עוגת הבית שלי

• הוסף לסימניות
עכשיו זה נהיה ממש חלתי

• הוסף לסימניות
איך נרשמים לניוזלטר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1409672:
זה גם לא חובה שזה יהיה טעים, מספיק שייראה טעים.

העניין הוא שנראה ששושי לא בדיוק יוצאת ל'יום צילומים במטבח',
היא אופה ו'מארגנת' לוקיישנים תו"כ
כך בכולופן האוירה בבלוג שלה :)
לא, שושי?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat6;1410137:
העניין הוא שנראה ששושי לא בדיוק יוצאת ל'יום צילומים במטבח',
היא אופה ו'מארגנת' לוקיישנים תו"כ
כך בכולופן האוירה בבלוג שלה :)
לא, שושי?!
כאן פורום צילום עם דיונים מקצועיים ומחכימים.
זה לא ויכוח או הסבר.
אם משהו נראה פחות טוב מדברים על זה.
חבל לבזבז זמן על התגוננות והדיפה, לדעתי לפחות
ההערה במקומה? קיבלת
לא במקומה לדעתך? ממשיכים הלאה...
זו התורה כולה על רגל אחת לדעתי, וככה אני נוהגת בעצמי.

• הוסף לסימניות
חברות יקרות וגם יעל א,

כל הערה צודקת, העוגה נראית קצת חלתית כי אין לה מספיק מילוי,
יכול להיות שהיא גם נראית טיפה יבשה בגלל מה שאחינועם העירה "בעיה בתאורה"
בהחלט נכון שאם הייתי מאירה מעוד זוויות כדי להדגיש את הטקסטורה והמרקם, העוגה הייתה יוצאת הרבה יותר טוב.
יכלתי לעשות תמונה טובה יותר, ללא שום ספק.
העליתי את התמונה כדי ללמוד, ובהחלט למדתי.

יעל לגבי הערה שלך, אני בעקרון מאמינה שאוכל צריך להיות דבר ראשון טעים, ואנחנו כצלמים
הופכים את האוכל בתמונה ל"סופר טעים"

אז תודה שוב על כל ההערות, כיף ללמוד וליישם בפעמים הבאות,
ולגבי הרשמה לניוזלטר, יש בחתימה שלי קישור למייל שם תוכלו להרשם.

יום טוב:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;1410284:
יעל לגבי הערה שלך, אני בעקרון מאמינה שאוכל צריך להיות דבר ראשון טעים, ואנחנו כצלמים
הופכים את האוכל בתמונה ל"סופר טעים"
זה לא תמיד נכון.
יש סוגי מאכלים, שאם יצטלמו לאחר סיום 'צורת ההכנה (הבישול)' המלא שלהם, הם לא יצטלמו יפה ואסטטי, לדוגמא: ירקות מוקפצים ובשרים שונים, לעיתים עדיף רק לצבוע את הבשר למראה שחום וללא כל בישול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1410634:
זה לא תמיד נכון.
יש סוגי מאכלים, שאם יצטלמו לאחר סיום 'צורת ההכנה (הבישול)' המלא שלהם, הם לא יצטלמו יפה ואסטטי, לדוגמא: ירקות מוקפצים ובשרים שונים, לעיתים עדיף רק לצבוע את הבשר למראה שחום וללא כל בישול.

אני לא נכנסתי לנושא הזה,
יש מגוון שיטות לצילומי מזון, אבל כיום מצלמים מזון כמה שיותר בצורה טבעית ופחות משתמשים בכל מיני שיטות ליצירת מראה "מגרה יותר" רוב צלמי המזון כיום מצלמים אוכל שניתן לאכול ממנו מייד אח"כ. ומשפרים אותו בדרכים יותר טבעיות מאשר מריחת שמן מכונות וכל מיני רעלים על האוכל.

הדברים משתנים בצילום מזון כמוצר שאז בהחלט יש השקעה נרחבת סביב המזון, ושם המזון ממש לא כשיר לאכילה. ושוב, גם שם זה משתנה בין מזון למזון.

• הוסף לסימניות
ניסית לצלם פעם בשר או ירקות מוקפצים?
אני לא התיחסתי לנושא של שמן מכונות ורעלים למיניהם.
אבל כן למשפט שכתבת: אני בעקרון מאמינה שאוכל צריך להיות דבר ראשון טעים. המשפט הזה ממש לא מדויק, כי יש מאכלים מסוימים שכשהם ראוים לאכילה - הם לא ראוים לצילום (מאכל שהוא לא מבושל דיו, הוא ברוב המקרים גם לא טעים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה