עד עתה ידוע לי שמשלמים 40+נסיעות, למצוינות והזריזות במיוחד משלמים 45+נסיעות.נכתב ע"י מירי10;644439:אני מעוניינת לדעת מה השכר המקובל בשוק
לעוזרת בית חרדית.
אשמח אם תחכמנה אותי מניסיונכן....
תודה רבה!
אז לכן אמרתי אל תתנו יד כדי שהן תראינה שהעולם עומד בלעדיהן ואפשר להשג במחירי שוק סבירים.נכתב ע"י מי;644465:גפ"ן, אני לא רואה בזה סחיטה או פשע. חוק אחד פשוט: הצע מול ביקוש.
.
נכתב ע"י גפ"ן;644463:עד עתה ידוע לי שמשלמים 40+נסיעות, למצוינות והזריזות במיוחד משלמים 45+נסיעות.
מה שהדהים אותי זה עוזרת בית מהציבור שלנו שהעלתה את האף ולוקחת עכשיו 50 ש"ח לשעה +נסיעות ועושה לך טובה שלמה שהיא באה. כששאלו אותה מה הקפיצה הזו היא אמרה: שמעתי שהרוסיות לוקחות 50 אז לי בוודאי מגיע!!!
מעניין שאני לא מצאתי אף אחת שהעוזרת הרוסית שלה לוקחת כזה מחיר אפילו לא 45, רק היא פגשה אותם... (וכנ"ל היה גם כשהעלתה ל45 וכולם לקחו 35-40, היא טענה שהרוסיות לוקחות כבר 45, ועובדות הרבה פחות טוב ממנה, וגם אז לא מצאנו מישהי שלוקחת כך...)
ואגב בער"פ היא לקחה 60 לשעה, כי זה אחריות של חמץ... ובגלל שהיא עובדת הרבה שעות, אז צריכה לקנות לילדים יותר פיצות ופלאפל וזה עולה לה יותר כסף..., ושלא תחשבו, היא עובדת רק עד ר"ח ניסן, כי יש לה לנקות גם את הבית שלה!!!("אפשר מר"ח לשמור את הבית מהילדים ומהחמץ")
אני קוראת לכל מי שמעסיקה עוזרת לא להתפתות להקפצה וליוקר המחירים הזה,
אל תתנו יד לפשע ולסחיטה הזו, כי זה יהיה בעוכרנו!!!
(אצלנו לצערי יש ציבור אמריקאי גדול שמוכן לשלם גם 100 לשעה, וזה נותן לה אומץ להעלות, כי יש לה ביקוש, אם לא את יש לה עוד 20 שמחכות לה...)
זה לא פייר כלפיהן להתייחס אליהן כך, זה גם לא פייר מהן שהן לא הלכו ללמוד מקצוע ולעבוד פחות קשה עם יותר כסף, הן עובדות בזעת אפן ממש, ולכן צריך לתת להן הפוגה לשתות ולהכניס משהו לפה כמה פעמים במהלך העבודה (אני מציעה קפה ועוגה/אייס קפה/מילק שייק/גלידה/שוקולד טוב/פרי)ולא להכריח אותן אם הן מעולפות כי כבר עבדו בעוד 2 בתים לפני- להזיז את כל הרהיטים בבית כל שבוע.נכתב ע"י מי;644473:אני מבינה את הגישה שלך, אבל לא חושבת שזה פייר כלפיהן להתייחס אליהן כך.
סך הכל הן עובדות על לחמן בזיעת אפן ממש.
היית רוצה כזה יחס אל גרפיקאים? (ואל תתחילי להסביר לי כמה עולים פונטים, אני יודעת לבד...)
א. שתחזור לאתיופיהנכתב ע"י GRN;644491:לא יודעת מה קורה עם הרוסיות, אבל מאתיופית שמעתי שהיא לוקחת 50 לשעה.
ידוע שהרומנים גנבים..נכתב ע"י Pear;644495:לנו יש עוזרת רומניה והיא לוקחת 50 ש"ח לשעה
מאיפה את?נכתב ע"י nechama3048;644498:אצלנו 40 לשעה.
עוזרת חרדית.
נכתב ע"י גפ"ן;644505:מאיפה את?
ציפיתי שתעני לי אשדוד או ב"ב,נכתב ע"י nechama3048;644506:אשדוד
נכתב ע"י גפ"ן;644497:א. שתחזור לאתיופיה
ב. כי דוהה לה הצבע בגלל האקנומיקה שלך.
ג.במחילה מכבודן של היהודיות, הגויות יש להן יותר כח, ואולי היא באמת סוסת עבודה, וגם מוכנה לעבוד עד ער"פ ובתעריף רגיל בלי חשבונות חמץ ופיצה ופלאלפל, אז בשקלול כללי זה משתלם!
א"א לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים