עוגות/עוגיות עוגת זיגלמן

• הוסף לסימניות
@ישראל44 ברוכי, נשמח שתשתפי אותנו במתכון שלך, אם אפשר...
עלייך אנחנו סומכים שיהיה גם טעים (ולא רק יפה)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהי העלתה כאן בפרוג בעבר
זה לא תרגום מאוד איכותי כי זה גוגל תרגם עם מעט שינויים
אני מחכה שאיזו קונדטורית כמו @מלכי"ס בייקרי תסדר לנו את המתכון כראוי

קבצים מצורפים

• עוגת זיגלמן תרגום משובש.docx
    KB 13.9 · צפיות: 196
  • הוסף לסימניות
דרוש מתכון לעוגת זיגלמן
כמובן המתכון של העוגה המקורי הוא סוד.
כל מי שביקר בארה"ב בטח טעם את העוגות שלהם
התכוונתם אולי לניו יורק ולא לארה"ב כי ברוב המקומות בארה"ב לא שמעו אף פעם על העוגה הזה
יש למישהו מושג מימה עשוי השכבות??
אגוזי מלך

• הוסף לסימניות
העוגה הוא בעצם קפה מוקה טופי קרמל ואגוזיםובין לבין יש שכבות של בצק אני רוצה לעשות את זה ואז אני ישחק אם זה אולי ישנה ואני יכתוב מתכון מסודר.

• הוסף לסימניות
העוגה הוא בעצם קפה מוקה טופי קרמל ואגוזיםובין לבין יש שכבות של בצק אני רוצה לעשות את זה ואז אני ישחק אם זה אולי ישנה ואני יכתוב מתכון מסודר.
אני ממש מסוקרנת לראות את זה בנוי
כי מהמתכון שהעליתי לא הצלחתי להבין
יוצא מזה רק פס עוגה?
מתי מחלקים ל3 את התבנית
מתי מכפילים
הסתבכתי
וזה ככ מסקרן אותי וכן יש לי תעוזה להכין דברים משוגעים

מחכה ממך לתוצאות

• הוסף לסימניות
@מלכיס בייקרי
אם את לא הולכת לחשוף את הכל אז..... עדיף.... שלא תכתבי בכלל.
"ראיתם איזה אנשים טובים יש בעולם!!!""
לא יאומן!!!
בואי!
זה עוגה עם מתכון סודי...
אם היא תצליח ברור שבא לה בלעדיות, זה העבודה שלה אחרי הכל
וכוווולנו נזמין ממנה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה