דרוש מתכון עוגה מקמח כוסמין

• הוסף לסימניות
נשארתי בבית רק עם קמח כוסמין ומעוניינת לאפות עכשיו עוגות....
יש עוגות שיוצאות טוב עם קמח כוסמין?
אשמח למתכונים
תודה

• הוסף לסימניות
איזה קמח? כוסמין מלא/80%/ לבן? יש הבדל משמעותי....
בגדול, הכוסמין המלא טעמו מורגש אבל בעוגות עם מעט קמח לא נורא (למשל בטורט שמכיל הרבה ביצים, קקאו/ קוקוס וכדומה יצא בסדר)
כוסמין 80% פחות דומיננטי, אפשר להמיר כל מתכון אבל אם אתם אניני טעם- יורגש ההבדל, וגם הצבע מעט כהה יותר
כוסמין לבן אין שום הבדל בטעם או במראה
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
אני משתמשת רק בכוסמין 80% לכל העוגות
יוצא מעולה .
שמרים
טורטים ועוד.
גם פשטידות שמה רק כוסמין
אולי התרגלנו, לא יודעת
בכ"א לא מורגש אצלינו הבדל והכל ניגמר......:LOL:

• הוסף לסימניות
כנ"ל
מכינה הכל מכוסמין 80 ויוצאת מצוין ורגיל לחלוטין!

• הוסף לסימניות
גם אני מכינה המון עוגות מכוסמין 80 ויוצא מעולה, גם כשיצא לי להביא לכל מיני מקומות עוגות עם כוסמין לא נרשמו תלונות

• הוסף לסימניות
הכנתי לראשונה עוגת טורט קפה מכוסמין לבן ולא יצא לי רגיל כמו עם קמח חיטה

מה אתן ממליצות לי ??

• הוסף לסימניות
ז"א עוגת דבש טורט אפילו לא לנסות ???
אני עושה את כל הטורטים מכוסמין 80
ומבטיחה לך שהם יוצאים מעולים!! אוריריים, רכים וטעימים..
אבל מתכון? יש לי המונים...
אולי גם צריך לקנות קמח טוב
אני אוהבת רק את של שטיבל ורובינפלד.

• הוסף לסימניות
לצומת לבכן
1693547033936.png

• הוסף לסימניות
אנחנו מכינים את כל עוגות והחלות מקמח כוסמין 80%
והכל יוצא אותו הדבר

• הוסף לסימניות
האם שינית דבר מה בצורת ההכנה או שהכנת בדיוק כמו בלבן ?
מכינה רגיל טורטים וכו
כבר שנים שאני לא יודעת בלבן, כל מתכון מבחינתי זה הקמח .
אבל נגיד בבצקים שאני שמה מים , שופכת לאט לאט עד לקבלת מרקם טוב לבצק, כי הכוסמין צריך פחות מים מהרגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה