מגיבים לעניין
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;2120847:את זה עדיין לא שמעתי אחרי שאני יעלה את התמונות וודאי אשמע...נכתב ע"י אספרסו;2120763:שמעת את אנחת הרווחה שלי?
נכתב ע"י hbecker;2120847:את זה עדיין לא שמעתי אחרי שאני יעלה את התמונות וודאי אשמע...נכתב ע"י אספרסו;2120763:שמעת את אנחת הרווחה שלי?
נכתב ע"י טוליפ;2121000:מכיוון שאני מאוד מחפשת פרווה, חשבתי אולי להשתמש בריץ' במקום שמנת מתוקה, קרם קרמל במקום ריבת חלב, נשמע לך הגיוני? ומה בעצם התפקיד של הגבינה בסיפור?
נכתב ע"י חנון;2228855:סליחה על ההקפצה
יש לך או למישהו רעיון איך להמיר את זה לפרווה? [לחגים הבעל"ט]
נכתב ע"י hbecker;2228877:במקום ריבת חלב שימי מלית קרמל פרווה
במקום שמנת- ריצ'
ובמקום גבינה עוד טיפה ריצ'.
יצא טעים אבל לא אותו דבר.
כמובן שוקולד חלבי תמירי למריר
נכתב ע"י חנון;2235675:סליחה שאני שוב מנדנדת
נוגט ילך עם זה? - כדי להוסיף טעם
נכתב ע"י חנון;2235765:מה יותר טעים קרם קרמל או נוגט?
נכתב ע"י hbecker;2228877:במקום ריבת חלב שימי מלית קרמל פרווה
במקום שמנת- ריצ'
ובמקום גבינה עוד טיפה ריצ'.
יצא טעים אבל לא אותו דבר.
כמובן שוקולד חלבי תמירי למריר
נכתב ע"י חנון;2270601:עשיתי כדבריך ויצא טעים!!!
מתכון לריבת חלב ביתית? אשמח תודה.אוי, בקר לא מתאים לך
הטעם של הריבת חלב הזו נוראי- פלסטיקי לגמרי, והיא גם נוזלית! (אני מכינה ריבת חלב לבד בבית אז אולי לכן הפכתי אנינת טעם)
וחוץ מזה, אם כבר משקיעים בעוגה טובה, אז לשים ריבת חלב כזו בפנים נראה לי מבוזבז לגמרי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים