- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1811468:לא, זו לא הגרפיקה, אלו תמונות שצילמתי אני ושילבתי.
אגב, בחו"ל לומדים את הפנזטיה בתוך לימודי הצילום והעריכה של התמונות.
אני חושבת שקצת לרענן פה את הפורום, שנהיה, לי, בכל אופן, משעמם, התמונות הן ככה-ניובורן, ילדים, ניובורן, ילדים, קצת צילום ארכיטקטורה, ושוב, ילדים, חלאקה ומשפחות.
נכון, מדובר בסגנון קצת שונה של תמונות, אך הן תמונות לכל דבר, למרות הקצת גרפיקה שבוצעה פה.
נכתב ע"י צברית;1811492:בואי אני יסביר לך למה זה כן יותר אומנות דיגיטלית מאשר צילום.
מרכיב עיקרי בצילום זה קומפזוציה ותאורה- שתייהם לא נעשו בשעת הצילום אלא אחריו.
הידע הצילומי שנדרש בשביל להגיע לכאלו תוצאות הוא בסיסי בהחלט (משהו כמו 2-3 שיעורי צילום+מצלמה טובה),
לעומת זאת הידע הפוטושופי הנדרש להגיע ליצירה ברמה- הוא גבוה מאוד.
נכתב ע"י שושיה;1811509:את האמת? בלבלת אותי לגמרי!
בתמונה הקודמת טענת שאת לא רוצה להעליב אותי, אבל היצירה שיצרתי הוא נראה ברמה של שיעור ראשון בשכבות ועכשיו-מה?
נכתב ע"י שושיה;1811566:תודה על העידוד...
לא למדתי גרפיקה ברמה שלך, את כגרפיקאית (כמדומני) מצפה ממני להגיע לרמה שלך, אז כן, למדתי גרפיקה לצלמים, לא לפרסומות וכו' מה שהגעתי-הגעתי לבד, ללא לימודים, ואני חושבת שבשביל "לא ללמוד" זה בסדר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים