ליבי מולטימדיה
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
- #1,341
אפשר לבנות על זה שמחר בבוקר יהיה לי לקנות כרטיס אחד במקום?
תודה על המידע
תודה על המידע
נמכרו!!יש לי 7 כרטיסים למכירה לשני אחה"צ
0527632226
אם יהיה משהו שמוכר לי 10 כרטיסים לשלישי יש לי 10 לשני.מעוניינת לקנות 10 כרטיסים למחר יום שני אחה"צ שעה 16:00 בדחיפות!
050-41-57545
יש לי כרטיס אחד למכירה בשני בבוקר תסמני לי לייק ואתקשר אליך אם רלוונטימעוניינת לקנות כרטיס אחד לשני בוקר
0527178722
מסך. גילאי 7+ בערךמישהי יודעת מה זה "דרמה בקוסמוס" ? משקפות ? מסך ? לאיזה גילאים ?
המופע בבוקר באולם טדי מה זה ?
אני 3משהו רוצה להחליף 10 כרטיסים משני אחה"צ לשלישי אחה"צ?
אראה אם אמצא עוד בלי זה זה לא רלוונטי........תודה
עדיין רלוונטי צריך אחד לקניהיש לי 4 לשלישי בוקר
אם יעזור אז נבדוק החלפה
אם יהיה לי עוד אז בכיףאני 3
או להחליף תמורת 6 כרטיסים בשלישי אחה"צ.מעונין לקנות 6 כרטיסים לשלישי בוקר.
0527153232
אני מעונינת ב6 כרטיסים לאחה"צ של שלישי, יש לי אחה"צ שני עוזר לכם?או להחליף תמורת 6 כרטיסים בשלישי אחה"צ.
יש לי מישהו שפנה אלי באישיאם יהיה משהו שמוכר לי 10 כרטיסים לשלישי יש לי 10 לשני.
אם לא יהיה לי 4 למכירה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים