עוגה מצוינת! רטובה, גבוהה וטעימה...מחפשת מתכון קליל לעוגת דבש.
מעדיפה עוגה בחושה, אין לי מיקסר.
יש לי אפשרות להקציף בייצים בג'ימיקס, אבל מעדיפה כמה שיותר קל.
תודה!
www.carine.co.il
חסום לי.מעולה ממש!מאפינס דבש שילדים אוהבים – קרין גורן
www.carine.co.il
את יכולה לעשות אותה גם כעוגה בתבנית
קינמון לא, ציפורן כןחסום לי.
קריטי הקינמון והציפורן בעוגות?
מופיעים בכולן, ואין לי.
תודה , נראה מעולה!עוגה מצוינת! רטובה, גבוהה וטעימה...
להקציף: (אני לא מפרידה את הביצים)
5 ביצים
3 כוסות סוכר
להוסיף
1 כוס שמן
1/2 כוס דבש
2 כפיות קינמון
כפית מחוקה ציפורן (אני לא שמה)
3 כפות גדושות קפה
1 רסק תפוחים- קופסת שימורים
1 כוס מים רותחים
3 + 1/2 כפיות סודה לשתיה
5 כוסות קמח
או תבנית חד פעמית גדולה- בגודל תבנית תנור, או 4 אנגליש.תודה , נראה מעולה!
מה גודל תבנית וכוס?
אצלך כבר לא אקטואלי, אבל לטובת הכלל...היי, הכנסתי עכשיו עוגות דבש לתנור ושכחתי להכניס דבש לבלילה. @ה. בקר האם יועיל לי לשפוך את כמות הדבש מלמעלה?
(בעיקרון אמור להיות חצי כוס בפנים וארבע כפות בחוץ)
יעזור לי מאוד תודה!
יצא פשוט עצוב .. זו הטעות הכי מצחיקה שקרתה לי במטבח אי פעם (מקווה שהאחרונה גם)אצלך כבר לא אקטואלי, אבל לטובת הכלל...
מניסיון, אין צורך להוסיף את הדבש מלמעלה ויתכן שאפילו יזיק.
אופים כרגיל ויוצאת עוגה בטעם דבש , אולי יותר אוורירית פחות כבדה.
ואולי תחכימי אותנו מניסיונך, איך יצא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים