהמשך.
הסיכוי לראש עיר חרדי נמוך במיוחד.
חלק נכבד ממצביעי ש"ס הם מסורתיים, ולא סביר שיצביעו למועמד חרדי.

מבחינתי, התעלומה הגדולה היא, מי יגיע לגור באלפי הדירות שנבנות בימים אלו.

בייחוד שאושרו הטבות מס לאשקלון, וגם בבאר שבע לוחצים שיאשרו להם הטבות מס.
הטבות המס נחשבות לגורם עיקרי שמביא תושבים חדשים לעיר, וחלקם הארי מגיע מבאר שבע.

מצורפים נתוני הגירה לאופקים ומאופקים לשנת 2025

קבצים מצורפים

• הגירה לאופקים (1).xlsx
    KB 7.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
לא החרדים?
וגם אשמח לתשובה, ששאלתי,
את מי מתכננים לאכלס בעשור הבא בכל הבנייה המאסיבית, יש גם פירורים בשבילנו?

• הוסף לסימניות
לא החרדים?
וגם אשמח לתשובה, ששאלתי,
אולי חרדים, אולי לא. אני לא יודע.
וכמו שכתבתי מבחינתי מדובר בתעלומה מי אמור לאכלוס את כל הבניה המאסיבית.

יש 'פירורים' גם בשבילנו
שכונת האקליפטוס שתמנה 1350 יח"ד, השכונה שווקה ברובה, ונמצאת כעת בשלב פיתוח הקרקע.

• הוסף לסימניות

לא החרדים?
וגם אשמח לתשובה, ששאלתי,
מה זה אומר על כל המשקיעים החרדים, שקנו בכאילו פריסייל בכמויות מטורפות???

• הוסף לסימניות
מה זה אומר על כל המשקיעים החרדים, שקנו בכאילו פריסייל בכמויות מטורפות???
מתוך הנחה שיש כאלו בכמויות מטורפות, אז זה אומר שהם יאלצו לגור בדירות שהם קנו, ואת הדירה שהם מתגוררים בה הם ימכרו ברווח ניכר.

• הוסף לסימניות
מתוך הנחה שיש כאלו בכמויות מטורפות, אז זה אומר שהם יאלצו לגור בדירות שהם קנו, ואת הדירה שהם מתגוררים בה הם ימכרו ברווח ניכר.
חחחח
כל הבניברקים שקנו שם יעזבו את בני ברק ויעברו לדירה בקומה 8 באפיקי הנחל :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

• הוסף לסימניות
חחחח
כל הבניברקים שקנו שם יעזבו את בני ברק ויעברו לדירה בקומה 8 באפיקי הנחל :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
טוב שהצרות של אחרים משעשעות אותך.

אבל הרבה מאלה שעזבו את הערים הגדולות ועברו לפריפריה, לא עשו את זה כי חשבו שקומה 8 באפיקי נחל מוצלחת יותר מאשר דירה טחובה בבני ברק, אלא בגלל אילוץ כספי.
חלקם לא הצליחו להשכיר את הדירה
אחרים השכירו, אבל לא קיבלו תשלום מהשוכרים.
ויש כאלה שדווקא זה ההשקעה הניבה להם את התשואה המבוקשת, אבל הם גילו שיקר מידי לגור במרכז.

• הוסף לסימניות
אבל הרבה מאלה שעזבו את הערים הגדולות ועברו לפריפריה, לא עשו את זה כי חשבו שקומה 8 באפיקי נחל מוצלחת יותר מאשר דירה טחובה בבני ברק, אלא בגלל אילוץ כספי.
אני מאלו שעברו לאופקים מבני ברק, בכלל לא בגלל אילוץ כספי.
היה לי כסף או לדירה רגילה בב"ב, או וילה באופקים.
בחרתי בלי לחשוב פעמיים בנוחות חיים - עם איכות מדהימה של ציבור!
כותב את זה כדי להראות לאנשי המרכז - שיש אופציות נוספות, לא פחות ממדהימות, ואדרבה, הרבה יותר...
כמובן, איש איש ושיקוליו.

• הוסף לסימניות
טוב שהצרות של אחרים משעשעות אותך.

חלקם לא הצליחו להשכיר את הדירה
אחרים השכירו, אבל לא קיבלו תשלום מהשוכרים.
ויש כאלה שדווקא זה ההשקעה הניבה להם את התשואה המבוקשת, אבל הם גילו שיקר מידי לגור במרכז.
חלילה לא שעשע אותי בכלל הבעיה הקשה שאליה נקלעו. זה עצוב וכואב עד למאוד.

שעשעה אותי עד מאוד התגובה שלך
שאתה חושב שזה יגרום להם למכור את הדירה שלהם בבני ברק ולעבור לאופקים.
רובם המוחלט יסכימו להפסיד הרבה בעיסקה הכושלת שעשו ולא לעשות את מה שאמרת.
אלו שתיארת שעברו לפריפריה זה לא בגלל דירה להשקעה שהם קנו. כשיש להם דירה בבני ברק
זוצים שקנו דירה רק בפריפריה במחשבה להשכיר ולשכור חלקם עברו לפריפריה כמו שתיארת.
או משפחות שנקלעו למצוקה אמיתית של חובות.
אבל משפחה שיש לה דירה בבני ברק ועשתה עיסקה כושלת, הם יסכימו להפסיד כמה מאות אלפים ולא למכור את הדירה בבני ברק.
אגב רוב מוחלט של הדירות בבני ברק לא עונות על ההגדרה של דירה טחובה, אתה יכול להגדיר ככה את העיר כולה אם זה מה שאתה חושב, אבל הדירות הם לא טחובות.
אני מאלו שעברו לאופקים מבני ברק, בכלל לא בגלל אילוץ כספי.
היה לי כסף או לדירה רגילה בב"ב, או וילה באופקים.
בחרתי בלי לחשוב פעמיים בנוחות חיים - עם איכות מדהימה של ציבור!
כותב את זה כדי להראות לאנשי המרכז - שיש אופציות נוספות, לא פחות ממדהימות, ואדרבה, הרבה יותר...
כמובן, איש איש ושיקוליו.
אני מכיר היטב את אופקים יש לי שם הרבה משפחה ואוהב את העיר הזו.
ואם זה היה תלוי רק בי יכול להיות שהייתי שוקל את העניין.
שלא ישתמע חלילה שיש לי משהו נגד המקום

• הוסף לסימניות
אזור גיבורי ישראל גם מתחרד מאד אך האוירה ברחוב לא נעימה- אנשי רחוב לא חרדיים. (וכן רוב המשפחות "עצניקיות")
מידיעה ברורה ומהכרותי האישית:
א- רוב המשפחות כלל לא עצניקיות, יש שם 4-5 משפחות העונות להגדרה הנ"ל (בלי לתפוס צד, טכנית, זה הנתון)
ב- רוב האוכלוסייה הישנה מבוססת בעיקר על זקנים שהולכים לעולמם חדשים לבקרים ע"ע אוהלי האבלים הרבים... וגם בחייהם הם לא מזיקים גם רוחנית וגם גשמית ואכמ"ל.
ג- אנשי רחוב לא נעימים יש בדיוק כמו בקהילה מבחינה מספרית, להיפך, אין להם כמעט מה לחפש שם.
ד- כללית, קצב ההתחרדות שם לא מאוד מהיר אבל כן יציב, כל הזמן מגיעים משפחות חרדיות חדשות גם אם לא בכמויות אדירות, עדיין אפשר לקנות שם דירות במחירי הפריפרייה הישנים, לפי הקצב הנוכחי, עניין של מס' שנים בודדות להשלמת תהליך ההתחרדות (לענ"ד).
שמחתי לעזור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה