עוד פנטזיה, תנו לאמנות לדבר...

• הוסף לסימניות
"אם ה' לא ישמור עיר, שווא שקד שומר"

קבצים מצורפים

• לילה מפונטז_377x480.jpg
    KB 19.6 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
זה מבוצע הרבה יותר טוב!
וזה ממש נגע לליבי...

• הוסף לסימניות
שושיה את מעלה דברים מענינים
לא מתאים יותר לפורום גרפיקה?

• הוסף לסימניות
לא, זו לא הגרפיקה, אלו תמונות שצילמתי אני ושילבתי.
אגב, בחו"ל לומדים את הפנזטיה בתוך לימודי הצילום והעריכה של התמונות.

אני חושבת שקצת לרענן פה את הפורום, שנהיה, לי, בכל אופן, משעמם, התמונות הן ככה-ניובורן, ילדים, ניובורן, ילדים, קצת צילום ארכיטקטורה, ושוב, ילדים, חלאקה ומשפחות.

נכון, מדובר בסגנון קצת שונה של תמונות, אך הן תמונות לכל דבר, למרות הקצת גרפיקה שבוצעה פה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1811468:
לא, זו לא הגרפיקה, אלו תמונות שצילמתי אני ושילבתי.
אגב, בחו"ל לומדים את הפנזטיה בתוך לימודי הצילום והעריכה של התמונות.

אני חושבת שקצת לרענן פה את הפורום, שנהיה, לי, בכל אופן, משעמם, התמונות הן ככה-ניובורן, ילדים, ניובורן, ילדים, קצת צילום ארכיטקטורה, ושוב, ילדים, חלאקה ומשפחות.

נכון, מדובר בסגנון קצת שונה של תמונות, אך הן תמונות לכל דבר, למרות הקצת גרפיקה שבוצעה פה.

בואי אני יסביר לך למה זה כן יותר אומנות דיגיטלית מאשר צילום.
מרכיב עיקרי בצילום זה קומפזוציה ותאורה- שתייהם לא נעשו בשעת הצילום אלא אחריו.
הידע הצילומי שנדרש בשביל להגיע לכאלו תוצאות הוא בסיסי בהחלט (משהו כמו 2-3 שיעורי צילום+מצלמה טובה),
לעומת זאת הידע הפוטושופי הנדרש להגיע ליצירה ברמה- הוא גבוה מאוד.

• הוסף לסימניות
היי שושיה :)
הילד נראה מאחורי הידיים ולא בתוכם כצעד ראשון תגדילי אותו קצת
ותראי לנו אותו קצת יותר.
דבר שני הכתמים על הידיים לא נראים אמינים כל כך.
אני רואה שאת עמוק עמוק בפנטזיות
תמשיכי להראות לנו מיצרותייך
ולמרות זאת אני כן חושבת שבפורום עיצוב גרפי יוכלו יותר לקדם אותך עם זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;1811492:
בואי אני יסביר לך למה זה כן יותר אומנות דיגיטלית מאשר צילום.
מרכיב עיקרי בצילום זה קומפזוציה ותאורה- שתייהם לא נעשו בשעת הצילום אלא אחריו.
הידע הצילומי שנדרש בשביל להגיע לכאלו תוצאות הוא בסיסי בהחלט (משהו כמו 2-3 שיעורי צילום+מצלמה טובה),
לעומת זאת הידע הפוטושופי הנדרש להגיע ליצירה ברמה- הוא גבוה מאוד.

את האמת? בלבלת אותי לגמרי!
בתמונה הקודמת טענת שאת לא רוצה להעליב אותי, אבל היצירה שיצרתי הוא נראה ברמה של שיעור ראשון בשכבות ועכשיו-מה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1811509:
את האמת? בלבלת אותי לגמרי!
בתמונה הקודמת טענת שאת לא רוצה להעליב אותי, אבל היצירה שיצרתי הוא נראה ברמה של שיעור ראשון בשכבות ועכשיו-מה?

הנאום שלי היה תאורטי לגבי סגנון היצירות הנ"ל,
בלי שום קשר ליצירה שהעלית באשכול.

• הוסף לסימניות
תודה על העידוד...
לא למדתי גרפיקה ברמה שלך, את כגרפיקאית (כמדומני) מצפה ממני להגיע לרמה שלך, אז כן, למדתי גרפיקה לצלמים, לא לפרסומות וכו' מה שהגעתי-הגעתי לבד, ללא לימודים, ואני חושבת שבשביל "לא ללמוד" זה בסדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1811566:
תודה על העידוד...
לא למדתי גרפיקה ברמה שלך, את כגרפיקאית (כמדומני) מצפה ממני להגיע לרמה שלך, אז כן, למדתי גרפיקה לצלמים, לא לפרסומות וכו' מה שהגעתי-הגעתי לבד, ללא לימודים, ואני חושבת שבשביל "לא ללמוד" זה בסדר.

היי,
איפה ראית איפשהוא מילה אחת רעה שלי על הרמה שלך???:confused:

כל מה שניסיתי להגיד בהסבר שלי זה: "למה מה שהעלית כנראה כן מתאים יותר לעיצוב גרפי מאשר לצילום"
כל מה שאת הסקת מעבר לזה זה באחריותך בלבד!

• הוסף לסימניות
חברות יקרות אף אחד כאן לא משלם וגם לא מקבל כסף על העלאה של תמונות.. אז שכל אחת תעלה איפה שבא לה
כל עוד וזה לא גובל בעבירה על כללי הפורום..
ואגב שושיה העיצוב מהמם!ממש מתאים למצבינו בימים אילו

• הוסף לסימניות
ישר עלה לי השיר:
שמור נא עלינו כמו ילדים....

• הוסף לסימניות
תחום שאני מאד אוהבת
נראה יפה - כמה הערות ברשותך:
1. צריך לעבוד על גוונים אחידים יותר של כל האובייקטים
2. התינוק מידי קטן
3. כיווני התאורה צריכים עוד עבודה...
4. כל הקטע עם העננים לא משתלב מספיק טוב.

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות העניניות!
לזה בעצם ציפיתי, לא להערות "מתאים יותר לגרפיקה" וכו'

• הוסף לסימניות
שיפרתי.

• הוסף לסימניות
חסר מקום לרגליים.

• הוסף לסימניות
???
icon6.gif

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה