עדיף לשים עבה או לא לשים בכלל?לא חושבת שיעבוד
אני פשוט חוששת שהעבה ישאר לא אפוי אלא קשה.עדיף לשים עבה או לא לשים בכלל?
הבנתי, אני אנסה לרסק..אני פשוט חוששת שהעבה ישאר לא אפוי אלא קשה.
אולי תרסקי אותו קצת קודם
את יכולה להמיר לקמח. אבל רק 3/4 כוס ולא כוסהבנתי, אני אנסה לרסק..
יש תחליף לקוואקר, שניה לפני..?
עזרת לי, תודה על המענה המהיר!את יכולה להמיר לקמח. אבל רק 3/4 כוס ולא כוס
תודה! עוגה טעימה. דווקא אין לה טעם של חלבה.חלבה?
טחינה גולמית.
וקוואקר.
ואפשר גם מחמאת בוטנים [אבל אני כבר חוששת שיחשבו כאן שאנחנו אוכלים חמאת בוטנים ערב ובוקר וצהריים בכל יום תמיד.
עוגה רכה.
טעימה באמת.
צפה בקובץ המצורף 1242736
תבנית בינונית [A4]
מדידה בכוסות חד פעמיים לשתיה קרה
1/2 כוס שמן
1 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
3 ביצים
קורט מלח
1 אבקת אפיה
3/4 כוס טחינה גולמית
1.5 כוסות קמח
1 כוסות קוואקר דק
1 כוס שוקולד צ'יפס [אני שמתי לבן כי זה מה שהיה לי בבית
מערבבים הכל יחד בקערה.
אין צורך במיקסר
משטחים בתבנית מרופדת בניר אפיה
180 מעלות כ-30-35 דקות. העוגה צריכה להיות רכה אבל יבשה. יתכן שתדרש אפיה ארוכה יותר בתנורים שונים.
הכי כיף לאכול חצי קפוא.
צפה בקובץ המצורף 1242739
צריכה להיות עיסה סמיכה שצריך לשטח בתבנית. היא לא נוזלית שניצקת
העני יקרה האם אבקת אפיה ללא אלומיניום תעשה אטת העבודה כמו רגילה בענין התפחה?חלבה?
טחינה גולמית.
וקוואקר.
ואפשר גם מחמאת בוטנים [אבל אני כבר חוששת שיחשבו כאן שאנחנו אוכלים חמאת בוטנים ערב ובוקר וצהריים בכל יום תמיד.
עוגה רכה.
טעימה באמת.
צפה בקובץ המצורף 1242736
תבנית בינונית [A4]
מדידה בכוסות חד פעמיים לשתיה קרה
1/2 כוס שמן
1 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
3 ביצים
קורט מלח
1 אבקת אפיה
3/4 כוס טחינה גולמית
1.5 כוסות קמח
1 כוסות קוואקר דק
1 כוס שוקולד צ'יפס [אני שמתי לבן כי זה מה שהיה לי בבית
מערבבים הכל יחד בקערה.
אין צורך במיקסר
משטחים בתבנית מרופדת בניר אפיה
180 מעלות כ-30-35 דקות. העוגה צריכה להיות רכה אבל יבשה. יתכן שתדרש אפיה ארוכה יותר בתנורים שונים.
הכי כיף לאכול חצי קפוא.
צפה בקובץ המצורף 1242739
לא ניסיתי אבל לא רואה סיבה שלא יהיה טובהעני יקרה האם אבקת אפיה ללא אלומיניום תעשה אטת העבודה כמו רגילה בענין התפחה?
לא בעיה.אשמח לשמוע אם משהי עשתה עם קמח במקום קוואקר ויצא טוב?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים