- הוסף לסימניות
איך אני מביא הצעה מתחרה, האם פשוט לגשת למרכנתיל ולבקש הצעה בתמורה לפתיחת חשבון אצלםעם הצעה מתחרה אפשר לרדת אפילו ל4.7.
אתמול החתמתי אפילו על זה:
אבל בלי הצעה מתחרה זה באזור ה5
2. ואיזה הצעה מתחרה היה לך ביד, או שיועץ לא צריך
איך אני מביא הצעה מתחרה, האם פשוט לגשת למרכנתיל ולבקש הצעה בתמורה לפתיחת חשבון אצלםעם הצעה מתחרה אפשר לרדת אפילו ל4.7.
אתמול החתמתי אפילו על זה:
אבל בלי הצעה מתחרה זה באזור ה5
היתה לי הצעה מתחרה. קצת יותר גבוהה.איך אני מביא הצעה מתחרה, האם פשוט לגשת למרכנתיל ולבקש הצעה בתמורה לפתיחת חשבון אצלם
2. ואיזה הצעה מתחרה היה לך ביד, או שיועץ לא צריך
בטלפון הציעו לי בהנ''ל 4.95 /4.93 מקסימום ,האם תוכלו להדריך אותי למעשה איך אני מוריד אותם כנ''להיתה לי הצעה מתחרה. קצת יותר גבוהה.
בדרך כלל הם נותנים קצת יותר גבוה ואז המשא ומתן ממשיך
הפעם קרה נס והם הציעו את זה לסגירה
לפעמים אני כן צריכה הצעה מתחרה, לפעמים מספיק הצעה מתחרה של מישהו אחר ולפעמים בלי
בעיקר הצעה מתחרהבטלפון הציעו לי בהנ''ל 4.95 /4.93 מקסימום ,האם תוכלו להדריך אותי למעשה איך אני מוריד אותם כנ''ל
תוכלו בבקשה לכתוב לי איך למעשה אני מביא הצעה מתחרהבעיקר הצעה מתחרה
להגיש בקשה בבנקים - על שמך בוודאיתוכלו בבקשה לכתוב לי איך למעשה אני מביא הצעה מתחרה
2. והאם ההצעה המתחרה צריך להיות דווקא על שמי
אז מה הכוונה שכתבתם קודם -לפעמים מספיק הצעה של מישהו אחר, האם זכות זו שמור ליועצים בלבדלהגיש בקשה בבנקים - על שמך בוודאי
אם אתם בדרגה שניה - כלומר מחליפים רק את המלצ אז בעיקר מול פועלים ומרכנתיל
אם לא אז גם שאר הבנקים יכולים להצטרף לאתגר.
כל בנק וההתנהלות שלו
לאומי ודיסקונט זה במוקד, פועלים בסניף וכו'
יש פעמים רבות שהשתמשתי באישור מתחרה של לקוח אחר שהעברתי ממזרחי ואמרתי חבל, כמו שהוא עזב גם הם יעזבו. כי הם יקבלו כך וכך. לפעמים זה עזר ולפעמים לא.אז מה הכוונה שכתבתם קודם -לפעמים מספיק הצעה של מישהו אחר, האם זכות זו שמור ליועצים בלבד
האם הדרכה בטלפון אפשרית בחינםיש פעמים רבות שהשתמשתי באישור מתחרה של לקוח אחר שהעברתי ממזרחי ואמרתי חבל, כמו שהוא עזב גם הם יעזבו. כי הם יקבלו כך וכך. לפעמים זה עזר ולפעמים לא.
זה מאד תלוי על מי נופלים , על תקופות ועוד.
תוכלו להתקשר באזור השעה 12.האם הדרכה בטלפון אפשרית בחינם
2.והאם יש לי סיכוי להגיע 4.55 כמו שהצגתם קודם
מה הכוונהאולי בגלל שהגענו לבקשה להסכמה לדרגה שניה.
עניתי בפרטי2. והאם בערב אחרי 9.30 תוכלו לענות לי בטלפון
עדיף מרווחים נמוכים עם תחנות קצרותשאלה למבינים האם היום שהמרוחים באגח התיקרו ל0.7 והקבוע יקר שוה לקחת כי שירד הרבית המרוחים התיקרו עוד או שעדיף לחכות תודה
את התשובה ענית בתוך השאלה.שאלה למבינים האם היום שהמרוחים באגח התיקרו ל0.7 והקבוע יקר שוה לקחת כי שירד הרבית המרוחים התיקרו עוד או שעדיף לחכות תודה
ככל שהעוגנים יורדים המרווחים עוליםשאלה למבינים האם היום שהמרוחים באגח התיקרו ל0.7 והקבוע יקר שוה לקחת כי שירד הרבית המרוחים התיקרו עוד או שעדיף לחכות תודה
תודה רבה רק השאלה בשביל לחבר שיכול לשלם את משכנתא מתי שהוא רוצה בשנה הקרובה שווה לו לקחת עכשיו ולהרויח מרוחים טובים אבל הוא מקבל קבוע גבוה או לחכות שהריבית תרד ולהרויח בקבוע השאלה אם אפשר לדעת נניח אם הריבית תרד ברבע אחוז כמה המרווח יעלהכ
ככל שהעוגנים יורדים המרווחים עולים
ואז אתה מפסיד פעמיים גם מרווחים זולים וגם שתצטרך למחזר כנראה בתחנה הבאה [במידה ותמשיך לחכות שהמרוחיים יעלו עוד]
שיקח עכשיו וישחרר קצת.תודה רבה רק השאלה בשביל לחבר שיכול לשלם את משכנתא מתי שהוא רוצה בשנה הקרובה שווה לו לקחת עכשיו ולהרויח מרוחים טובים אבל הוא מקבל קבוע גבוה או לחכות שהריבית תרד ולהרויח בקבוע השאלה אם אפשר לדעת נניח אם הריבית תרד ברבע אחוז כמה המרווח יעלה
אני הבנתי שהקלצ נקבע ביום החתימה ולא יעזור אם יקחו חלק אחר כך. זה לא נכון?שיקח עכשיו וישחרר קצת.
הקבוע גם יושב בשחרורים על מרווח ועוגן.
כפי שאמרתי ברגע שמשחררים זה ננעל.אני הבנתי שהקלצ נקבע ביום החתימה ולא יעזור אם יקחו חלק אחר כך. זה לא נכון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים