חלילה.נכתב ע"י גרף הול;893209:התוקפנות התחילה?
![]()
נכתב ע"י esw;893435:אני לא מבינה, יצא הקטלוג כבר ופתאום הם מתחילים לשחרר עוד פונטים.......??
נו באמת.. לנוכח תגובות האכזבה, אז מה, אז שיחררו את פונט השנה??נכתב ע"י אוהב0ישראל;893439:אולי לנוכח תגובות של אכזבה קשה מרמת ההיצע והדלות של הפונטים השנה.
אני למשל התאכזבתי מאוד מאוד.
נכתב ע"י pr;893488:הוא דווקא ממש 'יוגורטי' כזה, מצויר.
אהבתי את הפשטות ותחושת הפעם שהוא מעביר.
נכתב ע"י יעקב וואלף;893464:נו באמת.. לנוכח תגובות האכזבה, אז מה, אז שיחררו את פונט השנה??
נכתב ע"י אוהב0ישראל;893439:אולי לנוכח תגובות של אכזבה קשה מרמת ההיצע והדלות של הפונטים השנה.
אני למשל התאכזבתי מאוד מאוד.
אוהב ישראל - כתבתי סנס סריףנכתב ע"י אוהב0ישראל;894273:ומהו אותו פונט מיוחל? גפן שיצא לפני כשנתיים? או אולי נבו?
הבשורה יוצאת מגפן המעודכן ומנבו!נכתב ע"י אוהב0ישראל;894627:סליחה
טקסטילר או אלברטוס? ממי יוצאת הבשורה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אלעזר 1, תלמידים ו-יוחנן ק3 //