נכתב ע"י שריתי גוט;2291983:איך מכינים בצק סוכר?
נכתב ע"י ariels;2291890:עוד כמה רעיונות (לא שלי, אספתי...)
מזל טוב!
היכן ניתן להשיג?יש בגמחי״ם של חלאקה דף אכיל ב-10 ש״ח עם הפסוק
אני אשמח לתמונות שוב בבקשה...מצאתי שיש לי בעבודה
אם תרצו הוראות. בשמחה.
צפה בקובץ המצורף 321322
צפה בקובץ המצורף 321323
צפה בקובץ המצורף 321324
מטורף!!עוד כמה רעיונות (לא שלי, אספתי...)
מזל טוב!
@ה. בקרהעוגה- 2 עוגות מלבניות אחת לבנה אחת כהה וביניהם ריצ' + מלית אוכמניות [לא חובה, אפשר ריצ' + נוגט]
הציפוי בצק סוכר.
מוציאים משולש מהעוגה- לצוואר. מרדדים בצק סוכר . מורחים מעט מים רותחים עם סור על העוגה ומכסים את העוגה בבצק סוכר. גם מהצדדים תוחבים שאריות מתחת לעוגה.
חותכים 2 ריבועים מבצק סוכר לקצוות בציצית. מצמידים בעזרת מעט מים.
בעזרת קשית מחוררים חור בעוגה מלמעלה עד למטה.
הציציות- אטריות אורז מבשולות ורכות. משחילים קבוצת אטריות לתוך החור. את זה כדאי לעשות בסמוך להגשה [אפשר כמה שעות] כי האטריות מתייבשות אחרי לילה בערך.
פסי הציצית- בצק סוכר שחור. חותכים רצועה ומדביקים עם קצת מים. שימו לב לא לגעת בחלק הרטוב באצבעות כי זה מאוד מלכלך, גם את הבצק הלבן.
הכיפה:
האמת- לא היה לי זמן להכין קאפקייק לזה כי החלטות להוסיף ברגע האחרון. לקחתי מכסה של כוס אייס קפה ועטפתי בבצק סוכר שחור.
אפשר להכין קאפקייק גדול ולפסל לחצי עיגול.
האותיות- בצק סוכר בתבנית אותיות. אפשר שוקולד לבן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מרים ט.1 //