עוזרת בית - כמה משלמים?

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעוניינת לדעת מה השכר המקובל בשוק
לעוזרת בית יהודיה.

אשמח אם תחכמנה אותי מניסיונכן....

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
חרדית? קשה למצוא.
אני משלמת 40 ש"ח לעוזרת דרך חברה.

• הוסף לסימניות
גינגית, העוזרת שלך יהודיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;644439:
אני מעוניינת לדעת מה השכר המקובל בשוק
לעוזרת בית חרדית.

אשמח אם תחכמנה אותי מניסיונכן....

תודה רבה!
עד עתה ידוע לי שמשלמים 40+נסיעות, למצוינות והזריזות במיוחד משלמים 45+נסיעות.
מה שהדהים אותי זה עוזרת בית מהציבור שלנו שהעלתה את האף ולוקחת עכשיו 50 ש"ח לשעה +נסיעות ועושה לך טובה שלמה שהיא באה. כששאלו אותה מה הקפיצה הזו היא אמרה: שמעתי שהרוסיות לוקחות 50 אז לי בוודאי מגיע!!!
מעניין שאני לא מצאתי אף אחת שהעוזרת הרוסית שלה לוקחת כזה מחיר אפילו לא 45, רק היא פגשה אותם... (וכנ"ל היה גם כשהעלתה ל45 וכולם לקחו 35-40, היא טענה שהרוסיות לוקחות כבר 45, ועובדות הרבה פחות טוב ממנה, וגם אז לא מצאנו מישהי שלוקחת כך...)
ואגב בער"פ היא לקחה 60 לשעה, כי זה אחריות של חמץ... ובגלל שהיא עובדת הרבה שעות, אז צריכה לקנות לילדים יותר פיצות ופלאפל וזה עולה לה יותר כסף..., ושלא תחשבו, היא עובדת רק עד ר"ח ניסן, כי יש לה לנקות גם את הבית שלה!!!("אפשר מר"ח לשמור את הבית מהילדים ומהחמץ")

אני קוראת לכל מי שמעסיקה עוזרת לא להתפתות להקפצה וליוקר המחירים הזה,
אל תתנו יד לפשע ולסחיטה הזו, כי זה יהיה בעוכרנו!!!
(אצלנו לצערי יש ציבור אמריקאי גדול שמוכן לשלם גם 100 לשעה, וזה נותן לה אומץ להעלות, כי יש לה ביקוש, אם לא את יש לה עוד 20 שמחכות לה...)

• הוסף לסימניות
גפ"ן, אני לא רואה בזה סחיטה או פשע. חוק אחד פשוט: הצע מול ביקוש.
אגב, למי שאין כסף לשלם -
שמעתי פעם עצה ממישהי שלי היא מאד התאימה: לקחת נערה לעבודות בית קלות בלבד. את משלמת חצי מחיר, ומקבלת בתמורה עזרה בכלים, כביסה, גיהוץ, סדר, טאטוא וכדו'.
השטיפה נשארת בשבילך... אבל לפעמים זה שווה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;644465:
גפ"ן, אני לא רואה בזה סחיטה או פשע. חוק אחד פשוט: הצע מול ביקוש.
.
אז לכן אמרתי אל תתנו יד כדי שהן תראינה שהעולם עומד בלעדיהן ואפשר להשג במחירי שוק סבירים.

• הוסף לסימניות
אני מבינה את הגישה שלך, אבל לא חושבת שזה פייר כלפיהן להתייחס אליהן כך.
סך הכל הן עובדות על לחמן בזיעת אפן ממש.
היית רוצה כזה יחס אל גרפיקאים? (ואל תתחילי להסביר לי כמה עולים פונטים, אני יודעת לבד... :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;644463:
עד עתה ידוע לי שמשלמים 40+נסיעות, למצוינות והזריזות במיוחד משלמים 45+נסיעות.
מה שהדהים אותי זה עוזרת בית מהציבור שלנו שהעלתה את האף ולוקחת עכשיו 50 ש"ח לשעה +נסיעות ועושה לך טובה שלמה שהיא באה. כששאלו אותה מה הקפיצה הזו היא אמרה: שמעתי שהרוסיות לוקחות 50 אז לי בוודאי מגיע!!!
מעניין שאני לא מצאתי אף אחת שהעוזרת הרוסית שלה לוקחת כזה מחיר אפילו לא 45, רק היא פגשה אותם... (וכנ"ל היה גם כשהעלתה ל45 וכולם לקחו 35-40, היא טענה שהרוסיות לוקחות כבר 45, ועובדות הרבה פחות טוב ממנה, וגם אז לא מצאנו מישהי שלוקחת כך...)
ואגב בער"פ היא לקחה 60 לשעה, כי זה אחריות של חמץ... ובגלל שהיא עובדת הרבה שעות, אז צריכה לקנות לילדים יותר פיצות ופלאפל וזה עולה לה יותר כסף..., ושלא תחשבו, היא עובדת רק עד ר"ח ניסן, כי יש לה לנקות גם את הבית שלה!!!("אפשר מר"ח לשמור את הבית מהילדים ומהחמץ")

אני קוראת לכל מי שמעסיקה עוזרת לא להתפתות להקפצה וליוקר המחירים הזה,
אל תתנו יד לפשע ולסחיטה הזו, כי זה יהיה בעוכרנו!!!
(אצלנו לצערי יש ציבור אמריקאי גדול שמוכן לשלם גם 100 לשעה, וזה נותן לה אומץ להעלות, כי יש לה ביקוש, אם לא את יש לה עוד 20 שמחכות לה...)

לא יודעת מה קורה עם הרוסיות, אבל מאתיופית שמעתי שהיא לוקחת 50 לשעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;644473:
אני מבינה את הגישה שלך, אבל לא חושבת שזה פייר כלפיהן להתייחס אליהן כך.
סך הכל הן עובדות על לחמן בזיעת אפן ממש.
היית רוצה כזה יחס אל גרפיקאים? (ואל תתחילי להסביר לי כמה עולים פונטים, אני יודעת לבד... :))
זה לא פייר כלפיהן להתייחס אליהן כך, זה גם לא פייר מהן שהן לא הלכו ללמוד מקצוע ולעבוד פחות קשה עם יותר כסף, הן עובדות בזעת אפן ממש, ולכן צריך לתת להן הפוגה לשתות ולהכניס משהו לפה כמה פעמים במהלך העבודה (אני מציעה קפה ועוגה/אייס קפה/מילק שייק/גלידה/שוקולד טוב/פרי)ולא להכריח אותן אם הן מעולפות כי כבר עבדו בעוד 2 בתים לפני- להזיז את כל הרהיטים בבית כל שבוע.
וגם צריך לשים גבולות.
אני לא אסביר לך כמה עולה פונטים, לימודים, ציוד, בייביסיטר, זמן נסיעה לעבודה, ואני מוכנה שתשלמי 200 לשעה: 100 אחד עבור שעת עבודה אצלך ועוד 100 עבור שעת עבודה אצלי.
אה, ואל תשכחי גם לתת לה תו קניה ע"ס 1200 ש"ח (100*12 חודשים) לכבוד השנה החדשה.
לשלוח לך אותה?

• הוסף לסימניות
לנו יש עוזרת רומניה והיא לוקחת 50 ש"ח לשעה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;644491:
לא יודעת מה קורה עם הרוסיות, אבל מאתיופית שמעתי שהיא לוקחת 50 לשעה.
א. שתחזור לאתיופיה;)
ב. כי דוהה לה הצבע בגלל האקנומיקה שלך.
ג.במחילה מכבודן של היהודיות, הגויות יש להן יותר כח, ואולי היא באמת סוסת עבודה, וגם מוכנה לעבוד עד ער"פ ובתעריף רגיל בלי חשבונות חמץ ופיצה ופלאלפל, אז בשקלול כללי זה משתלם!
א"א לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה!!

• הוסף לסימניות
אצלנו 40 לשעה.

עוזרת חרדית.

• הוסף לסימניות
לא. אלו עובדות מסרי לנקה או משהו אפריקאי כזה.
היתה לי עובדת יהודיה, והיא הבריזה לי.
אז נאלצתי לפנות לחברה והם שולחים עוזרת גויה.
אם את רוצה, אתן לך את הטלפון.
זה בירושלים ובמרכז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Pear;644495:
לנו יש עוזרת רומניה והיא לוקחת 50 ש"ח לשעה
ידוע שהרומנים גנבים..

חוץ מזה כבר כתבתי לעיל ערך גויה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama3048;644506:
ציפיתי שתעני לי אשדוד או ב"ב,
ב"ב-כולם בני תורה, אז א"א לקחת יותר
אשדוד- העיריה מסבסדת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;644497:
א. שתחזור לאתיופיה;)
ב. כי דוהה לה הצבע בגלל האקנומיקה שלך.
ג.במחילה מכבודן של היהודיות, הגויות יש להן יותר כח, ואולי היא באמת סוסת עבודה, וגם מוכנה לעבוד עד ער"פ ובתעריף רגיל בלי חשבונות חמץ ופיצה ופלאלפל, אז בשקלול כללי זה משתלם!
א"א לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה!!

גב' גפן. אמנם יש חשש על יהדותם של עולי אתיופיה, אבל זה לא מצדיק לדבר כך כלפיהם. חוצמזה, אף אחד לא הכריח אותך לקחת עוזרת בית, ובמיוחד לא את אלה שלוקחות 50 לשעה.

• הוסף לסימניות
אם היא אתיופית - מירב הסיכויים שהיא יהודיה.
גם אם לא - את צבע העור לא היא בחרה לעצמה, (וגם אנחנו לא לעצמנו.)

אני בעד לא לתת יד להפקעת מחירים, אבל אי אפשר לבוא בטענות למישהי שרוצה למצות את המקסימום ממה שהיא יכולה לקבל. נכון, היא לא למדה מקצוע, אבל סביר מאד שלא הייתה לה הזדמנות ללמוד מקצוע, והיא עובדת קשה יותר מאלה שלמדו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה