נכתב ע"י OR_Design;1781896:אם אין לי מייפל?
קריטי? מה אפשר לשים במקום?
נכתב ע"י א.ר.ז.;1781979:שאלת במקומי.
יש תחליף מתאים למייפל?
נכתב ע"י hbecker;1782004:אפשר בהחלט לוותר- העוגה תצא מעולה גם בלי.
נכתב ע"י ארועים;1782149:בקר, בקר, הצלחת לסחוף אותי בסוף !
וזה לא קל...
שאנסה משהו? על מה את ממליצה, הכי קל, מכל המתכונים שהבאת עד עתה??
את יודעת, האפיה והבישול, ממש לא התרפיה שלי , לצערי.
ואולי עדיף בעצם שפשוט תשלחי ככה מדגמים קטנים מכל עוגה?!![]()
נכתב ע"י OR_Design;1782240:גם אני מעדכנת, היא יצאה מעולה אבל אישית מי שלא אוהב שוקולד (כמוני) זה מתוק.. דווקא היה נראה לי שזה עדין אבל ממש הרגישו מתוק אולי להבא אנסה להפחית בכל הסוכר (למרות שהורדתי) והקקאו וכו'
הבן שלי למשל ממש אהב
ענין של טעם.. אצלינו הכי הולך גבינה/פרג/תפוחים וכאלה והרבהההה פחות שוקולד
נכתב ע"י חישוקים;1794813:מקפיצה כדי להודות על מתכון הבראוניס קפוצ'ינו.
בעיניי זו אומנות- במינימום השקעה לשדרג את הבראוניס בטעם, במרקם, ובמראה המקורי לגמרי!
אני הולכת להכין שוב עכשיו, ומעוניינת להפוך את המתכון לחלבי, אולי עם תוספת של קרם למעלה (לא גנאש... נמאס לי קצת ממנו)
בקר, יש לך רעיון איך עושים את זה?
נכתב ע"י חישוקים;1794835:מעניין אותי קרם קפה,
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים