- הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1409529:התמונות יפות מאוד!
העוגה יבשה ומצומקת ולא נראית מעוררת תאבון בגלל זה.
גם לבצק יש מרקם לא חלק ושמנוניות, הייתי נותנת לו החלקה ומפזרת קצת קמח.
אגב, איציק אמר עליך שאת צלמת טובה מאוד!(בשיעור)
נכתב ע"י קולות;1409505:כזו עוגה בלי מרשם??
נכתב ע"י קולות;1409639:לדעתי התמונה מקסימה,
והעוגה ממש מריחה דרך המסך
אם היה את המרשם הייתי אופה עכשיו,
רק שאין ל"נתיב" אפשרות כניסה לבלוג,
אז אולי בכ"ז -כאן?
נכתב ע"י קולות;1409639:לדעתי התמונה מקסימה,
והעוגה ממש מריחה דרך המסך
אם היה את המרשם הייתי אופה עכשיו,
רק שאין ל"נתיב" אפשרות כניסה לבלוג,
אז אולי בכ"ז -כאן?
שמחה לדעתנכתב ע"י shosh22;1409658:אחינועם תודה על התוגבה המפורטת, חיכיתי לה.
לגבי התאורה בהחלט יכול היה להוסיף אור גם עם העוגה השניה,
לגבי המילוי את צודקת, זה היה מאוחר מידי בכדי לתקן, אבל בהחלט אני מודעת לזה.
לגבי התמונה השניה, האמת שלא חייבים להתייחס לכיתוב
זה היה בשעת צהריים 12 בערך, לקראת השקיעה התאורה לא כ"כ קונטרסטית והצללים יותר חלשים.
אבל בהחלט זה לא משדר תחילת בוקר.
לגבי השאלה שלך, אכן העוגה עם ממרח לוטוס--טעים במיוחד.
ושוב תודה על הערות לוקחת את הכול לתשומת לב לפעם הבאה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים