עוגת מספרים/צורה אישית, אפשר?

גם אני עשיתי
אבל אני קצת הרבה לא מבינה בקצפות וכוו
זה פעם ראשונה בחיי שאני נוגעת בדבר הזה
עשיתי לאחח שלי הקטן - יוסף
ליום הולדת...
1592903063721.png

הני היקרה !
קודם כל תודה רבה על המתכון המוצלח וההשראה שנתת לי,
היה לי ממש כיף לעשות את העוגה ועוד יותר כיף לקבל את המחמאות..... ;)
עשיתי עוגה לבר מצוה של הבן שלי ומייד קיבלתי הצפה של בקשות לעוגה כזאת לכל הארועים הקרובים של המשפחה...
אז בינתיים אני מצרפת את התמונות של העוגות מהבר מצוה של הבן וגם של האחיין שבוע אחרי.

קבצים מצורפים

• 3T4A0268.jpg
    3T4A0268.jpg
    2 MB · צפיות: 552
  • DSCF8122.JPG
    DSCF8122.JPG
    1.1 MB · צפיות: 673
אה, עוד משהו,
כשעשיתי את העוגה השניה לא נשאר לי מספיק שקדים טחונים אז עשיתי חצי כוס שקדים וחצי כוס אגוזים טחונים (לכמות כפולה ) ויצא נפלא ואפילו יותר טעים !!!

וואווו איזה עוגות מדהימות אחת אחת!!!

ועוד טיפ שאולי יעזור למישהי,
לא הצלחתי להשיג צנטר עגול אז פשוט חתכתי עם מספריים את השקית זילוף ויצאו עיגולים מושלמים !!

יהווו לכולם יוצא פה מושלםם,
תאמת אני לא מאוד בנאדם של מטבח (חוץ ממה שחייבים ;) )
זו עוגה שעשיתי לגיל 11
ביאור 2020-07-04 223023.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה