נכתב ע"י ירין;873532:אא,
איך שולי העוגות שלך יוצאים כה משורטטים?
מה הסוד? שקף?
נכתב ע"י כוכב103;873485:אני מתעלפת!
אדל, אא, מה אתן עושות כאן
תכינו לכן מיתוג טוב ורוצו קדימה!
מה אתן מתלכלכןת על גרפיקה???
תתלכלכו לפחות על משהו טעים וגמיש יותר![]()
נכתב ע"י אדל;873673:שמים בשולי התבנית שקף (צר וארוך, קצת גבוה משולי התבנית)
ואז כשמחלצים את העוגה מהתבנית מקלפים את השקף ויוצאים שוליים נקיים ויפים!
איפה את קונה כזה שקף?נכתב ע"י אדל;873673:שמים בשולי התבנית שקף (צר וארוך, קצת גבוה משולי התבנית)
ואז כשמחלצים את העוגה מהתבנית מקלפים את השקף ויוצאים שוליים נקיים ויפים!
נכתב ע"י ליקי;873746:איפה את קונה כזה שקף?
כי חפשתי ולא מצאתי ארוך בשביל תבנית 28.
בכלל עוגות נראות אחת אחת.
והסבלנות לצלם גם כן![]()
שאני עושה עוגות כאלו אן לי זמן וסבלנות לצלם ובכלל בד"כ הם נשארות בתבנית עד הקידוש. (ואז שבת ואי אפשר לצלם)
אם יש ביקוש אכתוב מתכון של טריקולד עם בסיס אפוי.
נכתב ע"י ליקי;873746:שאני עושה עוגות כאלו אן לי זמן וסבלנות לצלם ובכלל בד"כ הם נשארות בתבנית עד הקידוש. (ואז שבת ואי אפשר לצלם)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים