נכתב ע"י קקטוס;1331886:מה התופעות לוואי של זה?
ניחוש שלי שהתשובה תהיה "אין"
נכתב ע"י דסיש;1331960:קונים אותם בחנות טבע, זה נמכר בדר"כ בקופסא הדומה לדבש.
חמותי טוחנת אותם במטחנת תבלינים ומוסיפה לסלט/ אוכל מבושל
מאיפה המקור?נכתב ע"י תמנתי;1332112:קראתי על זרעי צ'יה, שהם נוטים להתחמצן, השמן שלהם לא טעים ומר עם טעם מעופש, שתופעת הלוואי של צריכה מרובה גורמת לדימום בחניכיים ושצריכה של זרעי צ'יה מעלה את הסיכון לחלות בסלמונלה [הם מכילים את הסלמונלה, כך כתוב], והקיצר, אם כבר, אולי עדיף צמח המרווה שהוא הרבה יותר טעים ובריא [לפחות כשמן].
נכתב ע"י GolanArt;1332467:אני חי על הצי'ה, והצי'ה שינתה לי את המצב מקצה לקצה.
לדעתי, אתם לא חייבים להסכים איתי, כל המחקרים האלו הם
בלה בלה בלה אחד גדול! מי שמזמין אותם הם אנשי הפירמידות לסוגיהם.
תחליטו אתם אילו מחקרים אתם רוצים לאכול, אני ימשיך לאכול את הצ'יה.
בהצלחה לכולם!
נכתב ע"י ישראלה;1332554:למעוניינים, ישנם כדורי ג'ין צ'יה מאוד מרוכזים,
שלפי מחקרים מועילים ל:
ללימודים רבים,
דיכאון,
לאנשים שנמצאים בלחץ של עבודה פיזית,
מאד שומר על הגוף
מעין כדור מרץ ע"כ לא לקחת בלילה, אלא רק ביום.
לקחת פעם אחת ביום לפני אוכל עם מים.
הפסקה של כשבוע בין קופסא לקופסא.
לא להשתמש ב:
לחץ דם גבוה
במקרה של סרטן – לא מתאים,
לא למי שיש לו עצירות.
לא מתאים ביחד עם קפה (גם נמס)
נכתב ע"י חניק;1332871:ואני מוכרת את זה.....
איפה משיגים אותם ?נכתב ע"י ישראלה;1332554:למעוניינים, ישנם כדורי ג'ין צ'יה מאוד מרוכזים,
שלפי מחקרים מועילים ל:
ללימודים רבים,
דיכאון,
לאנשים שנמצאים בלחץ של עבודה פיזית,
מאד שומר על הגוף
מעין כדור מרץ ע"כ לא לקחת בלילה, אלא רק ביום.
לקחת פעם אחת ביום לפני אוכל עם מים.
הפסקה של כשבוע בין קופסא לקופסא.
לא להשתמש ב:
לחץ דם גבוה
במקרה של סרטן – לא מתאים,
לא למי שיש לו עצירות.
לא מתאים ביחד עם קפה (גם נמס)
ואיפה?נכתב ע"י תמנתי;1332961:בכמה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים