- הוסף לסימניות
זכור לי ששנה שעברה היה איזה דיבור ששנה הבאה יהיה משהו מיוח.שואל.
זכור לי ששנה שעברה היה איזה דיבור ששנה הבאה יהיה משהו מיוח.שואל.
מישהו יודע תשובה ברורה לגבי הסיורים?
זה משמעותי לי מאוד.
כן בהחלט.האם צריך לקנות כרטיסים עבור ההורים???
אנחנו הלכנו שנה שעברה למערת צדקיהו ומאוד נהנינו.אה אתה מדבר על הסיורים לכותל?
אני גם כל שנה מנסה להבין אם באמת יוצאים או שיש שם איזה הדמיה.
שנה שעברה היה הנה.אני צורך בכרטיס ירושלמי, זה אותו מחיר.
אין קטלוג
פחות..מי שהיה
מנסיון
זה מותאם ליציאה חוויתית לזוג עם ילד בן כמעט שנתיים?
או שנחפש חוויה אחרת
עולים לירושלים | 17-21.8
האטרקציה הירושלמית למשפחה החרדית | ראשון - חמישי | 17-21.8 | בנייני האומה
מחיר מלא: 30 ש"ח| מחיר ירושלמי: 20 ש"ח
הפעלה אינטראקטיבית | קופצים בירושלים | קרטיב למשתתפים | מתחם מתנפחים ענק | חידון קליקרים אינטראקטיבי נושא פרסים | מופעי אקרובטיקה עוצרי נשימה | מופעים לילדים | ג'ימבורי לקטנטנים | מסע וירטואלי בזמן המקדש | פינת חי
לא צריך מספר כרטיס, מספיק תעודת זהות?בכל הנחה דרך כרטיס ירושלמי זה רק בשעת הקנייה לפי מס' ת"ז
כן.לא צריך מספר כרטיס, מספיק תעודת זהות?
אפשר לינק לאתר?נפתחה המכירה באתר ובטלפון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים