קסם של קינוח
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אפשר להשתמש בארטריתול וקמח שמונים אחוז?
לא ניסיתי. לא אוהבת לומר כן על משהו שלא ניסיתי אישיתאפשר להשתמש בארטריתול וקמח שמונים אחוז?
לכאורה זה בערך חצי מהכמות.מה הכמויות ל35 עוגיות?
תודה!לכאורה זה בערך חצי מהכמות.
העוגיות שהכנת הם לא מתכון שלי, עשית שינויים אז קשה לי לענות לך כי אני לא יודעת מה באמת גרם להם להתקשות. בכל מקרה תמיד כדאי קופסא אטומה היטבהכנתי יצא הרבה מאוד וחוסל בשעה לא נשאר זכר יצא טעים הכנתי בריא קמח שמונים אחוז וארטריטול יצא מוצלח
בנוסך הכנתי בריא לגמר מקמח שקדים ממתיק נוזל סטיביה קקאו אורגני ויצא אותו טעם
אחרי שהעוגיות התקררו השארתי אותם בחוץ על התבנית והם ממש התקשו מבחוץ ומבפנים היו רכות איפה אפשר לשמור אותם שיהו תמיד רכות?
אני מדברת על העוגיות מהקמח 80 אחוזהעוגיות שהכנת הם לא מתכון שלי, עשית שינויים אז קשה לי לענות לך כי אני לא יודעת מה באמת גרם להם להתקשות. בכל מקרה תמיד כדאי קופסא אטומה היטב
איזה אמא מפנקת!!!העני,
רק שתדעי -
שאלתי היום את הבן שלי מה להכין לו לקחת לישיבה
והוא ביקש את העוגיות האלו.
הכנו כמות כפולה.
הרוב נסע לישיבה.
(גם החברים שלו אוהבים את העוגיות הללו)
rhon.co.il
העוגיות אכן יוצאות ברמה גבוהה, אם כי המלח והמיץ לימון גרמו לטעם בכיוון פריך משהו, ולכן החלטתי לשדרג לעוגיות מתוקות יותר.עוגיות פריכות שלא תצליחו לעמוד בפניהם. מניסיון.
2 ביצים
3/4 כוס שמן
1 סוכר וניל
1.5 כוסות סוכר
2 כפות מיץ לימון
1.25 כוסות קמח מצה
1.25 כווסת קמח תפו"א
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס
מערבבים הכל בקערה לקבלת עיסה נוחה לעבודה.
מכדררים לכדורים בגודל בינוני.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרווחים.
אופים ב 180 מעלות כ-25 דקות להשחמה קלה.
מחלצים אחרי שהעוגיות התקררו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //