פריפריה עוברים לפריפריה?

• הוסף לסימניות
ואנחנו העתיד של הארץ לא הם!
כוונתי שהרי שעיתונאי שמאלני פותח את העט לכתוב על כל נושא ברור לך מאיזה צד הוא יכתוב ומה הפרשנות שלו לכן שהם מעלים כתבות כאילו יש איזה צעד לחילון של הציבור צריך לא להתרגש
ובכלל הציבור החילוני לא מעוניין לחלן ולא מעוניין לראות חרדים וכשבאים החרדים החילונים או שעוזבים או שמתחזקים

• הוסף לסימניות
גם לעבור לתקופה ובפרט כזו"צ מגיע לכם צל"ש על הצעד ואם זה קירב אותכם לדירה בכלל.
כן זה קירב אותנו לדירה בירושלים אבל דברתי לעצם העניין שזה שזוג צעיר והרבה זוגות צעירים עוברים זה לא אומר שיהיו שם את הישיבות והסמינרים והכוללים והחנויות והמשפחה וכולם ישארו

• הוסף לסימניות
כן זה קירב אותנו לדירה בירושלים אבל דברתי לעצם העניין שזה שזוג צעיר והרבה זוגות צעירים עוברים זה לא אומר שיהיו שם את הישיבות והסמינרים והכוללים והחנויות והמשפחה וכולם ישארו
נכון מאוד כל אחד צריך לבחור מקום מגורים לפי מה שמתאים לו אבל הדבר המיוחד שכאן שב"ה הרבה משפחות נותנות לעצמם אפשרות לבדוק מגורים בקהילות החדשות ויתכן מאוד שזה יתאים להם, דבר שפעם היה פחות נפוץ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מכיר שני משפחות שעולות מירושלים לצפת....
ועוד שלוש זוגות שקנו ועוברים לנתיבות....
לדעתי בשנים האחרונות קורה משהו לציבור החרדי
והוא התחיל להבין שעדיף לגור בדירה 100 מ"ר בפריפריה מאשר בק"ס 65 מ"ר בטבאו מרובע
ואידך זיל גמור

• הוסף לסימניות
6 מתוך 8 היחידות שבקומה מעלי בבנין עוברים בימים אלו/בין הזמנים הקרוב.(היחידות כבר תפוסות מזמן. אין מה לנסות ;) )
2 לעפולה
1 בית שאן
2 טבריה
1 אופקים
כולם ליטאים בכמה סגנונות שונים

• הוסף לסימניות
אלינו למעלות הגיעו הרבה משפחות חדשות,
רק בעוד שלושה שבועות עוברת משפחה גדולה מירושלים למעלות אחרי שמכרו בירושלים וקנו במעלות.
יש שכונות מתחרדות..

• הוסף לסימניות
אני לא יודע אם הדעה שלי חשובה
העירות החרדיות הבאות הם:צפת טבריה נוף הגליל נתיבות אופקים עפולה בית שאן בעצם צפת כבר היום עיר חרדית
בקיצור לא נראה עוד הקמה של מ"ע או אלעד וכדו'
כי הפריפריה זה הדבר הבאה
טוב אני נגוע בדבר אני גם עברתי ממ"ע לצפת!!!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה